Super Mario fødselsdag

Super Mario fødselsdag

Hold en gennemført Super Mario fødseslsdag eller fest for de yngste. Køb alt hvad du har brug for til en ægte temafest: pynt, balloner, bannere, servietter, dug, papkrus og selvfølgelig Mario og Luigi hatte. Hos Festkassen.dk får du super hurtig levering på 1-2 dage og gratis levering ved køb for over 499,-.

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Hold en gennemført Super Mario fødseslsdag eller fest for de yngste. Køb alt hvad du har brug for til en ægte temafest: pynt, balloner, bannere, servietter, dug, papkrus og selvfølgelig Mario og Luigi hatte. Hos Festkassen.dk får du super hurtig levering på 1-2 dage og gratis levering ved køb for over 499,-.

Super Mario fødselsdag

Elsker dit barn Super Mario-universet? Hvis ja, så er en Super Mario fødselsdag det helt rigtige tema til den næste børnefødselsdag. Hos Festkassen har vi alt til at skabe en festlig Super Mario fødselsdag, som helt sikkert vil få smilene frem hos fødselsdagsgæsterne. Dekorer med Super Mario pynt og balloner. Del Mario og Luigi hatte ud til gæsterne, så de rigtig kan indleve sig i festlighederne.

I vores store sortiment af Super Mario pynt og service til fødselsdag finder du bl.a.:


  • Super Mario papkrus
  • Super Mario servietter
  • Super Mario plastikdug
  • Super Mario slikposer
  • Flotte printballoner med Super Mario og alle hans venner
  • Superflot folieballon med Super Mario, Luigi, Prinsesse Peach, Tudse og de øvrige figurer
  • Super Mario “Happy Birthday” fødselsdagsbanner
  • Mario og Luigi hatte

Skal hverdagen også præges af Super Mario eventyr, så køb den seje Super Mario madkasse og drikkedunk.

Er du selv særlig fan af den lille fyr, så kan du også købe et Super Mario krus til at booste din kaffepause. Kruset er designet og dekoreret med den legendariske figur, så ingen vil tvivle på din loyalitet over for Mushroom Kingdom.

Skab en uforglemmelig Super Mario fødselsdag med pynt, som dit barn vil elske. Vi leverer din ordre hurtigt i løbet af 1-2 hverdage og du får gratis fragt ved køb over kr. 499,-.

Tid til nye Super Mario eventyr og party

Selvom det er mere end 30 år siden det første Super Mario spil udkom, som er den lille blikkenslager og alle de øvrige elskede Mario figurer stadig topaktuelle. I april 2023 får en splinterny Super Mario film premiere: Super Mario Bros. Filmen. Her møder du Super Mario og velkendte figurer som Luigi, Toad, Bowser og Prinsesse Peach. Det er underholdning for hele familien. Så vil du holde fest eller børnefødseldsdag med et meget aktuelt tema og pynt, så går du ikke galt, når du planlægger et Super Mario party.

Hvem er Super Mario?

Super Mario er et ægte Nintendo-ikon, der har begejstret spilglade børn og barnlige sjæle siden det første spil så dagens lys i 1985. I dag er Super Mario en verdenskendt franchise, som tæller mere end tyve spil.

Super Mario er en 2D- og 3D-platformsspilserie udviklet af Nintendo. Den centrale figur i spillene, er den fiktive blikkenslager Mario. Spilserien er også kendt som Super Mario Bros. serien, og det er den primære serie i den i dag omfattende Mario-franchise. Der er udgivet mindst ét ​​Super Mario-spil til hver større Nintendo-videospilkonsol.

Super Mario-spillene foregår primært i det fiktive Mushroom Kingdom eller Svamperiget, typisk med Mario som den centrale spilkarakter. I mange af Super Mario-spillene får han selskab af sin bror, Luigi, og andre sjove medlemmer af Super Mario-familien. Af de øvrige spilkarakterer kan bl.a. nævnes Prinsesse Peach og Tudse.

De fleste har nok set, eller spillet, et eller flere Super Mario-spil, der grundlæggende er bygget op om sjove spilkarakterer, der løber og hopper på tværs af platforme og bekæmper fjender i forskellige tematiske levels. Super Mario er bygget op omkring simple plots, så børnene kan navigere deres helt igennem spændende eventyr, der bl.a. går ud på at Mario og Luigi skal redde den kidnappede Prinsesse Peach fra den onde Bowser.

Det første spil i serien, Super Mario Bros., udgivet til Nintendo Entertainment System (NES) i 1985, etablerede seriens centrale gameplay-koncepter og -elementer. Disse inkluderer et væld af power-ups og genstande, der giver karaktererne særlige kræfter, og f.eks. gør dem i stand til at kaste med ildkugler eller booster karakterernes størrelse.

Super Mario-serien er en del af den større Mario-franchise, som omfatter andre videospilsgenrer og medier såsom film, tv, trykte medier og merchandise. Mere end 380 millioner eksemplarer af Super Mario-spil er blevet solgt på verdensplan, hvilket gør det til den fjerdebedst sælgende videospilserie nogensinde.

© 2023 MJ Handel ApS. All Rights Reserved