Handelsvilkår

Festkassen.dk drives af:
MJ Handel ApS
Svejsegangen 6A
2690 Karlslunde
Tlf.: 50 58 54 18
Mail: info@festkassen.dk
CVR nr: 41 33 85 20

Vi besvarer alle henvendelser på mail indenfor 24 timer på hverdage.
Vi besvarer ligeledes, så vidt muligt, mails weekender og helligdage.

Butik og lager:
Svejsegangen 6A
2690 Karlslunde
 
Vi er e-mærket
   
e-mærket er hele Danmarks garanti for sikker og gennemsigtig e-handel. Hver dag bringer vi køber og sælger tættere sammen og forenkler, forsikrer og forbedrer den danske e-handel. For dig som forbruger betyder det en let og lige vej til bedre online shopping. e-mærket har lavet testkøb, læst handelsbetingelserne for dig og sikrer dine køb helt op til 10.000 kr.


 
PriceRunner Købsgaranti
Dit køb hos os er helt gratis omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Det sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb. For at være omfattet af Købsgarantien, skal du blot være registreret medlem på PriceRunner.Købsgarantien omfatter fysiske personer, der er bosiddende i Danmark, og den gør sig gældende, i så fald butikker ikke påtager sig deres ansvar ifølge købeloven inden for 60 dage efter et køb.

For dig, der ikke er medlem på PriceRunner og har besøgt os via deres tjeneste, så kan du stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er inden for 60 minutter at registrere dig på deres hjemmeside. Det koster ingenting og tager kun et øjeblik. Registrer dig her for at få PriceRunner Købsgaranti

Hvis du ønsker, at dit køb skal blive omfattet af Købsgarantien, skal din bestilling være adresseret til dig som privatperson. Med Købsgarantien får du erstatning, hvis en vare er ødelagt, hvis en vare mangler ved levering, hvis levering af varen udebliver eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet.

Du får kun erstatning for den direkte økonomiske skade, du har lidt, anskaffelsesomkostninger og fragtudgifter. PriceRunner Købsgaranti giver altså ingen erstatning for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.Besøg PriceRunner for at se de endelige vilkår samt en liste med kategorier, der ikke er dækket af garantien.

Forbrugere skal kunne føle sig trygge, når de handler online - det er formålet med Købsgarantien. På PriceRunners hjemmeside vises de udvalgte butikker, der er omfattet af garantien, med Købsgaranti-symbolet ud for deres navn. Vi er glade for at være en af de udvalgte butikker!


Produktinformation:
På Festkassen.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til info@festkassen.dk. 
Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne kan ændres løbende. Alle priser er vist inkl. moms.
Betaling: 
Betaling af varer er muligt med følgende muligheder:

- VISA/Dankort 
- VISA Electron
- Mastercard
- Maestro
- MobilePay
- Viabill
- EAN
 
Vi tager ikke kortgebyrer på Festkassen.dk. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
 
ViaBill:
Køb nu - betal senere

Shop med Viabill hos Festkassen.dk og del din betaling op i 10 lige store rater – helt uden renter og gebyrer
Der er øjeblikkelig godkendelse ved kassen.
Det er gratis at bruge ViaBill.
Læs mere: https://viabill.dk/forretningsbetingelser/premium/

Bankoverførsel – kun muligt for erhvervsdrivende eller iflg. aftale:
- Sparekassen Sjælland, Reg. nr.: 9886, kontonr.: 0000447634
Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. 

Kontohavers navn er MJ Handel ApS.
- Reg. nr.: 9886  
- Kontonr.: 0000447634
- IBAN DK1498860000447634
- Swift SWESDK22

Sparekassen Sjælland-Fyn
Søndre Alle 11
4600 Køge

Kortoplysninger der indtastes ved køb af varer bliver sendt direkte til Nets i krypteret form (SSL). Disse kan kun læses af dig og Nets. Der er derfor ingen andre der kan se eller gemme oplysningerne om dig.
 
Levering:
Vi sender til hele Danmark, EU, Grønland og Færøerne.
Leveringstid Danmark: 1-2 hverdage. Ekstra dag må påregnes til ikke brofaste øer.
Ekstra leveringstid kan forekomme omkring Black Friday, og i dagene op til jul.
Lørdagslevering til pakkeshops. Dog ikke hvis lørdag er helligdag/nytår. 
Leveringstid udland: op til 8 hverdage afhængigt af valgte land (Grønland 17-27 dage).
Se nærmere leveringstid og priser i checkout ved at vælge det ønskede land.
 
Varerne sendes i Danmark med GLS:
Levering til GLS pakkeshop kr. 45.-
GLS erhvervs levering kr. 49.-
GLS med omdeling kr. 64.-
 
Bestil inden kl.13.30 på hverdage, så sender vi samme dag.
Gratis levering ved køb for mere end kr. 499,- (kun GLS pakkeshop eller GLS erhverv). Gælder ikke udland.
Du kan også vælge at afhente din ordre på vores adresse og spare leveringsomkostningerne. Du vil modtage besked når din ordre er klar til afhentning. Bestiller du inden kl. 14.00, vil den typisk være klar samme dag. Du kan hente i butikkens åbningstider eller efter aftale.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:
Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.
 
Fortrydelse af køb og returnering:
Ved handel på Festkassen.dk kan du til enhver tid fortryde dit køb – uden begrundelse. Ifølge forbrugeraftaleloven har du 14 dages fortrydelsesret efter modtagelsen af varen. Varer købt på Festkassen.dk. er dog omfattet af forbedret fortrydelsesret, sådan at du inden for 60 dage efter modtagelsen af varen kan fortryde dit køb, gældende fra den dag, varerne er modtaget. Du kan sende en mail til info@festkassen.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
 
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

I det tilfælde, at en uafhentet pakke returneres fra pakkeshoppen, fratrækkes et beløb svarende til de faktiske omkostninger hertil, som pålægges Festkassen.dk. Med mindre andet er aftalt.

Fortrydelse af en del af købet:
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.


Returnering:
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.
 
Varens stand, når du sender den retur:
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.
 
Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.
 
Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den

Ved fortrydelse af købet, skal varerne returneres eller sendes med GLS til:
Festkassen.dk
Svejsegangen 6A
2690 Karlslunde
 
Reklamation:
Der ydes 24 måneders reklamationsret på varer købt på Festkassen.dk, ifølge købeloven gældende fra fakturadato. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller få afslag i prisen, afhængig af fejlen eller manglen på varen. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at fejlen eller manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller af skadeforvoldende brug. Reklamation skal ske inden for rimelig tid, hvilket er senest 2 måneder efter at fejlen eller manglen er konstateret.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  
 
Oplysning om klagemuligheder:
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på tlf. 50585418 eller på mail: info@festkassen.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:


Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Persondatapolitik: 
I henhold til persondataforordningen (GDPR) pr. 25. maj 2018.
Herunder redegøres der for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger som du efterlader dig eller opgiver, når du benytter vores webshop, hjemmeside eller tjenester på festkassen.dk.
 
Hvilke data og oplysninger vi indsamler, og til hvilket formål de benyttes. Dine rettigheder, og klagemuligheder, herunder retten til indsigt, og hvor længe oplysninger gemmes.
Hvordan persondata opbevares, behandles mv.
 
Dataansvarlig: MJ Handel ApS (Festkassen.dk), Svejsegangen 6A, Tlf: 50585418, Cvr: 41 33 85 20
 
Indsamling af personlige oplysninger:
Du vil altid blive informeret forud for indsamlingen af personlige oplysninger om dig. Der vil kun blive registreret personlige oplysninger om dig, hvis du har givet samtykke hertil ved at acceptere vore handelsbetingelser, eller ved accept for modtagelse af nyhedsmail.
De personlige oplysninger vi indsamler, kan f.eks. omfatte: navn, adresse, telefonnummer, e-mail og lignende identifikationsoplysninger. Vi indsamler aldrig personfølsomme oplysninger som f.eks. cpr.nr.
Det er kun indehavere af festkassen.dk som har adgang til dine oplysninger. Oplysninger i forbindelse med køb, bliver løbende slettet efter 5 år, jf. bogføringsloven.
 
Anvendelse af personoplysninger:
Personoplysninger indsamles og anvendes i forbindelse med:
Gennemførelse af ordre i vores webshop, herunder fremsendelse af ordrebekræftelse, leveringsinfo og faktura.
Oplysningerne benyttes ved returnering og reklamationer.
Telefonnummer og e-mail anvendes desuden til track and trace, og notifikation fra fragtselskabet vedrørende levering og afhentning af ordre.
Mailadresse benyttes også ved udsendelse af nyhedsmail.
Du vil kun modtage nyhedsmail, hvis der er givet samtykke hertil ved at krydse af i feltet, ”Tilmeld mig nyhedsbrev” under checkout, eller ved aktivt på anden måde at anmode om modtagelse.

Videregivelse af personoplysninger:
De oplysninger du opgiver, betragtes som fortrolige og videregives eller sælges under ingen omstændigheder videre til tredjemand. 
 
Sikkerhed:
Opbevaring af persondata:
Alle oplysninger afgivet på festkassen.dk registreres og opbevares i et sikret miljø.
Oplysninger i papirform, f.eks. pakkesedler og ordresedler destrueres på forsvarlig vis, såfremt de ikke medsendes til køber, eller har noget formål.
 
Betaling:
Kontooplysninger der indtastes ved køb af varer bliver sendt direkte til Nets i krypteret form (SSL). Disse kan kun læses af dig og Nets. Der er derfor ingen andre der kan se eller gemme oplysningerne om dig. 
 
Rettigheder:
Du har til enhver tid ret til at få indsigt i de oplysninger vi har om dig. Du har desuden ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har også ret til at få rettet i dine personlige oplysninger, hvis der er behov herfor. Du har ligeledes ret til at få dine personlige oplysninger slettet. Bemærk dog oplysninger i forbindelse med køb på shoppen skal opbevares i mindst 5 år, i henhold til bogføringsloven. Ønsker du at få slettet dine oplysninger som bruges til udsendelse af nyhedsbreve, kan dette til enhver tid ske ved at klikke på linket nederst i mailen, og dine oplysninger vil herefter være slettet.
Ønsker du at få indsigt, rettet mv. kan du skrive til os på info@festkassen.dk.

Cookies:
På Festkassen.dk anvender vi udelukkende cookies til det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, samt markedsføring.
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 
Forbehold for ændringer:
MJ Handel ApS / Festkassen.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om ændringer.

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende) 
 
Til:
Festkassen.dk
Svejsegangen 6A
2690 Karlslunde
 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)


Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 22.12.2023

J

Johnni

13.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtigt levering fra bestilling til varen er i postkassen. Sangskjuler der skulle bruges to dage efter var som forventet. Kundeservice jeg kontakter beroliger mig, den skal nok nå frem.

Trustpilot
Flemming Werby

Flemming Werby

09.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Google
E

Erik

10.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God og nem hjemmeside, varerne kom hurtigt, god indpakning

Trustpilot
L

Lene

06.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nemt at bestille og hurtig levering

Trustpilot
M

Mette

23.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering, modtog det allerede dagen efter.

Trustpilot
L

Linda

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nem og hurtig service. Bestilte en fredag og allerede lørdag kunne jeg hente min pakke. Det gør jeg gerne igen

Trustpilot
M

Marley

02.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

DEJLIG EN GOD BUTIK, DEJLIG GOD SERVICE, DEJLIGT GODT UDVALG. MEDARBEJDERNE ER SÅ SØDE OG RARE DET BLIVER 5 STJERNER HER FRA Kh. Marley

Trustpilot
I

Ivana

10.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid en fornøjelse at handle hos festkassen, gode priser, hurtig service og søde og imødekommende personale ☺️ det kan helt klart anbefales

Trustpilot
M

Michelle

09.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Ualmindelig hurtig levering! Aflagde min ordre inden kl 13.30 en hverdag, og allerede selvsamme aften var den afsendt. Dagen efter om formiddagen kunne jeg afhente pakken! Et rigtig stort og varieret udvalg..

Trustpilot
T

Tobias

30.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Gode varer og hurtig levering Gode varer og hurtig levering. Mindre udfordring med varen som ikke skyldes festkassen selv men producenten blev løst hurtigt og ordenligt. Tak for god service.

Trustpilot
christian knudsen

christian knudsen

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Stort udvalg og hurtig levering. Kan klart anbefales.

Google
J

Jesper

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Godt udvalg, overskuelig webshop, hurtig levering

Trustpilot
K

Katrine

09.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Virkelig god service Virkelig god service. Lækre varer og lyn hurtig levering.

Trustpilot
H

Henriette

09.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Godt udvalg. Super hurtig pakning og afsendelse, eller man kan selv afhente på adressen.

Trustpilot
O

Orfay

05.09.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget tilfreds Den laver de meste lækkere og perfekte sukkerfri sukkerprint

Trustpilot
© 2024 MJ Handel ApS. All Rights Reserved