Frost fødselsdag - Frozen II

Frost fødselsdag - Frozen II

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Frost 2 fødselsdag

I 2019, seks år efter premieren på den første og dennes overvældende succes, var ventetiden endelig ovre, og fans over hele verden kunne glæde sig over at Frost 2 (Frozen II) nu endelig rullede hen over alverdens biograflærreder.

Efterfølgeren til Frost, inspireret af skandinavisk og nordisk mytologi, foregår tre år efter hændelserne i den første film. Vi møder igen de elskede karakterer fra den første film, Elsa, Anna, bjergmanden Kristoff, hans rensdyr Sven og selvfølgelig snemanden Olaf. De begiver sig ud på en farefuld færd for at afdække den ældgamle oprindelse for Elsas magiske kræfter og redde kongeriget Arendelle fra en forbandelse, der stammer fra den fortryllede skov.

Nøjagtig som forgængerne blev Frost 2 en stor succes, og fik også positive anmeldelser, der bl.a. roste filmens blændende animation, soundtrack og underlægningsmusik. På imponerende vis overgik Frost 2 rent faktisk den originale film i forhold til kommerciel indtjening. Frost 2 indtjente hele 9,13 mia. kr. (1,45 mia. $) via den globale Box Office, og satte sig dermed på andenpladsen over de højest indtjenende animationsfilm nogensinde, kun overgået af remaket af The Lion King fra samme år.  

Har du et barn, der elsker universet og karaktererne i Frost 2? Så har vi helt sikkert en varekategori, der vil begejstre dit barn. I denne varekategori har vi samlet alle vores produkter, der er relateret til Frost 2 fødselsdag og meget andet merchandise fra den magiske Frost-verden.

Hvis dit barn er fan af de smukke prinsesser Elsa og Anna, eller er den godhjertede, og indimellem lidt klodsede snemand Olaf et hit? Så har du hos Festkassen muligheden for at skabe den perfekte Frost 2 fødselsdag for dit barn med vidunderlige produkter, der vil vække begejstring hos enhver, der har sat fødderne i det fiktive kongerige Arendelle.

Ovenfor finder du alle vores Frost 2 fødselsdag produkter. Alt fra superflot engangsservice, balloner, vimpler og bannere, festhatte, kagelys, indbydelser, kageprint og kagebilleder.

Se også det fantastiske Frost 2 sengetøjssæt, fleecetæppe, badehåndklæde og rygsæk. Alt til den ægte Frost 2 fan!

Festkassen – Vi har alt til en festlig Frost 2 fødselsdag

Foruden vores flotte Frost 2 fødselsdag produkter, har Festkassen altid minimum 80 flotte temaer til børnefødselsdag på lager. Her finder du alt fra superhelte til prinsesser, fra Marvel til Disney. Her er der kort sagt noget for alle drenge og piger, der ønsker sig en fødselsdag i selskab med deres helte og idoler fra fiktionens verden.

Festkassen har alt inden for både borddækning og engangsservice. Faktisk er det ofte de små sjove detaljer, som børnene lægger mærke til, så ud fra den optik behøver indkøb til børnefødselsdag slet ikke at sprænge budgettet. Man kan også spare på engangsservicet ved f.eks. at skrive navn på børnenes krus, så hvert barn kun behøver at bruge ét krus i løbet af børnefødselsdagen.

Kald på dit barn, og gå sammen på opdagelse og bliv inspireret til Frost 2 fødselsdagen i Festkassens webshop. Husk at du får gratis fragt på din bestilling ved køb af over kr. 450,-.

© 2023 MJ Handel ApS. All Rights Reserved