PINSE TILBUD! Spar min. 15% på alle varer - Gælder t.o.m. 2. pinsedag (så længe lager haves) - Fri fragt ved køb for 499.-*

Postmand Per fødselsdag

Postmand Per fødselsdag

Dæk op til en super flot temafest med Postmand per. Per og hans lille kat Emil køre altid rundt i deres røde postbil med pakker og breve. Per elsker at snakke med, og hjælpe beboerne i landsbyen Grønnedal med deres problemer. Pers trofaste ven, katten Emil, følger ham overalt på hans rute igennem byen. Hos Festkassen.dk finder du et bredt udvalg af fødselsdags tema artikler med Postmand Per. Start med at lægge plastikdug på bordet og dæk op med tallerkner, plastikkrus og servietter alt med Postmand Per og katten Emil. Pynt op med bannere og balloner og meget andet.

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Postmand Per fødselsdag

De fleste genkender åbningsmelodien til den animerede stop-motion serie med Postmand Per, når postbilen ruller ud til Grønnedals borgere med den lille sorte og hvide kat Emil som trofast passager.

Postmand Pers eventyr sammen med hans kat Emil i den lille by Grønnedal, er populært blandt børn. Tv-seriens popularitet har bl.a. banet vej for en lang række børnebøger om Postmand Per samt diverse legetøj.

I 2021 kan Postmand Per og katten Emil faktisk fejre 40-års jubilæum. Da den engelske serie havde premiere i 1981, var Postmand Pers oprindelige engelske navn Postman Pat og katten Emils engelske navn var Jess. Siden det første afsnit rullede over skærmen, er det blevet til 8 sæsoner med Postmand Per og sammenlagt ikke mindre end 184 afsnit og 12 specials. I 2014 gik Postmand Per fra alverdens tv-skærme og til det hvide lærred med 3D animationsfilmen Postmand Per – Filmen (Postman Pat: The Movie).

Festlig fødselsdag med Postmand Per og katten Emil – køb hos Festkassen

Dæk op til en super flot Postmand Per fødselsdag eller temafest. Postmand Per og hans lille kat Emil kører altid rundt i deres røde postbil med pakker og breve. Per elsker at snakke med, og hjælpe, beboerne i landsbyen Grønnedal med deres problemer. Pers trofaste ven, katten Emil, følger ham overalt på hans rute igennem byen.

Hos Festkassen.dk finder du et bredt udvalg af fødselsdagstemaartikler med Postmand Per. Start med at lægge den flotte Postmand Per plastikdug på bordet og dæk op med tallerkner, plastikkrus og servietter – alt sammen med Postmand Per og katten Emil. Pynt op med bannere og balloner og meget andet. En pose blandet slik i en slikpose dekoreret med Postmand Per og katten Emil, vil helt sikkert også skabe glæde og begejstring blandt fødselsdagsgæsterne.

Hos Festkassen får du altid hurtig levering på 1-2 hverdage og ved køb af over kr. 450,- i vores webshop får du fragten gratis.

N

Nikita

13.05.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Køber hvert år fra festkassen til min søns fødselsdag og er endnu ikke blevet skuffet. Tvært imod! Sidst havde jeg problemer med betalings siden, men Jan var så rolig og flink i tlf og hjalp mig igennem på anden vis, næste dag havde jeg mine varer. Nem og hurtig levering, god service hele vejen

Trustpilot
K

Karen

07.05.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering Og varen(sangskjuler) var rigtig fin. Kan varmt anbefale at handle hos Festkassen.

Trustpilot
J

Johnni

13.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtigt levering fra bestilling til varen er i postkassen. Sangskjuler der skulle bruges to dage efter var som forventet. Kundeservice jeg kontakter beroliger mig, den skal nok nå frem.

Trustpilot
Flemming Werby

Flemming Werby

09.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Google
E

Erik

10.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God og nem hjemmeside, varerne kom hurtigt, god indpakning

Trustpilot
L

Lene

06.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nemt at bestille og hurtig levering

Trustpilot
M

Mette

23.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering, modtog det allerede dagen efter.

Trustpilot
L

Linda

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nem og hurtig service. Bestilte en fredag og allerede lørdag kunne jeg hente min pakke. Det gør jeg gerne igen

Trustpilot
M

Marley

02.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

DEJLIG EN GOD BUTIK, DEJLIG GOD SERVICE, DEJLIGT GODT UDVALG. MEDARBEJDERNE ER SÅ SØDE OG RARE DET BLIVER 5 STJERNER HER FRA Kh. Marley

Trustpilot
I

Ivana

10.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid en fornøjelse at handle hos festkassen, gode priser, hurtig service og søde og imødekommende personale ☺️ det kan helt klart anbefales

Trustpilot
M

Michelle

09.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Ualmindelig hurtig levering! Aflagde min ordre inden kl 13.30 en hverdag, og allerede selvsamme aften var den afsendt. Dagen efter om formiddagen kunne jeg afhente pakken! Et rigtig stort og varieret udvalg..

Trustpilot
T

Tobias

30.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Gode varer og hurtig levering Gode varer og hurtig levering. Mindre udfordring med varen som ikke skyldes festkassen selv men producenten blev løst hurtigt og ordenligt. Tak for god service.

Trustpilot
christian knudsen

christian knudsen

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Stort udvalg og hurtig levering. Kan klart anbefales.

Google
J

Jesper

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Godt udvalg, overskuelig webshop, hurtig levering

Trustpilot
K

Katrine

09.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Virkelig god service Virkelig god service. Lækre varer og lyn hurtig levering.

Trustpilot
© 2024 MJ Handel ApS. All Rights Reserved