Traktor fødselsdag

Traktor fødselsdag

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Hold en ægte traktor fødselsdag

Hvis dit barns fødselsdag nærmer sig, så er det tid til at vælge årets fødselsdagstema! Og mulighederne er mange. Du kan med fordel, i samarbejde med dit barn, snakke om hvad han/hun helst vil, for det kan være svært at vælge imellem alle de forskellige temaer.

Hvis dit barn er vild med traktorer, så ville det være oplagt at holde en ægte traktor fødselsdag – det vil både i, og jeres gæster elske. Der er et hav at muligheder for at kunne pynte rigtigt op til traktor fødselsdag.

En ægte traktor fødselsdag indeholder både festligt pynt og et gennemført traktor fødselsdagsbord, men selvfølgelig også lækker kage og masser af slik. Hos os kan du købe slikposer med en traktor på, så du holder traktor temaet hele vejen igennem.

Det perfekte dækkede bord til traktor fødselsdag

Det perfekte bord til traktor fødselsdag indeholder først og fremmest en traktor dug, hvis du synes dette bliver for meget, så har vi også en grøn dug, som kan bruges i stedet. Derudover skal du bruge traktor paptallerkner, krus og servietter. Alt dette har vi med traktor på, som alle sammen passer sammen. Du kan også vælge at mixe ensfarvede fx grønne servietter eller paptallerkner ind, det vil stadig passe sammen. Vi forhandler også både paptallerkner, krus og servietter i den grønne farve, som matcher vores traktortema.

Udover et sejt dækket traktor fødselsdagsbord, så kan du også pynte stuen op, i ægte traktor stil. Vi har både traktor balloner, bannere og meget andet, som kan pryde stuen til en ægte traktor fødselsdag.

Mad og drikke til traktor fødselsdag

Når du har inviteret til traktor fødselsdag, så er det næste at finde ud af hvad gæsterne skal have at spise til fødselsdagen. Til traktor fødselsdag kan man for eksempel servere grønne boller eller en grøn kage med en traktor på, hvis du er så kreativ.

Af drikkevarer så kan du for eksempel servere grøn sodavand, hvis det skal matche den grønne traktor på pynten og servicen.

Det er kun din fantasi der kan sætte grænser for, hvad du kan servere til en traktor fødselsdag. Mulighederne er mange.

Sjove lege til traktor fødselsdag

Til en ægte traktor fødselsdag, så hører der selvfølgelig også sjove lege til. Du kan tage børnene på traktor skattejagt, eller lave en quiz omkring traktorer. Hvis du og børnene trænger til en stille stund, så kan du printe traktor tegninger ud, som de kan sidde og farvelægge.

© 2023 MJ Handel ApS. All Rights Reserved