Hello Kitty fødselsdag

Hello Kitty fødselsdag

Filter

Hello Kitty fødselsdag

Hello Kitty vækker genklang hos de fleste piger.

Karakteren Hello Kitty er produceret af det japanske selskab Sanrio, skabt af Yuko Shimizu i 1974 og pt. designet af Yuko Yamaguchi. Hello Kitty portrætteres som en ung pige med kattelignende træk baseret på den japanske katterace Bobtail. Ifølge Hello Kittys baghistorie går hun i 3. klasse og bor i udkanten af London sammen med hendes forældre og tvillingesøster Mimmy.

Siden karakterens fremkomst, er Hello Kitty mediefranchisen vokset til et imponerende omfang, og inkluderer i dag bl.a. tøj, accessories, legetøj, spil, bøger, manga, anime serier og musik.

I 2014, 40-året for skabelsen af karakteren Hello Kitty, var Hello Kitty en af alletiders bedst sælgende mediefranchiser.

Til at begynde med blev Hello Kitty markedsført mod præ-teen-age piger, hvilket skabt en stor kommerciel succes, men ikke kun blandt den oprindelige målgruppe. Både teenagere og voksne tog Hello Kitty til sig. Et stort udvalg af produkter, lige fra skoleting over mode accessories og til motorolie, har igennem årene været præget af det verdenskendte Hello Kitty-brand. Flere forskellige Hello Kitty børnetv-serier er blevet produceret sammen med bl.a. mangategneserier og anime film.

Fyrre år efter Hello Kittys epokegørende ”fødsel” er over 50.000 produktlinjer med brandet tilgængelige i over 130 lande.

Sig hej til Hello Kitty til fødselsdagen

Millioner af børn over hele verden, og især piger, elsker Hello Kitty. Du kan skabe en perfekt Hello Kitty fødselsdag med vores spændende og sjove udvalg af produkter.

I Festkassens shop finder du bl.a. nedenstående produkter til Hello Kitty fødselsdag:
• Hello Kitty paptallerkener
• Hello Kitty plastikkrus
• Hello Kitty servietter
• Hello Kitty plastikdug
• Hello Kitty slikposer
Plus diverse balloner og tilbehør, der matcher Hello Kittys pink farver.

Grundlaget for en perfekt fødselsdag til enhver fan af Hello Kitty.

Køber du for over kr. 450,- i shoppen, får du fragten gratis.

© 2022 MJ Handel ApS. All Rights Reserved