Safari fødselsdag

Safari fødselsdag

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Safari fødselsdag

Skal du opleve et safarieventyr af en fødselsdag? Med jungledyr og abestreger er der fest og ballade i huset. En safari fødselsdag er en fest der kan holdes af børn og voksne i alle aldre, men den er særlig god til børn i børnehavealderen.

Med en jungle safari fødselsdag er det kun fantasien der sætter grænserne for hvor meget tema sjov man kan have med pynt, mad og aktiviteter.

Lav stuen til det perfekte safarieventyr til jungle safari fødselsdagen

Et jungle safari tema er et tema der lader dig have det lidt sjovere med at pynte op. I junglen hænger der bananer i træerne og med jungen i stuen kan bananer hænge fra loftet, i gardinerne eller i stueplanterne.

Med jungledyr på ballonerne kan dyrene også være med til at skabe en hyggelig stemning. Det samme kan løven og giraffen som er med til bords med vores fine papirdug. Giraffens lange hals er også et langt sugerør der gør det meget sjovere at drikke saftevand. Lad også dine gæster komme i rigtig junglestemning med farverige dørgardiner i alle rigtige junglefarver.

Junglemad på safari fødselsdag

Et jungle safari tema er et meget naturligt tema og derfor er det en oplagt mulighed at med frugtfade eller frugt på spyd. Særligt bananer til de glade aber eller eksotiske frugter passer godt ind i temaet.

Hvis du er kreativ i køkkenet, kan du med fordel lave jungledyr. En populær måde at gøre dette er ved at stille cupcakes i et mønster som eksempelvis en krokodille eller slange. Det er sikkert også muligt at lave et brød formet som en slange, i stedet for de klassiske fødselsdagsboller.

Sjove lege til jungledyr fødselsdagen

Til en jungle safari fødselsdag er der en masse forskellige aktiviteter man kan give sig i kast med. Med et telt udenfor eller i stuen er der klar til at lægge planer for jungeeventyret. Det er muligt teltet kan være et sted til de rolige aktiviteter som at tegne farvelægge jungledyr eller lege med modellervoks.

Det er også muligt at lege skattejagt efter junglegodterne. Det kan her være at børnene skal finde alle de gemte jungledyr der gemmer sig rundt om i huset.

© 2023 MJ Handel ApS. All Rights Reserved