Sikker handel

Hos Festkassen.dk er det sikkert at handle

Kontooplysninger der indtastes ved køb af varer bliver sendt direkte til Nets i krypteret form (SSL). Disse kan kun læses af dig og Nets. Der er derfor ingen andre, der kan se eller gemme oplysningerne om dig.
 

Fortrolige oplysninger: 

De oplysninger du opgiver, betragtes som fortrolige og videregives eller sælges under ingen omstændigheder videre til tredjemand. 
 

Vi er e-mærket

Dit køb er dækket af e-mærkets køberbeskyttelse! Det er altafgørende for os, at du har tillid til den måde vi driver Festkassen.dk på. Vores webshop er derfor certificeret med e-mærket, hvilket betyder at dit køb helt automatisk er omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse.
Fedt, det vil jeg gerne vide mere omPriceRunner Købsgaranti

Dit køb hos os er helt gratis omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Det sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb. For at være omfattet af Købsgarantien, skal du blot være registreret medlem på PriceRunner.Købsgarantien omfatter fysiske personer, der er bosiddende i Danmark, og den gør sig gældende, i så fald butikker ikke påtager sig deres ansvar ifølge købeloven inden for 60 dage efter et køb.

For dig, der ikke er medlem på PriceRunner og har besøgt os via deres tjeneste, så kan du stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er inden for 60 minutter at registrere dig på deres hjemmeside. Det koster ingenting og tager kun et øjeblik. Registrer dig her for at få PriceRunner Købsgaranti

Hvis du ønsker, at dit køb skal blive omfattet af Købsgarantien, skal din bestilling være adresseret til dig som privatperson. Med Købsgarantien får du erstatning, hvis en vare er ødelagt, hvis en vare mangler ved levering, hvis levering af varen udebliver eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet.

Du får kun erstatning for den direkte økonomiske skade, du har lidt, anskaffelsesomkostninger og fragtudgifter. PriceRunner Købsgaranti giver altså ingen erstatning for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.Besøg PriceRunner for at se de endelige vilkår samt en liste med kategorier, der ikke er dækket af garantien.

Forbrugere skal kunne føle sig trygge, når de handler online - det er formålet med Købsgarantien. På PriceRunners hjemmeside vises de udvalgte butikker, der er omfattet af garantien, med Købsgaranti-symbolet ud for deres navn. Vi er glade for at være en af de udvalgte butikker!

© 2023 MJ Handel ApS. All Rights Reserved