SOMMERTILBUD!!! - Spar min. 15% på alle varer - Gælder t.o.m. d. 4 aug. - Fri fragt ved kr. 499.-*

Super Mario fødselsdag

Super Mario fødselsdag

Hold en gennemført Super Mario fødseslsdag eller fest for de yngste. Køb alt hvad du har brug for til en ægte temafest: pynt, balloner, bannere, servietter, dug, papkrus og selvfølgelig Mario og Luigi hatte. Hos Festkassen.dk får du super hurtig levering på 1-2 dage og gratis levering ved køb for over 499,-.

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Hold en gennemført Super Mario fødseslsdag eller fest for de yngste. Køb alt hvad du har brug for til en ægte temafest: pynt, balloner, bannere, servietter, dug, papkrus og selvfølgelig Mario og Luigi hatte. Hos Festkassen.dk får du super hurtig levering på 1-2 dage og gratis levering ved køb for over 499,-.

Super Mario fødselsdag

Elsker dit barn Super Mario-universet? Hvis ja, så er en Super Mario fødselsdag det helt rigtige tema til den næste børnefødselsdag. Hos Festkassen har vi alt til at skabe en festlig Super Mario fødselsdag, som helt sikkert vil få smilene frem hos fødselsdagsgæsterne. Dekorer med Super Mario pynt og balloner. Del Mario og Luigi hatte ud til gæsterne, så de rigtig kan indleve sig i festlighederne.

I vores store sortiment af Super Mario pynt og service til fødselsdag finder du bl.a.:


  • Super Mario papkrus
  • Super Mario servietter
  • Super Mario plastikdug
  • Super Mario slikposer
  • Flotte printballoner med Super Mario og alle hans venner
  • Superflot folieballon med Super Mario, Luigi, Prinsesse Peach, Tudse og de øvrige figurer
  • Super Mario “Happy Birthday” fødselsdagsbanner
  • Mario og Luigi hatte

Skal hverdagen også præges af Super Mario eventyr, så køb den seje Super Mario madkasse og drikkedunk.

Er du selv særlig fan af den lille fyr, så kan du også købe et Super Mario krus til at booste din kaffepause. Kruset er designet og dekoreret med den legendariske figur, så ingen vil tvivle på din loyalitet over for Mushroom Kingdom.

Skab en uforglemmelig Super Mario fødselsdag med pynt, som dit barn vil elske. Vi leverer din ordre hurtigt i løbet af 1-2 hverdage og du får gratis fragt ved køb over kr. 499,-.

Tid til nye Super Mario eventyr og party

Selvom det er mere end 30 år siden det første Super Mario spil udkom, som er den lille blikkenslager og alle de øvrige elskede Mario figurer stadig topaktuelle. I april 2023 får en splinterny Super Mario film premiere: Super Mario Bros. Filmen. Her møder du Super Mario og velkendte figurer som Luigi, Toad, Bowser og Prinsesse Peach. Det er underholdning for hele familien. Så vil du holde fest eller børnefødseldsdag med et meget aktuelt tema og pynt, så går du ikke galt, når du planlægger et Super Mario party.

Hvem er Super Mario?

Super Mario er et ægte Nintendo-ikon, der har begejstret spilglade børn og barnlige sjæle siden det første spil så dagens lys i 1985. I dag er Super Mario en verdenskendt franchise, som tæller mere end tyve spil.

Super Mario er en 2D- og 3D-platformsspilserie udviklet af Nintendo. Den centrale figur i spillene, er den fiktive blikkenslager Mario. Spilserien er også kendt som Super Mario Bros. serien, og det er den primære serie i den i dag omfattende Mario-franchise. Der er udgivet mindst ét ​​Super Mario-spil til hver større Nintendo-videospilkonsol.

Super Mario-spillene foregår primært i det fiktive Mushroom Kingdom eller Svamperiget, typisk med Mario som den centrale spilkarakter. I mange af Super Mario-spillene får han selskab af sin bror, Luigi, og andre sjove medlemmer af Super Mario-familien. Af de øvrige spilkarakterer kan bl.a. nævnes Prinsesse Peach og Tudse.

De fleste har nok set, eller spillet, et eller flere Super Mario-spil, der grundlæggende er bygget op om sjove spilkarakterer, der løber og hopper på tværs af platforme og bekæmper fjender i forskellige tematiske levels. Super Mario er bygget op omkring simple plots, så børnene kan navigere deres helt igennem spændende eventyr, der bl.a. går ud på at Mario og Luigi skal redde den kidnappede Prinsesse Peach fra den onde Bowser.

Det første spil i serien, Super Mario Bros., udgivet til Nintendo Entertainment System (NES) i 1985, etablerede seriens centrale gameplay-koncepter og -elementer. Disse inkluderer et væld af power-ups og genstande, der giver karaktererne særlige kræfter, og f.eks. gør dem i stand til at kaste med ildkugler eller booster karakterernes størrelse.

Super Mario-serien er en del af den større Mario-franchise, som omfatter andre videospilsgenrer og medier såsom film, tv, trykte medier og merchandise. Mere end 380 millioner eksemplarer af Super Mario-spil er blevet solgt på verdensplan, hvilket gør det til den fjerdebedst sælgende videospilserie nogensinde.

A

AnonyM

19.06.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Mega hurtig levering ! Jeg faldt tilfældigt over Festkassen men det bliver ikke sidste gang jeg handler her! Fine produkter til rimelige priser og mega hurtig levering

Trustpilot
N

Nikita

13.05.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Køber hvert år fra festkassen til min søns fødselsdag og er endnu ikke blevet skuffet. Tvært imod! Sidst havde jeg problemer med betalings siden, men Jan var så rolig og flink i tlf og hjalp mig igennem på anden vis, næste dag havde jeg mine varer. Nem og hurtig levering, god service hele vejen

Trustpilot
K

Karen

07.05.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering Og varen(sangskjuler) var rigtig fin. Kan varmt anbefale at handle hos Festkassen.

Trustpilot
J

Johnni

13.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtigt levering fra bestilling til varen er i postkassen. Sangskjuler der skulle bruges to dage efter var som forventet. Kundeservice jeg kontakter beroliger mig, den skal nok nå frem.

Trustpilot
Flemming Werby

Flemming Werby

09.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Google
E

Erik

10.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God og nem hjemmeside, varerne kom hurtigt, god indpakning

Trustpilot
L

Lene

06.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nemt at bestille og hurtig levering

Trustpilot
M

Mette

23.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering, modtog det allerede dagen efter.

Trustpilot
L

Linda

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nem og hurtig service. Bestilte en fredag og allerede lørdag kunne jeg hente min pakke. Det gør jeg gerne igen

Trustpilot
M

Marley

02.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

DEJLIG EN GOD BUTIK, DEJLIG GOD SERVICE, DEJLIGT GODT UDVALG. MEDARBEJDERNE ER SÅ SØDE OG RARE DET BLIVER 5 STJERNER HER FRA Kh. Marley

Trustpilot
I

Ivana

10.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid en fornøjelse at handle hos festkassen, gode priser, hurtig service og søde og imødekommende personale ☺️ det kan helt klart anbefales

Trustpilot
M

Michelle

09.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Ualmindelig hurtig levering! Aflagde min ordre inden kl 13.30 en hverdag, og allerede selvsamme aften var den afsendt. Dagen efter om formiddagen kunne jeg afhente pakken! Et rigtig stort og varieret udvalg..

Trustpilot
T

Tobias

30.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Gode varer og hurtig levering Gode varer og hurtig levering. Mindre udfordring med varen som ikke skyldes festkassen selv men producenten blev løst hurtigt og ordenligt. Tak for god service.

Trustpilot
christian knudsen

christian knudsen

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Stort udvalg og hurtig levering. Kan klart anbefales.

Google
J

Jesper

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Godt udvalg, overskuelig webshop, hurtig levering

Trustpilot
© 2024 MJ Handel ApS. All Rights Reserved