Paw Patrol fødselsdag

Paw Patrol fødselsdag

Mød alle hundene fra Paw Patrol på dette festlige engangsservice og pynt til fødselsdag. Se også vores Paw Patrol - Skye & Everest pynt. Skal der fejres fødselsdag med alle de søde vovser som festtema, har vi alt hvad du skal bruge. Dæk op med plastikduge og sæt paptallerkner, papkrus og servietter på bordet. Og selvfølgelig skal der også være pynt med Marshall, Chase, Skye, Everest og alle de andre hunde. Pynt op med flotte balloner, dekorationer og bannere. Skal det være lidt ekstra festligt har vi naturligvis også Paw Patrol masker, konfetti og blowouts med alle de søde hunde..

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Paw Patrol fødselsdagstema

PAW Patrol er en canadisk computeranimeret børnetv-serie skabt af Keith Chapman. Den populære serie er produceret af Spin Master Entertainment med animation af Guru Studio. Seriens første sæson havde premiere i 2013, og i dag tæller serien hele 8 sæsoner, der har indtaget tv-stuerne og børneværelserne hos alverdens børnefamilier. Deraf er de søde figurer fra filmene også blevet utroligt populære som fødselsdagstema.

Serien handler om den unge dreng Ryder, der leder et hold af redningshunde, der kalder sig PAW Patrol, og som redder og hjælper både mennesker og dyr i Adventure City. Hver enkelt af de søde og dygtige hunde i PAW Patrol har deres egne specielle evner, der gør dem i stand til at håndtere enhver redningsaktion. På den måde er PAW Patrol ægte superhelte i øjenhøjde med børnene. Medlemmerne af PAW Patrol tæller f.eks. politihunden Chase, der håndterer trafik og andre politiopgaver, Marshall er ”brandhund”, lidt klodset, men god som dagen er lang, og er dygtig til at slukke brande i byen, Skye er en flot hunhund og PAW Patrols seje pilot og Zuma, en ægte ”vandhund” og i særklasse som livredder. Der er flere medlemmer af PAW Patrol end dem, der er nævnt her, og måske kan dit barn remse dem alle sammen op?

Produktionsselskabet Spin Master har udviklet PAW Patrol serien til en mediefranchise, og i den forbindelse produceret en stor legetøjskollektion baseret på seriens karakterer. I 2021 havde animationsfilmen PAW Patrol: Filmen (PAW Patrol: The Movie) premiere, og filmens succes har allerede skabt grobund for en efterfølger med arbejstitlen PAW Patrol: The Mighty Movie, der forventes at få premiere i efteråret 2023.

Kæmpe udvalg af flot service og tilbehør til PAW Patrol fødselsdag

Er du en af de forældre, hvis hjem bærer præg af børnenes kærlighed til PAW Patrol? Så kan du skabe den ultimative overraskelse og sætte prikken over i’et ved at anvende PAW Patrol som temaet til den næste børnefødselsdag. Se det store udvalg af balloner, servietter, duge og tallerkener samt pynt til PAW Patrol fødselsdag her hos Festkassen.

Alt du skal bruge til borddækning

Mød alle de søde og heltemodige redningshunde fra PAW Patrol på dette festlige og flotte engangsservice. Skal der fejres fødselsdag med alle de søde vovser som festtema, har vi alt hvad du skal bruge. Dæk op med Paw Patrol servietter, dug, paptallerkner og papkrus på bordet. Du finder servietter, krus og tallerkener med forskellige PAW Patrol motiver, så du kan mixe og matche. Mix evt. også med engangsservice fra vores PAW Patrol Skye & Everest tema i fine lyserøde farver.

Festlige Paw Patrol balloner og hængedekorationer

Og selvfølgelig skal der også være pynt med Marshall, Chase, Skye, Everest og alle de andre hunde. Pynt op med flotte balloner, dekorationer og bannere. Skal det være lidt ekstra festligt har vi naturligvis også PAW Patrol masker, konfetti og blowouts med alle de søde hunde.

Pust ballonerne op og lad dem ligge på gulvet eller sæt dem på ballonpinde, mens du udsmykker loftet med hængedekorationer og bannere. Eller fyld balloner op med helium og lad de søde Paw Patrol balloner hænge fra loftet eller bind dem fast til en ballonvægt. Vi har både de klassiske latexballoner i forskellige farver og flotte folie balloner med Paw Patrol tryk.

Hos Festkassen får du altid hurtig levering på 1-2 hverdage og ved køb for over kr. 450,- i vores webshop får du fragten gratis.

© 2023 MJ Handel ApS. All Rights Reserved