Dinosaur fødselsdag

Dinosaur fødselsdag

Skal festtemaet til børnefødselsdagen være med dinosaur, så har Festkassen.dk alt hvad du skal bruge. Dinosaurus engangsservicen og pynten er fremstillet i flotte og festlige farver med forhistorisk tema. Dæk op med papirdug, paptallerkner og papkrus. Fold festlige servietter med dino motiv. Pynt op med banner og guirlander i flotte farver. Hele fødselsdagstemaet kan selvfølgelig også kombineres med balloner, serpentiner og meget andet. Kun fantasien sætter grænsen.

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Dinosaur fødselsdag

Hvis dit barn elsker dinosaurer, vil en dinosaur fødselsdag være et kæmpe hit. Med en masse sjov pynt vil din stue eller festlokale kunne forvandles til et forhistorisk landskab hvor dinosaurerne bor. Det vil med sikkerhed blive en sjov fest, hvor selv de helt små vil kunne være med.

Pynt op til Dinosaur fødselsdag

Med en festlig indgang til festen vil dine gæster øjeblikkeligt komme i et godt humør. Det kan du sikre med et sjovt og farverigt dørgardin. Til et dinosaurtema vil det passe godt med mere naturlige farver som grøn brun, orange eller blå.

I stuen kan du pynte op med dinosaur bannere og balloner. Vi har blandt andet folieballoner med form og motiv af dinosaurer. Du kan også pynte op med små dinosaurfigurer og stille dem rundt i lokalet.

Til bordet kan du dække op med en flot græsplænedug i plastik. Så kan bordet blive til et flot dinosaurlandskab der også beskytter bordet imod uheld. For at skabe et flot dinosaurlandskab på bordet, kan du dække op med paptallerkener, papkrus og servietter i rigtigt dinosaurtema. Skal der gøres lidt ekstra ud af bordet kan du bruge dinosaur sugerør og sætte flere dinosaurfigurer på bordet.

Skal der være fest og ballade over din dinosaur fødselsdag kan også synges med på fødselsdagssangen med rigtige dinosaurbrøl. Det kan du med sjove dinosaur truthorn, der med sikkerhed vil skabe høje dinosaurbrøl.

Dinosaur mad til dinosaur fødselsdagen

Med et kageprint kan du nemt lave en flot temakage. Vores print er med flotter billeder af dinosaurer og i en flot kvalitet. Du kan også bruge vores dinosaur kagelys som passer godt ind i et hvilket som helst dinosaur tema. Hvis du ønsker at bage selv kan du gøre brug af vores dinosaur kageudstikker. Med dem vil du kunne lave fine dinosaur småkager.

En sjov Dinosaur fødselsdag med fossile aktiviteter

Til en dinosaur fødselsdag kan man lave aktiviteter som at lege arkæolog i sandkassen der skal finde dinosaurer. Her kan man på forhånd have gemt små dinosaurfigurer som børnene kan finde med en skovl og en pensel. Det kan også være en del af en skattejagt at finde et gemt spor i sandkassen som leder til skatten. Skatten kan være godter i flotte dinosaur slikposer.

© 2023 MJ Handel ApS. All Rights Reserved