Svampebob Firkant fødselsdag

Svampebob Firkant fødselsdag

Shop efter
Filtrer efter
Pris

SvampeBob Firkant fødselsdag

SvampeBob Firkant (originaltitel: SpongeBob SquarePants) er en amerikansk, animeret komedie-tv-serie skabt af den marinevidenskabelige forsker, underviser og animator Stephen Hillenburg for den kendte børnekanal, Nickelodeon. Serien havde oprindeligt premiere på Nickelodeon i 1999. Tegnefilmsserien om SvampeBob Firkant beretter om titelkarakteren og hans venners eventyr i undervandsbyen Bikini Bunden, der ligger på bunden af Stillehavet.  

SvampeBob Firkant er i dag en kendt global mediefranchise grundet seriens store popularitet blandt alverdens børn. Dette afspejles også i at serien om SvampeBob Firkant og hans venner, er den femtelængst kørende amerikanske animationsserie nogensinde. SvampeBob Firkant er ligeledes det mest profitable værdiaktiv for Paramount Consumer Products i og med at seriens merchandisesalg ved udgangen af 2019 har omsat for over 13 milliarder dollars (ca. 92 milliarder kr.).    

I dag tæller serien om SvampeBob Firkant 13 sæsoner og hele 276 afsnit. Serien blev ligeledes fornyet for sæson 14 i marts 2022, og udover den omfattende tv-serie har serien også inspireret tre spillefilm med de elskede karakterer. Siden seriens premiere for 23 år siden, er SvampeBob Firkant blevet overstrømmet med kritikerros, og er elsket af børn over hele verden.   

Hold en ægte SvampeBob Firkant fødselsdag – Køb hos Festkassen!

Har du et barn, der elsker SvampeBob Firkant og alle de øvrige skønne karakterer fra Bikini Bunden? Så er du kommet til det rette sted! Festkassen har et spændende og kulørt udvalg af flotte produkter med SvampeBob Firkant og hele slænget af venner fra Stillehavets bund.

En SvampeBob Firkant fødselsdag vil helt sikkert vække glæde og jubel hos både børn og voksne, der har fidus til den charmerende karakter.

I Festkassens sortiment til SvampeBob Firkant fødselsdag finder du bl.a.:

  • SvampeBob Firkant papkrus
  • SvampeBob Firkant servietter
  • SvampeBob Firkant papirdug
  • SvampeBob Firkant slikposer
  • SvampeBob Firkant jumbobanner
  • plus et stort udvalg af produkter i matchende SvampeBob Firkant farver!

Gør SvampeBob Firkant til en del af børnefødselsdagen, og skab en flot og farverig ramme for dit barns SvampeBob Firkant fødselsdag. Festkassen leverer alle ordrer i løbet af 1-2 hverdage, og ved køb for over kr. 450,- får du fragten gratis.

M

Mette

23.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering, modtog det allerede dagen efter.

Trustpilot
L

Linda

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nem og hurtig service. Bestilte en fredag og allerede lørdag kunne jeg hente min pakke. Det gør jeg gerne igen

Trustpilot
M

Marley

02.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

DEJLIG EN GOD BUTIK, DEJLIG GOD SERVICE, DEJLIGT GODT UDVALG. MEDARBEJDERNE ER SÅ SØDE OG RARE DET BLIVER 5 STJERNER HER FRA Kh. Marley

Trustpilot
I

Ivana

10.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid en fornøjelse at handle hos festkassen, gode priser, hurtig service og søde og imødekommende personale ☺️ det kan helt klart anbefales

Trustpilot
M

Michelle

09.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Ualmindelig hurtig levering! Aflagde min ordre inden kl 13.30 en hverdag, og allerede selvsamme aften var den afsendt. Dagen efter om formiddagen kunne jeg afhente pakken! Et rigtig stort og varieret udvalg..

Trustpilot
T

Tobias

30.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Gode varer og hurtig levering Gode varer og hurtig levering. Mindre udfordring med varen som ikke skyldes festkassen selv men producenten blev løst hurtigt og ordenligt. Tak for god service.

Trustpilot
christian knudsen

christian knudsen

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Stort udvalg og hurtig levering. Kan klart anbefales.

Google
J

Jesper

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Godt udvalg, overskuelig webshop, hurtig levering

Trustpilot
H

Henriette

09.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Godt udvalg. Super hurtig pakning og afsendelse, eller man kan selv afhente på adressen.

Trustpilot
K

Katrine

09.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Virkelig god service Virkelig god service. Lækre varer og lyn hurtig levering.

Trustpilot
L

Lars

05.09.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nemt og troværdigt. Hurtig ekspedition.

Trustpilot
O

Orfay

05.09.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget tilfreds Den laver de meste lækkere og perfekte sukkerfri sukkerprint

Trustpilot
L

Line

04.09.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super god service !

Trustpilot
S

Stine

02.08.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Største ros herfra! Jeg bestilte igår, og har det i dag. Ekstremt venlig service i telefonen og nem hjemmeside at finde rundt på. Nu vil jeg bare glæde mig til at holde min datters 3 års fødselsdag med alverdens udsmykning fra festkassen.dk

Trustpilot
© 2024 MJ Handel ApS. All Rights Reserved