BLACK WEEK TILBUD!!! Spar min 15% på alle varer - Gælder t.o.m. d. 27/11 - Fri fragt ved kr. 499.-*

Halloween pynt og dekorationer

Halloween pynt og dekorationer

Filter
Shop efter

Pynt op til Halloween med pynt og dekorationer

Bliv klar til at fejre Halloween med uhyggelig pynt og dekorationer. Den store spændvidde i Festkassens sortiment gør at du kan pynte flot og dekorativt op til både små og store fester. Det bliver med garanti en skræmmende affære, når der kan pyntes op med gravsten i haven og afskårne hænder i stuen. Med vores udvalg af Halloween dekoration og Halloween bordpynt finder du alt fra uhygge til hyggelig uhygge.

Udendørs Halloween pynt

Skal haven også pyntes op til Halloween? Vi har et stort udvalg af Halloween pynt og dekorationer som både kan bruges ude og inde. Med dekorative gravsten i flamingo kan forhaven laves om til en uhyggelig kirkegård, hvor rådne zombiehænder skyder op fra den fugtige muld. Ved f.eks. at hænge plastikknogler i havens træer kan du pynte haven skræmmende godt. Det er gode chancer for en omgang blæst i oktober op til Halloween, og når din udendørs Halloweenudsmykning først begynder at blafre og vaje i vinden, er du sikker på at indgyde et godt gys i dem, der kommer forbi.

Et godt dekoreret rum eller uderum kræver god sans for detaljer. Derfor kan du finde dekorativt spindelvæv til at hænge op i indgangspartiet. Med gummislanger og plastikedderkopper kan du også skabe ekstra uhygge.

Er du mere til den hyggelige uhygge kan du pynte op med græskar LED-lys eller festlige Halloween dekoration, der kan hænge fra loft eller møbler.

Indendørs Halloween pynt

Til Halloweenfesten kan der pyntes op med blodige vinduesklistermærker eller hængende monstre, som skeletter eller klovne. Indenfor kan du pynte op med dekorationer som konfetti, balloner og nips. Der kan hænges spindelvæv i loftet, og du kan skabe et uhyggeligt rum der virker efterladt, med myrekrybende gummirotter og edderkopper.

Den hyggelige indendørs Halloweenfest kan gøres ekstra flot med sorte dørgardiner og LED græskarlys på bordet og i vindueskarmene. Du kan også lave en Halloween photo booth med uhyggelige masker til de sjove selfies.

Halloweenfesten der får gæsterne til at gispe

Er du bidt af en gal zombie op til Halloween – og elsker du at få børnene og øvrige gæster til Halloweenfesten til at hvine i frydefuld angst?

Så er du kommet til det rette sted for hos Festkassen har vi et fantastisk udvalg, der sikrer at din Halloween bliver et brag, der kan vække de døde!

Bobler heksebrygget i gryden, så har vi flotte sugerør i sort-orange Halloweenfarver – lige til at placere i bloddrikken eller øjeæblesuppen. Ka’ du lide at bage op til Halloween, så kan du tilføje ekstra Halloweenstemning til dine spøgelses-, edderkoppe- eller dødningehovedmuffins med flotte Halloween-muffinforme med græskar og flagermus udformet i pap på pinde.

Optakten til festen med Halloween dekoration og Halloween bordpynt, der får gæsterne til at gispe, starter lige her i Festkassens shop, hvor du kan skabe grundlaget for en Halloween, som gæsterne sent vil glemme.  

Husk, du får gratis fragt ved køb over kr. 499,- her i shoppen, og vi leverer din ordre i løbet af 1-2 hverdage.  

© 2022 MJ Handel ApS. All Rights Reserved