Politi fødselsdag

Politi fødselsdag

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Politi tema til børnefødselsdagen  

Hylende sirener, hvinende dæk, fart, spænding, jagt på forbrydere, biljagter, skuddueller … det er noget, de fleste raske drenge går op i. Politimanden er billedet på en heltemodig figur i samfundet, en frygtløs forkæmper for ro og orden, og af den grund et forbillede for mange børn og drenge over hele verden. Politiskiltet og pistolen i bæltet er selvfølgelig også med til at indgyde en aura af uovervindelighed i denne uniformerede beskytter af lov og orden i samfundet. Mange unge drenge drømmer desuden om selv at blive politibetjente på et tidspunkt, og nu kan du holde en ægte politi fødselsdag med alt hvad der hører sig til.

De fleste drenge elsker at drømme sig væk, og lege politi og banditter med vennerne, og nu kan du gøre det hele ekstra spændende med politi fødselsdag. Polititema er et evigtgyldigt hit blandt alverdens drenge.

Når først polititemaet er på plads til den næste børnefødselsdag, så er det også nærliggende at implementere politilege i forbindelse med fødselsdagen.

Når bordet skal dækkes til politi fødselsdag, skal der naturligvis være styr på de mindste detaljer. Se f.eks. de flotte paptallerkner dekoreret med politiskilt, håndjern, sirener, politisolbriller, walkie talkie, politistrimmel og fingeraftryk.

Udover politi paptallerkner har Festkassen bl.a. også følgende artikler til politi fødselsdag:

  • Papkrus med påtrykt politiskilt
  • Blå plastikdug med politiskilt, politistrimmel og storbyskyline
  • Slikposer til fødselsdagsgæsterne med politiskilt
  • Flotte indbydelser formet som gyldne politiskilte og med teksten You’re Invited påtrykt

Den helt rigtige fødselsdagsfest til politimanden

Hvis din mand er politibetjent, eller du kender en politibetjent, som eventuelt fylder rundt, så kan du føje en ekstra dimension til festen med et flot, gennemgående polititema, som helt sikkert vil overraske politifødselaren positivt.

Temafest med politi engangsservice

Festkassen har et kæmpe udvalg til temafesten med politi festartikler. Alt i borddækning og udsmykning til en vellykket politi fødselsdag. Start med at sende de flotte indbydelser. Dæk bordet med plastikdug, tallerkner, servietter, papkrus og meget andet. Pynt op med balloner og banner, alt sammen med politi motiver.

© 2023 MJ Handel ApS. All Rights Reserved