Svampebob Firkant fødselsdag

Svampebob Firkant fødselsdag

Shop efter
Filtrer efter
Pris

SvampeBob Firkant fødselsdag

SvampeBob Firkant (originaltitel: SpongeBob SquarePants) er en amerikansk, animeret komedie-tv-serie skabt af den marinevidenskabelige forsker, underviser og animator Stephen Hillenburg for den kendte børnekanal, Nickelodeon. Serien havde oprindeligt premiere på Nickelodeon i 1999. Tegnefilmsserien om SvampeBob Firkant beretter om titelkarakteren og hans venners eventyr i undervandsbyen Bikini Bunden, der ligger på bunden af Stillehavet.  

SvampeBob Firkant er i dag en kendt global mediefranchise grundet seriens store popularitet blandt alverdens børn. Dette afspejles også i at serien om SvampeBob Firkant og hans venner, er den femtelængst kørende amerikanske animationsserie nogensinde. SvampeBob Firkant er ligeledes det mest profitable værdiaktiv for Paramount Consumer Products i og med at seriens merchandisesalg ved udgangen af 2019 har omsat for over 13 milliarder dollars (ca. 92 milliarder kr.).    

I dag tæller serien om SvampeBob Firkant 13 sæsoner og hele 276 afsnit. Serien blev ligeledes fornyet for sæson 14 i marts 2022, og udover den omfattende tv-serie har serien også inspireret tre spillefilm med de elskede karakterer. Siden seriens premiere for 23 år siden, er SvampeBob Firkant blevet overstrømmet med kritikerros, og er elsket af børn over hele verden.   

Hold en ægte SvampeBob Firkant fødselsdag – Køb hos Festkassen!

Har du et barn, der elsker SvampeBob Firkant og alle de øvrige skønne karakterer fra Bikini Bunden? Så er du kommet til det rette sted! Festkassen har et spændende og kulørt udvalg af flotte produkter med SvampeBob Firkant og hele slænget af venner fra Stillehavets bund.

En SvampeBob Firkant fødselsdag vil helt sikkert vække glæde og jubel hos både børn og voksne, der har fidus til den charmerende karakter.

I Festkassens sortiment til SvampeBob Firkant fødselsdag finder du bl.a.:

  • SvampeBob Firkant papkrus
  • SvampeBob Firkant servietter
  • SvampeBob Firkant papirdug
  • SvampeBob Firkant slikposer
  • SvampeBob Firkant jumbobanner
  • plus et stort udvalg af produkter i matchende SvampeBob Firkant farver!

Gør SvampeBob Firkant til en del af børnefødselsdagen, og skab en flot og farverig ramme for dit barns SvampeBob Firkant fødselsdag. Festkassen leverer alle ordrer i løbet af 1-2 hverdage, og ved køb for over kr. 450,- får du fragten gratis.

N

Nikita

13.05.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Køber hvert år fra festkassen til min søns fødselsdag og er endnu ikke blevet skuffet. Tvært imod! Sidst havde jeg problemer med betalings siden, men Jan var så rolig og flink i tlf og hjalp mig igennem på anden vis, næste dag havde jeg mine varer. Nem og hurtig levering, god service hele vejen

Trustpilot
K

Karen

07.05.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering Og varen(sangskjuler) var rigtig fin. Kan varmt anbefale at handle hos Festkassen.

Trustpilot
J

Johnni

13.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtigt levering fra bestilling til varen er i postkassen. Sangskjuler der skulle bruges to dage efter var som forventet. Kundeservice jeg kontakter beroliger mig, den skal nok nå frem.

Trustpilot
Flemming Werby

Flemming Werby

09.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Google
E

Erik

10.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God og nem hjemmeside, varerne kom hurtigt, god indpakning

Trustpilot
L

Lene

06.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nemt at bestille og hurtig levering

Trustpilot
M

Mette

23.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering, modtog det allerede dagen efter.

Trustpilot
L

Linda

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nem og hurtig service. Bestilte en fredag og allerede lørdag kunne jeg hente min pakke. Det gør jeg gerne igen

Trustpilot
M

Marley

02.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

DEJLIG EN GOD BUTIK, DEJLIG GOD SERVICE, DEJLIGT GODT UDVALG. MEDARBEJDERNE ER SÅ SØDE OG RARE DET BLIVER 5 STJERNER HER FRA Kh. Marley

Trustpilot
I

Ivana

10.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid en fornøjelse at handle hos festkassen, gode priser, hurtig service og søde og imødekommende personale ☺️ det kan helt klart anbefales

Trustpilot
M

Michelle

09.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Ualmindelig hurtig levering! Aflagde min ordre inden kl 13.30 en hverdag, og allerede selvsamme aften var den afsendt. Dagen efter om formiddagen kunne jeg afhente pakken! Et rigtig stort og varieret udvalg..

Trustpilot
T

Tobias

30.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Gode varer og hurtig levering Gode varer og hurtig levering. Mindre udfordring med varen som ikke skyldes festkassen selv men producenten blev løst hurtigt og ordenligt. Tak for god service.

Trustpilot
christian knudsen

christian knudsen

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Stort udvalg og hurtig levering. Kan klart anbefales.

Google
J

Jesper

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Godt udvalg, overskuelig webshop, hurtig levering

Trustpilot
K

Katrine

09.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Virkelig god service Virkelig god service. Lækre varer og lyn hurtig levering.

Trustpilot
© 2024 MJ Handel ApS. All Rights Reserved