PINSE TILBUD! Spar min. 15% på alle varer - Gælder t.o.m. 2. pinsedag (så længe lager haves) - Fri fragt ved køb for 499.-*

Paw Patrol fødselsdag

Paw Patrol fødselsdag

Mød alle hundene fra Paw Patrol på dette festlige engangsservice og pynt til fødselsdag. Se også vores Paw Patrol - Skye & Everest pynt. Skal der fejres fødselsdag med alle de søde vovser som festtema, har vi alt hvad du skal bruge. Dæk op med plastikduge og sæt paptallerkner, papkrus og servietter på bordet. Og selvfølgelig skal der også være pynt med Marshall, Chase, Skye, Everest og alle de andre hunde. Pynt op med flotte balloner, dekorationer og bannere. Skal det være lidt ekstra festligt har vi naturligvis også Paw Patrol masker, konfetti og blowouts med alle de søde hunde..

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Paw Patrol fødselsdagstema

PAW Patrol er en canadisk computeranimeret børnetv-serie skabt af Keith Chapman. Den populære serie er produceret af Spin Master Entertainment med animation af Guru Studio. Seriens første sæson havde premiere i 2013, og i dag tæller serien hele 8 sæsoner, der har indtaget tv-stuerne og børneværelserne hos alverdens børnefamilier. Deraf er de søde figurer fra filmene også blevet utroligt populære som fødselsdagstema.

Serien handler om den unge dreng Ryder, der leder et hold af redningshunde, der kalder sig PAW Patrol, og som redder og hjælper både mennesker og dyr i Adventure City. Hver enkelt af de søde og dygtige hunde i PAW Patrol har deres egne specielle evner, der gør dem i stand til at håndtere enhver redningsaktion. På den måde er PAW Patrol ægte superhelte i øjenhøjde med børnene. Medlemmerne af PAW Patrol tæller f.eks. politihunden Chase, der håndterer trafik og andre politiopgaver, Marshall er ”brandhund”, lidt klodset, men god som dagen er lang, og er dygtig til at slukke brande i byen, Skye er en flot hunhund og PAW Patrols seje pilot og Zuma, en ægte ”vandhund” og i særklasse som livredder. Der er flere medlemmer af PAW Patrol end dem, der er nævnt her, og måske kan dit barn remse dem alle sammen op?

Produktionsselskabet Spin Master har udviklet PAW Patrol serien til en mediefranchise, og i den forbindelse produceret en stor legetøjskollektion baseret på seriens karakterer. I 2021 havde animationsfilmen PAW Patrol: Filmen (PAW Patrol: The Movie) premiere, og filmens succes har allerede skabt grobund for en efterfølger med arbejstitlen PAW Patrol: The Mighty Movie, der forventes at få premiere i efteråret 2023.

Kæmpe udvalg af flot service og tilbehør til PAW Patrol fødselsdag

Er du en af de forældre, hvis hjem bærer præg af børnenes kærlighed til PAW Patrol? Så kan du skabe den ultimative overraskelse og sætte prikken over i’et ved at anvende PAW Patrol som temaet til den næste børnefødselsdag. Se det store udvalg af balloner, servietter, duge og tallerkener samt pynt til PAW Patrol fødselsdag her hos Festkassen.

Alt du skal bruge til borddækning

Mød alle de søde og heltemodige redningshunde fra PAW Patrol på dette festlige og flotte engangsservice. Skal der fejres fødselsdag med alle de søde vovser som festtema, har vi alt hvad du skal bruge. Dæk op med Paw Patrol servietter, dug, paptallerkner og papkrus på bordet. Du finder servietter, krus og tallerkener med forskellige PAW Patrol motiver, så du kan mixe og matche. Mix evt. også med engangsservice fra vores PAW Patrol Skye & Everest tema i fine lyserøde farver.

Festlige Paw Patrol balloner og hængedekorationer

Og selvfølgelig skal der også være pynt med Marshall, Chase, Skye, Everest og alle de andre hunde. Pynt op med flotte balloner, dekorationer og bannere. Skal det være lidt ekstra festligt har vi naturligvis også PAW Patrol masker, konfetti og blowouts med alle de søde hunde.

Pust ballonerne op og lad dem ligge på gulvet eller sæt dem på ballonpinde, mens du udsmykker loftet med hængedekorationer og bannere. Eller fyld balloner op med helium og lad de søde Paw Patrol balloner hænge fra loftet eller bind dem fast til en ballonvægt. Vi har både de klassiske latexballoner i forskellige farver og flotte folie balloner med Paw Patrol tryk.

Hos Festkassen får du altid hurtig levering på 1-2 hverdage og ved køb for over kr. 450,- i vores webshop får du fragten gratis.

N

Nikita

13.05.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Køber hvert år fra festkassen til min søns fødselsdag og er endnu ikke blevet skuffet. Tvært imod! Sidst havde jeg problemer med betalings siden, men Jan var så rolig og flink i tlf og hjalp mig igennem på anden vis, næste dag havde jeg mine varer. Nem og hurtig levering, god service hele vejen

Trustpilot
K

Karen

07.05.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering Og varen(sangskjuler) var rigtig fin. Kan varmt anbefale at handle hos Festkassen.

Trustpilot
J

Johnni

13.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtigt levering fra bestilling til varen er i postkassen. Sangskjuler der skulle bruges to dage efter var som forventet. Kundeservice jeg kontakter beroliger mig, den skal nok nå frem.

Trustpilot
Flemming Werby

Flemming Werby

09.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Google
E

Erik

10.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God og nem hjemmeside, varerne kom hurtigt, god indpakning

Trustpilot
L

Lene

06.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nemt at bestille og hurtig levering

Trustpilot
M

Mette

23.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering, modtog det allerede dagen efter.

Trustpilot
L

Linda

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nem og hurtig service. Bestilte en fredag og allerede lørdag kunne jeg hente min pakke. Det gør jeg gerne igen

Trustpilot
M

Marley

02.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

DEJLIG EN GOD BUTIK, DEJLIG GOD SERVICE, DEJLIGT GODT UDVALG. MEDARBEJDERNE ER SÅ SØDE OG RARE DET BLIVER 5 STJERNER HER FRA Kh. Marley

Trustpilot
I

Ivana

10.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid en fornøjelse at handle hos festkassen, gode priser, hurtig service og søde og imødekommende personale ☺️ det kan helt klart anbefales

Trustpilot
M

Michelle

09.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Ualmindelig hurtig levering! Aflagde min ordre inden kl 13.30 en hverdag, og allerede selvsamme aften var den afsendt. Dagen efter om formiddagen kunne jeg afhente pakken! Et rigtig stort og varieret udvalg..

Trustpilot
T

Tobias

30.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Gode varer og hurtig levering Gode varer og hurtig levering. Mindre udfordring med varen som ikke skyldes festkassen selv men producenten blev løst hurtigt og ordenligt. Tak for god service.

Trustpilot
christian knudsen

christian knudsen

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Stort udvalg og hurtig levering. Kan klart anbefales.

Google
J

Jesper

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Godt udvalg, overskuelig webshop, hurtig levering

Trustpilot
K

Katrine

09.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Virkelig god service Virkelig god service. Lækre varer og lyn hurtig levering.

Trustpilot
© 2024 MJ Handel ApS. All Rights Reserved