Thomas Tog fødselsdag

Thomas Tog fødselsdag

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Thomas Tog fødselsdag

Thomas Tog er en populær engelsk tv-serie (originaltitel: Thomas & Friends), der blev sendt første gang i 1984. Serien er baseret på en række børnebøger omhandlende en gruppe talende dampmaskiner, der bor på øen Sodor. Bøgerne blev udgivet under titlen The Railway Series, og skrevet af Reverend Wilbert Vere Awdry. Første bind udkom helt tilbage i 1945. Senere førte Awdrys søn, Christopher, serien videre.

Da tv-serien om Thomas Tog og hans venner havde premiere i 1984 fulgte de første fire sæsoner bøgernes fortælling, men fra sæson 5 gik serien i en ny retning, så relationen mellem bøger og tv-serie næsten forsvandt helt. Tv-serien blev et verdensomspændende hit, der førte til en stor lancering af merchandise baseret på Thomas Tog franchisen. Dette skete i særdeleshed, da det store legetøjsselskab Mattel overtog rettighederne.

Efter 24 sæsoner blev serien annulleret pga. stagnerende salg af legetøj. I september 2021 blev serien dog vakt til live på ny med en ”reboot” under titlen Thomas & Friends All Engines Go, og distribueret på Cartoonito og Netflix. Mattel og Nelvana havde til formål at appellere til yngre målgrupper end tidligere med denne ”reboot”.

Til trods for at Thomas Tog har mange år på bagen som både bog- og tv-serie, er Thomas Tog og hans venner stadig populært blandt børn – ikke mindst takket være lanceringen af den nye serie og den omfattende linje af legetøj, der er produceret til Thomas Tog franchisen.

Inviter Thomas Tog med til børnefødselsdagen

Har du børn, der elsker Thomas Tog og alle hans venner? Så vil en børnefødselsdag med masser af Thomas Tog pynt og tilbehør helt sikkert skabe glæde og hurraråb til fødselsdagen.

Festkassen har et stort udvalg af Thomas Tog til børnefødselsdagen, der vil skabe perfekte rammer for en sjov og underholdende børnefødselsdag, hvor pynten sidder lige i skabet.

Er du på udkig efter Thomas Tog pynt, så kan vi bl.a. tilbyde:
• Thomas Tog kagetallerkener
• Thomas Tog paptallerkener
• Thomas Tog papkrus
• Thomas Tog servietter
• Thomas Tog plastikdug
• Thomas Tog slikposer
• Thomas Tog folieballoner
• Thomas Tog indbydelser

Kort sagt, alt til en perfekt Thomas Tog børnefødselsdag.
Køber du for over kr. 450,- i shoppen, får du fragten gratis.

N

Nikita

13.05.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Køber hvert år fra festkassen til min søns fødselsdag og er endnu ikke blevet skuffet. Tvært imod! Sidst havde jeg problemer med betalings siden, men Jan var så rolig og flink i tlf og hjalp mig igennem på anden vis, næste dag havde jeg mine varer. Nem og hurtig levering, god service hele vejen

Trustpilot
K

Karen

07.05.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering Og varen(sangskjuler) var rigtig fin. Kan varmt anbefale at handle hos Festkassen.

Trustpilot
J

Johnni

13.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtigt levering fra bestilling til varen er i postkassen. Sangskjuler der skulle bruges to dage efter var som forventet. Kundeservice jeg kontakter beroliger mig, den skal nok nå frem.

Trustpilot
Flemming Werby

Flemming Werby

09.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Google
E

Erik

10.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God og nem hjemmeside, varerne kom hurtigt, god indpakning

Trustpilot
L

Lene

06.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nemt at bestille og hurtig levering

Trustpilot
M

Mette

23.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering, modtog det allerede dagen efter.

Trustpilot
L

Linda

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nem og hurtig service. Bestilte en fredag og allerede lørdag kunne jeg hente min pakke. Det gør jeg gerne igen

Trustpilot
M

Marley

02.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

DEJLIG EN GOD BUTIK, DEJLIG GOD SERVICE, DEJLIGT GODT UDVALG. MEDARBEJDERNE ER SÅ SØDE OG RARE DET BLIVER 5 STJERNER HER FRA Kh. Marley

Trustpilot
I

Ivana

10.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid en fornøjelse at handle hos festkassen, gode priser, hurtig service og søde og imødekommende personale ☺️ det kan helt klart anbefales

Trustpilot
M

Michelle

09.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Ualmindelig hurtig levering! Aflagde min ordre inden kl 13.30 en hverdag, og allerede selvsamme aften var den afsendt. Dagen efter om formiddagen kunne jeg afhente pakken! Et rigtig stort og varieret udvalg..

Trustpilot
T

Tobias

30.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Gode varer og hurtig levering Gode varer og hurtig levering. Mindre udfordring med varen som ikke skyldes festkassen selv men producenten blev løst hurtigt og ordenligt. Tak for god service.

Trustpilot
christian knudsen

christian knudsen

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Stort udvalg og hurtig levering. Kan klart anbefales.

Google
J

Jesper

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Godt udvalg, overskuelig webshop, hurtig levering

Trustpilot
K

Katrine

09.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Virkelig god service Virkelig god service. Lækre varer og lyn hurtig levering.

Trustpilot
© 2024 MJ Handel ApS. All Rights Reserved