SOMMERTILBUD!!! - Spar min. 15% på alle varer - Gælder t.o.m. d. 4 aug. - Fri fragt ved kr. 499.-*

Smiley fødselsdag

Smiley fødselsdag

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Gør klar til Smiley fødselsdag hos Festkassen

Smileyen – det smilende gule ansigt har i mange år været en fast bestanddel af alverdens sms’er, e-mails, chatrooms, osv.

Festkassen giver dig mulighed for at pynte op til Smiley fødselsdag – med det store smil på ansigtet. Men først skal vi kigge lidt på Smileyens baggrund og historie.

Hvordan opstod Smileyen?

Smileyens historie kan dateres tilbage til 1958. Den første Smiley-illustration blev anvendt som tryk på en sweatshirt, der blev udloddet som præmie i forbindelse med en konkurrence på en amerikansk radiostation.

Den klassiske Smiley, vi kender i dag, på gul baggrund og med ovale øjne, blev tegnet i 1963 af amerikaneren Harvey Ball. Det smilende ikon gik i årene sin sejrsgang over hele USA akkompagneret af sloganet Have a Happy Day. Det gule Smiley-ikon optrådte på alt fra t-shirts, badges, caps og diverse andre accessories.

Den første computer-genererede Smiley kan dateres meget nøjagtigt. Den blev nemlig indtastet den 19. september 1982 kl. 11:44 på Carnegie Mellon University i Pennsylvania, USA. Det var professor Scott E. Fahlman, der udviklede teorien om at de sammensatte tegn :-) i tekstbeskeder skulle indikere at noget var udtrykt med humor.  

Op igennem 1990erne blev Smiley-ikonet et ikon anvendt på millioner af mobiltelefoner dagligt og i email-korrespondancer.  

I dag er Smileyen et verdenskendt fænomen, der ikke længere begrænser sig til at være det smilende gule ansigt. Smileys eller emojier findes i dag i et utal af varianter og med alle udtryksformer – grædende, grinende, sure, rasende, frysende, svedende, overraskede, osv. Smileyen er et alment anerkendt kommunikationstegn, der for mange indgår lige så naturligt i det danske sprog som punktum og komma.

Festkassen – Køb flag til fødselsdag og alle andre festlige lejligheder

I Festkassens webshop har vi et stort udvalg af pynt til den helt store Smiley fødselsdag. Papkrus, servietter, papirdug, slikposer, vimpelbanner, hængdekorationer, balloner, emojikonfetti, stickers – alt sammen med flot Smiley print!

Vi leverer altid inden for 1-2 hverdage, og køber du får over kr. 450,- i webshoppen, så giver vi fragten.

Køb ind til Smiley fødselsdag lige her – så er du sikker på det helt store smil til fødselsdagen!  

A

AnonyM

19.06.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Mega hurtig levering ! Jeg faldt tilfældigt over Festkassen men det bliver ikke sidste gang jeg handler her! Fine produkter til rimelige priser og mega hurtig levering

Trustpilot
N

Nikita

13.05.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Køber hvert år fra festkassen til min søns fødselsdag og er endnu ikke blevet skuffet. Tvært imod! Sidst havde jeg problemer med betalings siden, men Jan var så rolig og flink i tlf og hjalp mig igennem på anden vis, næste dag havde jeg mine varer. Nem og hurtig levering, god service hele vejen

Trustpilot
K

Karen

07.05.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering Og varen(sangskjuler) var rigtig fin. Kan varmt anbefale at handle hos Festkassen.

Trustpilot
J

Johnni

13.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtigt levering fra bestilling til varen er i postkassen. Sangskjuler der skulle bruges to dage efter var som forventet. Kundeservice jeg kontakter beroliger mig, den skal nok nå frem.

Trustpilot
Flemming Werby

Flemming Werby

09.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Google
E

Erik

10.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God og nem hjemmeside, varerne kom hurtigt, god indpakning

Trustpilot
L

Lene

06.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nemt at bestille og hurtig levering

Trustpilot
M

Mette

23.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering, modtog det allerede dagen efter.

Trustpilot
L

Linda

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nem og hurtig service. Bestilte en fredag og allerede lørdag kunne jeg hente min pakke. Det gør jeg gerne igen

Trustpilot
M

Marley

02.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

DEJLIG EN GOD BUTIK, DEJLIG GOD SERVICE, DEJLIGT GODT UDVALG. MEDARBEJDERNE ER SÅ SØDE OG RARE DET BLIVER 5 STJERNER HER FRA Kh. Marley

Trustpilot
I

Ivana

10.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid en fornøjelse at handle hos festkassen, gode priser, hurtig service og søde og imødekommende personale ☺️ det kan helt klart anbefales

Trustpilot
M

Michelle

09.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Ualmindelig hurtig levering! Aflagde min ordre inden kl 13.30 en hverdag, og allerede selvsamme aften var den afsendt. Dagen efter om formiddagen kunne jeg afhente pakken! Et rigtig stort og varieret udvalg..

Trustpilot
T

Tobias

30.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Gode varer og hurtig levering Gode varer og hurtig levering. Mindre udfordring med varen som ikke skyldes festkassen selv men producenten blev løst hurtigt og ordenligt. Tak for god service.

Trustpilot
christian knudsen

christian knudsen

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Stort udvalg og hurtig levering. Kan klart anbefales.

Google
J

Jesper

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Godt udvalg, overskuelig webshop, hurtig levering

Trustpilot
© 2024 MJ Handel ApS. All Rights Reserved