Thomas Tog fødselsdag

Thomas Tog fødselsdag

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Thomas Tog fødselsdag

Thomas Tog er en populær engelsk tv-serie (originaltitel: Thomas & Friends), der blev sendt første gang i 1984. Serien er baseret på en række børnebøger omhandlende en gruppe talende dampmaskiner, der bor på øen Sodor. Bøgerne blev udgivet under titlen The Railway Series, og skrevet af Reverend Wilbert Vere Awdry. Første bind udkom helt tilbage i 1945. Senere førte Awdrys søn, Christopher, serien videre.

Da tv-serien om Thomas Tog og hans venner havde premiere i 1984 fulgte de første fire sæsoner bøgernes fortælling, men fra sæson 5 gik serien i en ny retning, så relationen mellem bøger og tv-serie næsten forsvandt helt. Tv-serien blev et verdensomspændende hit, der førte til en stor lancering af merchandise baseret på Thomas Tog franchisen. Dette skete i særdeleshed, da det store legetøjsselskab Mattel overtog rettighederne.

Efter 24 sæsoner blev serien annulleret pga. stagnerende salg af legetøj. I september 2021 blev serien dog vakt til live på ny med en ”reboot” under titlen Thomas & Friends All Engines Go, og distribueret på Cartoonito og Netflix. Mattel og Nelvana havde til formål at appellere til yngre målgrupper end tidligere med denne ”reboot”.

Til trods for at Thomas Tog har mange år på bagen som både bog- og tv-serie, er Thomas Tog og hans venner stadig populært blandt børn – ikke mindst takket være lanceringen af den nye serie og den omfattende linje af legetøj, der er produceret til Thomas Tog franchisen.

Inviter Thomas Tog med til børnefødselsdagen

Har du børn, der elsker Thomas Tog og alle hans venner? Så vil en børnefødselsdag med masser af Thomas Tog pynt og tilbehør helt sikkert skabe glæde og hurraråb til fødselsdagen.

Festkassen har et stort udvalg af Thomas Tog til børnefødselsdagen, der vil skabe perfekte rammer for en sjov og underholdende børnefødselsdag, hvor pynten sidder lige i skabet.

Er du på udkig efter Thomas Tog pynt, så kan vi bl.a. tilbyde:
• Thomas Tog kagetallerkener
• Thomas Tog paptallerkener
• Thomas Tog papkrus
• Thomas Tog servietter
• Thomas Tog plastikdug
• Thomas Tog slikposer
• Thomas Tog folieballoner
• Thomas Tog indbydelser

Kort sagt, alt til en perfekt Thomas Tog børnefødselsdag.
Køber du for over kr. 450,- i shoppen, får du fragten gratis.

© 2023 MJ Handel ApS. All Rights Reserved