Halloween engangsservice

Halloween engangsservice

Filter

Få et (u)hyggeligt bord med halloween bordpynt

Til en rigtig halloweenfest skal bordet også være flot pyntet. Et pyntet bord til halloween kan både være sjovt og skræmmende. Det kan være pyntet op i et hyggeligt græskartema eller det kan være uhyggeligt pyntet med blodige tallerkener og knogler på bordet. 

Pynt bordet op til halloween

Når bordet kan pyntes til halloween, er der ingen grænser for hvor sjovt, skørt eller uhyggeligt det skal være. Kun fantasien sætter grænserne. Vil du pynte et skørt og sjovt bord kan du pynte på med flotte paptallerkener med græskar på og pynte midten af bordet med konfetti.

Det uhyggeligt pyntet bord kan pyntes med blodigt engangsservice og skræmmende halloween pynt som edderkobber, knogler og afhuggede lemmer. Du kan også finde sjove ideer til den hyggelige bordpynt på vores side med halloween pynt.

Flot halloween bordpynt med engangsservice

Den sjove halloween fest kan også være praktisk med en festlig plastikdug og engangsservise. Så er bordet beskyttet mod uheld og oprydningen kan klares uden opvask. Samtidig kan du finde paptallerkener, papkrus og duge i sjove og uhyggelige halloween motiver.

© 2022 MJ Handel ApS. All Rights Reserved