Traktor fødselsdag

Traktor fødselsdag

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Hold en ægte traktor fødselsdag

Hvis dit barns fødselsdag nærmer sig, så er det tid til at vælge årets fødselsdagstema! Og mulighederne er mange. Du kan med fordel, i samarbejde med dit barn, snakke om hvad han/hun helst vil, for det kan være svært at vælge imellem alle de forskellige temaer.

Hvis dit barn er vild med traktorer, så ville det være oplagt at holde en ægte traktor fødselsdag – det vil både i, og jeres gæster elske. Der er et hav at muligheder for at kunne pynte rigtigt op til traktor fødselsdag.

En ægte traktor fødselsdag indeholder både festligt pynt og et gennemført traktor fødselsdagsbord, men selvfølgelig også lækker kage og masser af slik. Hos os kan du købe slikposer med en traktor på, så du holder traktor temaet hele vejen igennem.

Det perfekte dækkede bord til traktor fødselsdag

Det perfekte bord til traktor fødselsdag indeholder først og fremmest en traktor dug, hvis du synes dette bliver for meget, så har vi også en grøn dug, som kan bruges i stedet. Derudover skal du bruge traktor paptallerkner, krus og servietter. Alt dette har vi med traktor på, som alle sammen passer sammen. Du kan også vælge at mixe ensfarvede fx grønne servietter eller paptallerkner ind, det vil stadig passe sammen. Vi forhandler også både paptallerkner, krus og servietter i den grønne farve, som matcher vores traktortema.

Udover et sejt dækket traktor fødselsdagsbord, så kan du også pynte stuen op, i ægte traktor stil. Vi har både traktor balloner, bannere og meget andet, som kan pryde stuen til en ægte traktor fødselsdag.

Mad og drikke til traktor fødselsdag

Når du har inviteret til traktor fødselsdag, så er det næste at finde ud af hvad gæsterne skal have at spise til fødselsdagen. Til traktor fødselsdag kan man for eksempel servere grønne boller eller en grøn kage med en traktor på, hvis du er så kreativ.

Af drikkevarer så kan du for eksempel servere grøn sodavand, hvis det skal matche den grønne traktor på pynten og servicen.

Det er kun din fantasi der kan sætte grænser for, hvad du kan servere til en traktor fødselsdag. Mulighederne er mange.

Sjove lege til traktor fødselsdag

Til en ægte traktor fødselsdag, så hører der selvfølgelig også sjove lege til. Du kan tage børnene på traktor skattejagt, eller lave en quiz omkring traktorer. Hvis du og børnene trænger til en stille stund, så kan du printe traktor tegninger ud, som de kan sidde og farvelægge.

J

Johnni

13.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtigt levering fra bestilling til varen er i postkassen. Sangskjuler der skulle bruges to dage efter var som forventet. Kundeservice jeg kontakter beroliger mig, den skal nok nå frem.

Trustpilot
Flemming Werby

Flemming Werby

09.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Google
E

Erik

10.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God og nem hjemmeside, varerne kom hurtigt, god indpakning

Trustpilot
L

Lene

06.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nemt at bestille og hurtig levering

Trustpilot
M

Mette

23.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering, modtog det allerede dagen efter.

Trustpilot
L

Linda

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nem og hurtig service. Bestilte en fredag og allerede lørdag kunne jeg hente min pakke. Det gør jeg gerne igen

Trustpilot
M

Marley

02.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

DEJLIG EN GOD BUTIK, DEJLIG GOD SERVICE, DEJLIGT GODT UDVALG. MEDARBEJDERNE ER SÅ SØDE OG RARE DET BLIVER 5 STJERNER HER FRA Kh. Marley

Trustpilot
I

Ivana

10.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid en fornøjelse at handle hos festkassen, gode priser, hurtig service og søde og imødekommende personale ☺️ det kan helt klart anbefales

Trustpilot
M

Michelle

09.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Ualmindelig hurtig levering! Aflagde min ordre inden kl 13.30 en hverdag, og allerede selvsamme aften var den afsendt. Dagen efter om formiddagen kunne jeg afhente pakken! Et rigtig stort og varieret udvalg..

Trustpilot
T

Tobias

30.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Gode varer og hurtig levering Gode varer og hurtig levering. Mindre udfordring med varen som ikke skyldes festkassen selv men producenten blev løst hurtigt og ordenligt. Tak for god service.

Trustpilot
christian knudsen

christian knudsen

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Stort udvalg og hurtig levering. Kan klart anbefales.

Google
J

Jesper

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Godt udvalg, overskuelig webshop, hurtig levering

Trustpilot
K

Katrine

09.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Virkelig god service Virkelig god service. Lækre varer og lyn hurtig levering.

Trustpilot
H

Henriette

09.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Godt udvalg. Super hurtig pakning og afsendelse, eller man kan selv afhente på adressen.

Trustpilot
O

Orfay

05.09.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget tilfreds Den laver de meste lækkere og perfekte sukkerfri sukkerprint

Trustpilot
© 2024 MJ Handel ApS. All Rights Reserved