Vi gør venligst opmærksom på ordre lavet efter kl. 09.00 fredag, først behandles og afsendes mandag. 

Børnefødselsdag

Børnefødselsdag

Kæmpe udvalg til børnefødselsdagen. Se et lille udpluk af vores sortiment herunder, eller tryk her og se hele udvalget. Vi har altid minimum 80 forskellige fødselsdags temaer at vælge fra, så der er noget til enhver smag. Dæk op med flotte duge og tallerkner med tryk. Stort udvalg af servietter og krus med alle børnenes ynglings figurer. Kæmpe udvalg i pynt og udsmykning - Vi har alt i festartikler til en vellykket børnefødselsdag med f.eks. Disney eller Marvel tema. 

Klik her for hele udvalget

Filter

Festkassen – Alt i sjove temaer og pynt til børnefødselsdag

Enhver børnefødselsdag er en vigtig mærkedag for alle børn, og hos Festkassen har vi helt sikkert det rigtige tema til dit barns børnefødselsdag. Vælger du at arrangere børnefødselsdag med Festkassen som leverandør af de festlige rammer, så er du sikker på at børnefødselsdagen bliver et hit hos dit barn.

Hos Festkassen kan du i ro og mag planlægge børnefødselsdagen sammen med dit barn, så dagen bliver så festlig som overhovedet muligt, og kommer til at være i tråd med dit barns ønsker. Med Festkassens store udvalg behøver du kun at shoppe ét sted, når pynt, udsmykning, tema og service til børnefødselsdagen skal udvælges og købes.

Festkassen har et kæmpe udvalg af pynt til børnefødselsdag, som vil gøre ethvert barn begejstret. Samtidig har vi inddelt vores varekategorier inden for børnefødselsdag i temaer som f.eks. Ninja Turtles, Svampebob Firkant, Star Wars, Peter Plys, fodbold, Batman, Spiderman og alle de populære Disney-figurer. Ovenover kan du se et lille udpluk af vores sortiment, eller klik her og se hele vores udvalg af pynt og temaer til børnefødselsdag.

Festkassen – børnefødselsdagen starter her

Hos Festkassen har vi altid minimum 60 forskellige temaer til børnefødselsdag at vælge fra, så der er noget til enhver smag – uanset om det skal være superhelte eller prinsesser. Vi har uden tvivl et tema, der vil falde i alle friske drenge og pigers smag.

Dæk op med flotte duge og tallerkener med print fra en af dit barns favoritter. Se bl.a. vores store udvalg af servietter og krus med alle børnenes yndlingsfigurer, eller vores kæmpe udvalg i pynt og udsmykning. Vi har alt i festartikler til en vellykket børnefødselsdag med f.eks. Disney- eller Marvel-tema. 

Festkassen har alt inden for både borddækning og engangsservice. Faktisk er det ofte de små sjove detaljer, som børnene lægger mærke til, så ud fra den optik behøver indkøb til børnefødselsdag slet ikke at sprænge budgettet. Man kan også spare på engangsservicet ved f.eks. at skrive navn på børnenes krus, så hvert barn kun behøver at bruge ét krus i løbet af børnefødselsdagen.

Kald på dit barn, og gå sammen på opdagelse og bliv inspireret til børnefødselsdagen i Festkassens webshop.

Klik her for at se hele udvalget til børnefødselsdag

Husk at du får gratis fragt på din bestilling ved køb af over kr. 450,- i webshoppen.

© 2021 MJ Handel ApS. All Rights Reserved