Returnering af varer

Fortrydelse af køb og returnering:

Ved handel på Festkassen.dk kan du til enhver tid fortryde dit køb – uden begrundelse. Ifølge forbrugeraftaleloven har du 14 dages fortrydelsesret efter modtagelsen af varen. Varer købt på Festkassen.dk. er dog omfattet af forbedret fortrydelsesret, sådan at du inden for 60 dage efter modtagelsen af varen kan fortryde dit køb, gældende fra den dag, varerne er modtaget. Du kan sende en mail til info@festkassen.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst på siden eller i handelsbetingelserne.
 
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

I det tilfælde, at en uafhentet pakke returneres fra pakkeshoppen, fratrækkes et beløb svarende til de faktiskte omkostninger hertil, som pålægges Festkassen.dk. Med mindre andet er aftalt.
 

Returnering:

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.
 

Varens stand, når du sender den retur:

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.
 
Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.
 
Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. (Refundering af leveringsomkostninger gælder kun hvis hele ordren returneres.)

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Fortrydelse af en del af købet:
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.
 

Ved fortrydelse af købet, skal varerne returneres eller sendes med GLS eller Postnord til:

Festkassen.dk
Svejsegangen 6A
2690 Karlslunde

Vedlæg gerne en kopi af ordrebekræftelse eller faktura.

Returnering til pakkeshop accepteres ikke, og vil ikke blive hentet. 

Reklamation:

Der ydes 24 måneders reklamationsret på varer købt på Festkassen.dk, ifølge købeloven gældende fra fakturadato. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller få afslag i prisen, afhængig af fejlen eller manglen på varen. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at fejlen eller manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller af skadeforvoldende brug. Reklamation skal ske inden for rimelig tid, hvilket er senest 2 måneder efter at fejlen eller manglen er konstateret.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  
 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende) 
 
Til:
Festkassen.dk
Svejsegangen 6A
2690 Karlslunde
 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 
 
 
© 2023 MJ Handel ApS. All Rights Reserved