SOMMERTILBUD!!! - Spar min. 15% på alle varer - Gælder t.o.m. d. 4 aug. - Fri fragt ved kr. 499.-*

Lego Ninjago fødselsdag

Lego Ninjago fødselsdag

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Lego Ninjago fødselsdag

Hvem elsker ikke ninjaer, drager, skelethære, humanoide slanger, skypirater og spøgelser? Og naturligvis, den evige kamp mellem det gode og det onde? Hvis du gør, så vil Lego Ninjago helt sikkert være noget for dig.

Siden introduktionen i 2011 har det fascinerende Lego Ninjago univers henrykket børn og Lego-fans i alle aldre over hele verden. I 2021 kunne Lego Ninjago brandet således fejre 10-års jubilæum, hvilket gør Lego Ninjago til et af Legos længstlevende og mest succesfulde brands.

Lego Ninjago er centreret omkring seks teen-age ninjahelte, anført af den legendariske Grønne Ninja, Lloyd Garmadon. Ninjaerne trænes af den vise læremester, Master Wu, i den fiktive kampsport Spinjitzu. Denne kampform er et af ninjaernes primære våben i kampen mod det onde.

I løbet af de sidste ti år har Lego udviklet en særskilt mediefranchise for Lego Ninjago, der primært er målrettet præ-teen-age drenge. I dag omfatter franchisen bl.a. en tv-serie, en spillefilm, bøger og computerspil.

Lanceringen af Lego Ninjago legetøjslinjen i 2011 skete samtidig med den animerede tv-serie Ninjago, der til dags dato tæller hele 14 sæsoner og over 150 episoder! I 2017 blev franchisen udvidet med den computeranimerede The Lego Ninjago Movie, der omsatte for over 800 mio. kr. i biograferne verden over.

Hold en ægte Ninjago fødselsdag med Festkassens fantastiske udvalg

Har du en dreng, der er bidt af en gal Ninjago? Er værelset proppet med Lego Ninjago playsets? Er huset invaderet af ultrasoniske angrebsmaskiner, skæbne-ubåde, vanddrager og ninjabiler?

Så har vi helt sikkert temaet til din næste børnefødselsdag! Festkassen har et stort udvalg af Lego Ninjago tilbehør, der vil skabe den helt ægte ninjastemning til børnefødselsdagen.

I vores shop finder du bl.a. følgende produkter med de populære Ninjago ninjaer:
• Paptallerkener
• Papkrus
• Servietter
• Slikposer
• Vimpelbannere
• Festhatte

Mangler du en fødselsdagsgave med Lego Ninjago, så vil et Ninjago sengesæt eller et Ninjago fleecetæppe helt sikkert være et hit for fans og samlere af Ninjago-universet.

Overrask din søn med en fantastisk Ninjago fødselsdag, der er en ægte ninja værdig.

Køber du for over kr. 450,- i shoppen, får du fragten gratis.

A

AnonyM

19.06.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Mega hurtig levering ! Jeg faldt tilfældigt over Festkassen men det bliver ikke sidste gang jeg handler her! Fine produkter til rimelige priser og mega hurtig levering

Trustpilot
N

Nikita

13.05.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Køber hvert år fra festkassen til min søns fødselsdag og er endnu ikke blevet skuffet. Tvært imod! Sidst havde jeg problemer med betalings siden, men Jan var så rolig og flink i tlf og hjalp mig igennem på anden vis, næste dag havde jeg mine varer. Nem og hurtig levering, god service hele vejen

Trustpilot
K

Karen

07.05.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering Og varen(sangskjuler) var rigtig fin. Kan varmt anbefale at handle hos Festkassen.

Trustpilot
J

Johnni

13.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtigt levering fra bestilling til varen er i postkassen. Sangskjuler der skulle bruges to dage efter var som forventet. Kundeservice jeg kontakter beroliger mig, den skal nok nå frem.

Trustpilot
Flemming Werby

Flemming Werby

09.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Google
E

Erik

10.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God og nem hjemmeside, varerne kom hurtigt, god indpakning

Trustpilot
L

Lene

06.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nemt at bestille og hurtig levering

Trustpilot
M

Mette

23.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering, modtog det allerede dagen efter.

Trustpilot
L

Linda

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nem og hurtig service. Bestilte en fredag og allerede lørdag kunne jeg hente min pakke. Det gør jeg gerne igen

Trustpilot
M

Marley

02.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

DEJLIG EN GOD BUTIK, DEJLIG GOD SERVICE, DEJLIGT GODT UDVALG. MEDARBEJDERNE ER SÅ SØDE OG RARE DET BLIVER 5 STJERNER HER FRA Kh. Marley

Trustpilot
I

Ivana

10.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid en fornøjelse at handle hos festkassen, gode priser, hurtig service og søde og imødekommende personale ☺️ det kan helt klart anbefales

Trustpilot
M

Michelle

09.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Ualmindelig hurtig levering! Aflagde min ordre inden kl 13.30 en hverdag, og allerede selvsamme aften var den afsendt. Dagen efter om formiddagen kunne jeg afhente pakken! Et rigtig stort og varieret udvalg..

Trustpilot
T

Tobias

30.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Gode varer og hurtig levering Gode varer og hurtig levering. Mindre udfordring med varen som ikke skyldes festkassen selv men producenten blev løst hurtigt og ordenligt. Tak for god service.

Trustpilot
christian knudsen

christian knudsen

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Stort udvalg og hurtig levering. Kan klart anbefales.

Google
J

Jesper

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Godt udvalg, overskuelig webshop, hurtig levering

Trustpilot
© 2024 MJ Handel ApS. All Rights Reserved