Indbydelser, sange, bordkort og takkekort

Indbydelser, sange, bordkort og takkekort

Filter
Shop efter

Invitation til konfirmation

Mange vælger selv at designe deres indbydelser til konfirmation, f.eks. med et foto af konfirmanden indsat på forsiden af indbydelsen. Det kan også være at du synes, der er rigeligt med forberedelser til den store dag som du skal planlægge og forholde dig til, og derfor hellere vil have færdigtrykte invitation konfirmation. Så skal du blot have gæstelisten klar, udfylde invitationerne til konfirmation og sende dem afsted.

Hos Festkassen finder du invitationer til konfirmation, og en masse andre ting, du eventuelt står og mangler til den forestående konfirmation. Det kunne f.eks. være takkekort, telegrammer, bordkort, bordløbere, gaveposer, sangskjulere eller bordpynt. Du finder det hele til stærke priser hos Festkassen.

Det kan også være at du har lyst til at give invitationerne til konfirmation et personligt snit ved f.eks. at tilføje nogle stickers udsmykket med noget, som konfirmanden interesserer sig for.

Vores færdigtrykte invitationer til konfirmation leveres alle med flot sølvtryk i fonten, og i tre forskellige farver: lyserød, blå og hvid. På denne måde har du også mulighed for at kreere et gennemgående farvetema til konfirmationsfesten.

Køb invitation til konfirmation hos Festkassen

Skal dit barn snart konfirmeres, så se Festkassens udvalg af indbydelser til konfirmation. Vi har selvfølgelig også invitationer til alle andre lejligheder, bl.a. barnedåb, bryllup, runde fødselsdage og Halloweenfest. Vi har også invitationer med spændende og flotte temaer som f.eks. Star Wars, Spider Man, Batman, Avengers og Paw Patrol.  

Variationen i indbydelser til forskellige anledninger og festlige arrangementer er stor, og det eneste gennemgående element i Festkassens enorme udvalg af indbydelser, er stærke priser.

Festkassen har den gode service i højsædet, og tilbyder altid hurtig levering indenfor 1-2 hverdage på alle ordrer, og du får 60 dages fuld returret på alle købte produkter. Bestiller du varer i Festkassens webshop for over kr. 450,-, så får du gratis fragt med i købet.  

Køb færdigtrykte invitationer til konfirmation lige her hos Festkassen! Du skal blot bestemme dig for hvem der skal med til konfirmationsfesten, udfylde invitation konfirmation og sørge for at få dem sendt ud i tide, så gæsterne har en god svarfrist. 

© 2022 MJ Handel ApS. All Rights Reserved