Halloween udklædning og tilbehør

Halloween udklædning og tilbehør

Filter

Halloween udklædning til børn

Halloween er en fantastisk lejlighed til at sætte gang i (u)hygge, ballade og udklædning. I USA er det en storhøjtid som bliver brugt på at fejre de døde. Derfor ses det ofte at kostumerne til halloween er mere blodige og omhandler døden og udøde væsener.

På allerhelgens aften d. 31. oktober er det for mange blevet tradition at klæde sig ud i flotte og skræmmende kostumer. På denne dag går man rundt fra hus til hus og ”Trick or Treat” som de kalder det i USA. Her viser børn deres kostumer frem og beder om slik. Dette er også blevet en tradition i Danmark.

Til Trick or Treat har vi sjove poser til at tage med og have sit slik i. Vi har den klassiske Trick or Treat pose formet som et græskar. I vores udvalg finder du også en Trick or Treat pose med et kattehoved og en særligt sjov Trick or Treat pose med en forlænget skeletarm.

Uhyggelig halloween udklædning

Skal du være uhyggelig og skræmmende til halloween? Så kan du klæde dig ud som et udødt væsen. Ved at klæde dig ud som en zombie kan du skræmme alle levende væsner med din forrådnede krop. En zombie er et levende dødt væsen i en evig jagt efter hjerner. Hos os finder du flere zombiekostumer hvor du kan klæde dig ud som zombie prom qeen og zombie doktor.

Du kan også klæde dig ud som manden med leen og bruge din aften på at samle fortabte sjæle. Hvis manden med leen ikke er uhyggelig nok til dig, kan du klæde dig ud som en blodig og morderisk klov eller en blodtørstig vampyr.
Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af dit kostume, kan du tilføre lidt ekstra realisme med vores halloween makeup.

Hyggelig halloween udklædning

Er du mere til en hyggelig halloween uden for mange skræmmeeffekter? Så kan du klæde dig ud som en flyvende heks med tilhørende kost. Du kan også flyve rundt som en selvlysende skeletflagermus eller en sød vampyr.

Med en udklædningskjole er det nemt at være en sød version af uhyggelige halloweenfigurere. Du kan dermed hurtigt blive et spøgelse der laver sjov og ballade eller hoppe i en sød græskarkjole.

© 2022 MJ Handel ApS. All Rights Reserved