Postmand Per fødselsdag

Postmand Per fødselsdag

Dæk op til en super flot temafest med Postmand per. Per og hans lille kat Emil køre altid rundt i deres røde postbil med pakker og breve. Per elsker at snakke med, og hjælpe beboerne i landsbyen Grønnedal med deres problemer. Pers trofaste ven, katten Emil, følger ham overalt på hans rute igennem byen. Hos Festkassen.dk finder du et bredt udvalg af fødselsdags tema artikler med Postmand Per. Start med at lægge plastikdug på bordet og dæk op med tallerkner, plastikkrus og servietter alt med Postmand Per og katten Emil. Pynt op med bannere og balloner og meget andet.

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Postmand Per fødselsdag

De fleste genkender åbningsmelodien til den animerede stop-motion serie med Postmand Per, når postbilen ruller ud til Grønnedals borgere med den lille sorte og hvide kat Emil som trofast passager.

Postmand Pers eventyr sammen med hans kat Emil i den lille by Grønnedal, er populært blandt børn. Tv-seriens popularitet har bl.a. banet vej for en lang række børnebøger om Postmand Per samt diverse legetøj.

I 2021 kan Postmand Per og katten Emil faktisk fejre 40-års jubilæum. Da den engelske serie havde premiere i 1981, var Postmand Pers oprindelige engelske navn Postman Pat og katten Emils engelske navn var Jess. Siden det første afsnit rullede over skærmen, er det blevet til 8 sæsoner med Postmand Per og sammenlagt ikke mindre end 184 afsnit og 12 specials. I 2014 gik Postmand Per fra alverdens tv-skærme og til det hvide lærred med 3D animationsfilmen Postmand Per – Filmen (Postman Pat: The Movie).

Festlig fødselsdag med Postmand Per og katten Emil – køb hos Festkassen

Dæk op til en super flot Postmand Per fødselsdag eller temafest. Postmand Per og hans lille kat Emil kører altid rundt i deres røde postbil med pakker og breve. Per elsker at snakke med, og hjælpe, beboerne i landsbyen Grønnedal med deres problemer. Pers trofaste ven, katten Emil, følger ham overalt på hans rute igennem byen.

Hos Festkassen.dk finder du et bredt udvalg af fødselsdagstemaartikler med Postmand Per. Start med at lægge den flotte Postmand Per plastikdug på bordet og dæk op med tallerkner, plastikkrus og servietter – alt sammen med Postmand Per og katten Emil. Pynt op med bannere og balloner og meget andet. En pose blandet slik i en slikpose dekoreret med Postmand Per og katten Emil, vil helt sikkert også skabe glæde og begejstring blandt fødselsdagsgæsterne.

Hos Festkassen får du altid hurtig levering på 1-2 hverdage og ved køb af over kr. 450,- i vores webshop får du fragten gratis.

© 2023 MJ Handel ApS. All Rights Reserved