Smiley fødselsdag

Smiley fødselsdag

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Gør klar til Smiley fødselsdag hos Festkassen

Smileyen – det smilende gule ansigt har i mange år været en fast bestanddel af alverdens sms’er, e-mails, chatrooms, osv.

Festkassen giver dig mulighed for at pynte op til Smiley fødselsdag – med det store smil på ansigtet. Men først skal vi kigge lidt på Smileyens baggrund og historie.

Hvordan opstod Smileyen?

Smileyens historie kan dateres tilbage til 1958. Den første Smiley-illustration blev anvendt som tryk på en sweatshirt, der blev udloddet som præmie i forbindelse med en konkurrence på en amerikansk radiostation.

Den klassiske Smiley, vi kender i dag, på gul baggrund og med ovale øjne, blev tegnet i 1963 af amerikaneren Harvey Ball. Det smilende ikon gik i årene sin sejrsgang over hele USA akkompagneret af sloganet Have a Happy Day. Det gule Smiley-ikon optrådte på alt fra t-shirts, badges, caps og diverse andre accessories.

Den første computer-genererede Smiley kan dateres meget nøjagtigt. Den blev nemlig indtastet den 19. september 1982 kl. 11:44 på Carnegie Mellon University i Pennsylvania, USA. Det var professor Scott E. Fahlman, der udviklede teorien om at de sammensatte tegn :-) i tekstbeskeder skulle indikere at noget var udtrykt med humor.  

Op igennem 1990erne blev Smiley-ikonet et ikon anvendt på millioner af mobiltelefoner dagligt og i email-korrespondancer.  

I dag er Smileyen et verdenskendt fænomen, der ikke længere begrænser sig til at være det smilende gule ansigt. Smileys eller emojier findes i dag i et utal af varianter og med alle udtryksformer – grædende, grinende, sure, rasende, frysende, svedende, overraskede, osv. Smileyen er et alment anerkendt kommunikationstegn, der for mange indgår lige så naturligt i det danske sprog som punktum og komma.

Festkassen – Køb flag til fødselsdag og alle andre festlige lejligheder

I Festkassens webshop har vi et stort udvalg af pynt til den helt store Smiley fødselsdag. Papkrus, servietter, papirdug, slikposer, vimpelbanner, hængdekorationer, balloner, emojikonfetti, stickers – alt sammen med flot Smiley print!

Vi leverer altid inden for 1-2 hverdage, og køber du får over kr. 450,- i webshoppen, så giver vi fragten.

Køb ind til Smiley fødselsdag lige her – så er du sikker på det helt store smil til fødselsdagen!  

M

Mette

23.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering, modtog det allerede dagen efter.

Trustpilot
L

Linda

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nem og hurtig service. Bestilte en fredag og allerede lørdag kunne jeg hente min pakke. Det gør jeg gerne igen

Trustpilot
M

Marley

02.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

DEJLIG EN GOD BUTIK, DEJLIG GOD SERVICE, DEJLIGT GODT UDVALG. MEDARBEJDERNE ER SÅ SØDE OG RARE DET BLIVER 5 STJERNER HER FRA Kh. Marley

Trustpilot
I

Ivana

10.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid en fornøjelse at handle hos festkassen, gode priser, hurtig service og søde og imødekommende personale ☺️ det kan helt klart anbefales

Trustpilot
M

Michelle

09.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Ualmindelig hurtig levering! Aflagde min ordre inden kl 13.30 en hverdag, og allerede selvsamme aften var den afsendt. Dagen efter om formiddagen kunne jeg afhente pakken! Et rigtig stort og varieret udvalg..

Trustpilot
T

Tobias

30.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Gode varer og hurtig levering Gode varer og hurtig levering. Mindre udfordring med varen som ikke skyldes festkassen selv men producenten blev løst hurtigt og ordenligt. Tak for god service.

Trustpilot
christian knudsen

christian knudsen

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Stort udvalg og hurtig levering. Kan klart anbefales.

Google
J

Jesper

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Godt udvalg, overskuelig webshop, hurtig levering

Trustpilot
H

Henriette

09.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Godt udvalg. Super hurtig pakning og afsendelse, eller man kan selv afhente på adressen.

Trustpilot
K

Katrine

09.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Virkelig god service Virkelig god service. Lækre varer og lyn hurtig levering.

Trustpilot
L

Lars

05.09.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nemt og troværdigt. Hurtig ekspedition.

Trustpilot
O

Orfay

05.09.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget tilfreds Den laver de meste lækkere og perfekte sukkerfri sukkerprint

Trustpilot
L

Line

04.09.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super god service !

Trustpilot
S

Stine

02.08.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Største ros herfra! Jeg bestilte igår, og har det i dag. Ekstremt venlig service i telefonen og nem hjemmeside at finde rundt på. Nu vil jeg bare glæde mig til at holde min datters 3 års fødselsdag med alverdens udsmykning fra festkassen.dk

Trustpilot
© 2024 MJ Handel ApS. All Rights Reserved