Svampebob Firkant fødselsdag

Svampebob Firkant fødselsdag

Shop efter
Filtrer efter
Pris

SvampeBob Firkant fødselsdag

SvampeBob Firkant (originaltitel: SpongeBob SquarePants) er en amerikansk, animeret komedie-tv-serie skabt af den marinevidenskabelige forsker, underviser og animator Stephen Hillenburg for den kendte børnekanal, Nickelodeon. Serien havde oprindeligt premiere på Nickelodeon i 1999. Tegnefilmsserien om SvampeBob Firkant beretter om titelkarakteren og hans venners eventyr i undervandsbyen Bikini Bunden, der ligger på bunden af Stillehavet.  

SvampeBob Firkant er i dag en kendt global mediefranchise grundet seriens store popularitet blandt alverdens børn. Dette afspejles også i at serien om SvampeBob Firkant og hans venner, er den femtelængst kørende amerikanske animationsserie nogensinde. SvampeBob Firkant er ligeledes det mest profitable værdiaktiv for Paramount Consumer Products i og med at seriens merchandisesalg ved udgangen af 2019 har omsat for over 13 milliarder dollars (ca. 92 milliarder kr.).    

I dag tæller serien om SvampeBob Firkant 13 sæsoner og hele 276 afsnit. Serien blev ligeledes fornyet for sæson 14 i marts 2022, og udover den omfattende tv-serie har serien også inspireret tre spillefilm med de elskede karakterer. Siden seriens premiere for 23 år siden, er SvampeBob Firkant blevet overstrømmet med kritikerros, og er elsket af børn over hele verden.   

Hold en ægte SvampeBob Firkant fødselsdag – Køb hos Festkassen!

Har du et barn, der elsker SvampeBob Firkant og alle de øvrige skønne karakterer fra Bikini Bunden? Så er du kommet til det rette sted! Festkassen har et spændende og kulørt udvalg af flotte produkter med SvampeBob Firkant og hele slænget af venner fra Stillehavets bund.

En SvampeBob Firkant fødselsdag vil helt sikkert vække glæde og jubel hos både børn og voksne, der har fidus til den charmerende karakter.

I Festkassens sortiment til SvampeBob Firkant fødselsdag finder du bl.a.:

  • SvampeBob Firkant papkrus
  • SvampeBob Firkant servietter
  • SvampeBob Firkant papirdug
  • SvampeBob Firkant slikposer
  • SvampeBob Firkant jumbobanner
  • plus et stort udvalg af produkter i matchende SvampeBob Firkant farver!

Gør SvampeBob Firkant til en del af børnefødselsdagen, og skab en flot og farverig ramme for dit barns SvampeBob Firkant fødselsdag. Festkassen leverer alle ordrer i løbet af 1-2 hverdage, og ved køb for over kr. 450,- får du fragten gratis.

© 2023 MJ Handel ApS. All Rights Reserved