Lego Ninjago fødselsdag

Lego Ninjago fødselsdag

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Lego Ninjago fødselsdag

Hvem elsker ikke ninjaer, drager, skelethære, humanoide slanger, skypirater og spøgelser? Og naturligvis, den evige kamp mellem det gode og det onde? Hvis du gør, så vil Lego Ninjago helt sikkert være noget for dig.

Siden introduktionen i 2011 har det fascinerende Lego Ninjago univers henrykket børn og Lego-fans i alle aldre over hele verden. I 2021 kunne Lego Ninjago brandet således fejre 10-års jubilæum, hvilket gør Lego Ninjago til et af Legos længstlevende og mest succesfulde brands.

Lego Ninjago er centreret omkring seks teen-age ninjahelte, anført af den legendariske Grønne Ninja, Lloyd Garmadon. Ninjaerne trænes af den vise læremester, Master Wu, i den fiktive kampsport Spinjitzu. Denne kampform er et af ninjaernes primære våben i kampen mod det onde.

I løbet af de sidste ti år har Lego udviklet en særskilt mediefranchise for Lego Ninjago, der primært er målrettet præ-teen-age drenge. I dag omfatter franchisen bl.a. en tv-serie, en spillefilm, bøger og computerspil.

Lanceringen af Lego Ninjago legetøjslinjen i 2011 skete samtidig med den animerede tv-serie Ninjago, der til dags dato tæller hele 14 sæsoner og over 150 episoder! I 2017 blev franchisen udvidet med den computeranimerede The Lego Ninjago Movie, der omsatte for over 800 mio. kr. i biograferne verden over.

Hold en ægte Ninjago fødselsdag med Festkassens fantastiske udvalg

Har du en dreng, der er bidt af en gal Ninjago? Er værelset proppet med Lego Ninjago playsets? Er huset invaderet af ultrasoniske angrebsmaskiner, skæbne-ubåde, vanddrager og ninjabiler?

Så har vi helt sikkert temaet til din næste børnefødselsdag! Festkassen har et stort udvalg af Lego Ninjago tilbehør, der vil skabe den helt ægte ninjastemning til børnefødselsdagen.

I vores shop finder du bl.a. følgende produkter med de populære Ninjago ninjaer:
• Paptallerkener
• Papkrus
• Servietter
• Slikposer
• Vimpelbannere
• Festhatte

Mangler du en fødselsdagsgave med Lego Ninjago, så vil et Ninjago sengesæt eller et Ninjago fleecetæppe helt sikkert være et hit for fans og samlere af Ninjago-universet.

Overrask din søn med en fantastisk Ninjago fødselsdag, der er en ægte ninja værdig.

Køber du for over kr. 450,- i shoppen, får du fragten gratis.

© 2023 MJ Handel ApS. All Rights Reserved