Super Mario fødselsdag

Super Mario fødselsdag

Filter
Shop efter

Super Mario fødselsdag

Super Mario er et ægte Nintendo-ikon, der har begejstret spilglade børn og barnlige sjæle siden det første spil så dagens lys i 1985. I dag er Super Mario en verdenskendt franchise, som tæller mere end tyve spil.

Super Mario er en 2D- og 3D-platformsspilserie udviklet af Nintendo. Den centrale figur i spillene, er den fiktive blikkenslager Mario. Spilserien er også kendt som Super Mario Bros. serien, og det er den primære serie i den i dag omfattende Mario-franchise. Der er udgivet mindst ét ​​Super Mario-spil til hver større Nintendo-videospilkonsol.

Super Mario-spillene foregår primært i det fiktive Mushroom Kingdom eller Svamperiget, typisk med Mario som den centrale spilkarakter. I mange af Super Mario-spillene får han selskab af sin bror, Luigi, og andre sjove medlemmer af Super Mario-familien. Af de øvrige spilkarakterer kan bl.a. nævnes Prinsesse Peach og Tudse.

De fleste har nok set, eller spillet, et eller flere Super Mario-spil, der grundlæggende er bygget op om sjove spilkarakterer, der løber og hopper på tværs af platforme og bekæmper fjender i forskellige tematiske levels. Super Mario er bygget op omkring simple plots, så børnene kan navigere deres helt igennem spændende eventyr, der bl.a. går ud på at Mario og Luigi skal redde den kidnappede Prinsesse Peach fra den onde Bowser.

Det første spil i serien, Super Mario Bros., udgivet til Nintendo Entertainment System (NES) i 1985, etablerede seriens centrale gameplay-koncepter og -elementer. Disse inkluderer et væld af power-ups og genstande, der giver karaktererne særlige kræfter, og f.eks. gør dem i stand til at kaste med ildkugler eller booster karakterernes størrelse.

Super Mario-serien er en del af den større Mario-franchise, som omfatter andre videospilsgenrer og medier såsom film, tv, trykte medier og merchandise. Mere end 380 millioner eksemplarer af Super Mario-spil er blevet solgt på verdensplan, hvilket gør det til den fjerdebedst sælgende videospilserie nogensinde.

Hold Super Mario fødselsdag – Festkassen har det hele!

Elsker dit barn Super Mario-universet? Hvis ja, så er en Super Mario fødselsdag det helt rigtige tema til den næste børnefødselsdag. Hos Festkassen har vi alt til at skabe en festlig Super Mario fødselsdag, som helt sikkert vil få smilene frem hos fødselsdagsgæsterne.

I vores store sortiment til Super Mario fødselsdag finder du bl.a.:

  • Super Mario papkrus
  • Super Mario servietter
  • Super Mario plastikdug
  • Super Mario slikposer
  • Flotte printballoner med Super Mario og alle hans venner
  • Superflot folieballon med Super Mario, Luigi, Prinsesse Peach, Tudse, m.fl.
  • Super Mario “Happy Birthday” fødselsdagsbanner

Skab en uforglemmelig Super Mario fødselsdag, som dit barn vil elske. Vi leverer din ordre hurtigt i løbet af 1-2 hverdage og du får gratis fragt ved køb over kr. 450,-.

© 2023 MJ Handel ApS. All Rights Reserved