Star Wars paptallerkner 8 stk. - The Mandalorian

På lager
Kun 5 tilbage
Varenummer
21930

Star Wars - The Mandalorian paptallerkner. 8 Stk.
Mål: Ø23 cm.

39,00 DKK

Prisen er inkl. moms men eksl. fragt.

- +
Vi sender igen om:
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

The Mandalorian paptallerkner

Star Wars paptallerkner med Grogu - The Mandalorian. 8 stk. Ø23 cm.

Skab en spændende og autentisk Star Wars stemning med The Mandalorian paptallerkner til din fødselsdag eller temafest. Disse fantastiske tallerkner er perfekte til at fordybe dine gæster i det populære Star Wars univers og fejre den ikoniske serie.

Designet på paptallerknerne er inspireret af den episke Disney+ serie "The Mandalorian", der følger eventyrene af en ensom dusørjæger i den ydre galakse. Tallerknerne er dekoreret med The Child, også kendt som Baby Yoda. Disse billeder skaber øjeblikkelig genkendelse og begejstring blandt både børn og voksne, der er fans af serien.

Udover deres fantastiske design er The Mandalorian paptallerkener også praktiske og funktionelle. De er fremstillet af holdbart papir, der sikrer, at tallerknerne er solide og modstandsdygtige over for spild og revner. De er også engangsbrug, hvilket gør oprydningen let og hurtig efter festen.

Med The Mandalorian paptallerkner kan du nemt skabe en gennemført temafest. Brug dem til servering af lækre snacks, kager og fødselsdagskager, og dine gæster vil blive begejstrede over at spise deres yndlingsretter fra disse festlige tallerkner. Kombiner dem med matchende servietter, kopper og andre festartikler for at fuldende temaet og skabe en sammenhængende dekoration, der vil imponere alle.

Uanset om du er en dedikeret Star Wars-fan eller ønsker at arrangere en uforglemmelig fødselsdagsfest, er The Mandalorian paptallerkner et fantastisk valg. Giv dine gæster en oplevelse, de sent vil glemme, og fejr din begivenhed med stil og galaktisk flair. Må kraften være med dig på din fest!

Specifikation
Is on Sale No
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Star Wars paptallerkner 8 stk. - The Mandalorian
Spørgsmål til produktet
© 2023 MJ Handel ApS. All Rights Reserved