PINSE TILBUD! Spar min. 15% på alle varer - Gælder t.o.m. 2. pinsedag (så længe lager haves) - Fri fragt ved køb for 499.-*

Safari fødselsdag

Safari fødselsdag

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Safari fødselsdag

Skal du opleve et safarieventyr af en fødselsdag? Med jungledyr og abestreger er der fest og ballade i huset. En safari fødselsdag er en fest der kan holdes af børn og voksne i alle aldre, men den er særlig god til børn i børnehavealderen.

Med en jungle safari fødselsdag er det kun fantasien der sætter grænserne for hvor meget tema sjov man kan have med pynt, mad og aktiviteter.

Lav stuen til det perfekte safarieventyr til jungle safari fødselsdagen

Et jungle safari tema er et tema der lader dig have det lidt sjovere med at pynte op. I junglen hænger der bananer i træerne og med jungen i stuen kan bananer hænge fra loftet, i gardinerne eller i stueplanterne.

Med jungledyr på ballonerne kan dyrene også være med til at skabe en hyggelig stemning. Det samme kan løven og giraffen som er med til bords med vores fine papirdug. Giraffens lange hals er også et langt sugerør der gør det meget sjovere at drikke saftevand. Lad også dine gæster komme i rigtig junglestemning med farverige dørgardiner i alle rigtige junglefarver.

Junglemad på safari fødselsdag

Et jungle safari tema er et meget naturligt tema og derfor er det en oplagt mulighed at med frugtfade eller frugt på spyd. Særligt bananer til de glade aber eller eksotiske frugter passer godt ind i temaet.

Hvis du er kreativ i køkkenet, kan du med fordel lave jungledyr. En populær måde at gøre dette er ved at stille cupcakes i et mønster som eksempelvis en krokodille eller slange. Det er sikkert også muligt at lave et brød formet som en slange, i stedet for de klassiske fødselsdagsboller.

Sjove lege til jungledyr fødselsdagen

Til en jungle safari fødselsdag er der en masse forskellige aktiviteter man kan give sig i kast med. Med et telt udenfor eller i stuen er der klar til at lægge planer for jungeeventyret. Det er muligt teltet kan være et sted til de rolige aktiviteter som at tegne farvelægge jungledyr eller lege med modellervoks.

Det er også muligt at lege skattejagt efter junglegodterne. Det kan her være at børnene skal finde alle de gemte jungledyr der gemmer sig rundt om i huset.

N

Nikita

13.05.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Køber hvert år fra festkassen til min søns fødselsdag og er endnu ikke blevet skuffet. Tvært imod! Sidst havde jeg problemer med betalings siden, men Jan var så rolig og flink i tlf og hjalp mig igennem på anden vis, næste dag havde jeg mine varer. Nem og hurtig levering, god service hele vejen

Trustpilot
K

Karen

07.05.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering Og varen(sangskjuler) var rigtig fin. Kan varmt anbefale at handle hos Festkassen.

Trustpilot
J

Johnni

13.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtigt levering fra bestilling til varen er i postkassen. Sangskjuler der skulle bruges to dage efter var som forventet. Kundeservice jeg kontakter beroliger mig, den skal nok nå frem.

Trustpilot
Flemming Werby

Flemming Werby

09.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Google
E

Erik

10.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God og nem hjemmeside, varerne kom hurtigt, god indpakning

Trustpilot
L

Lene

06.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nemt at bestille og hurtig levering

Trustpilot
M

Mette

23.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering, modtog det allerede dagen efter.

Trustpilot
L

Linda

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nem og hurtig service. Bestilte en fredag og allerede lørdag kunne jeg hente min pakke. Det gør jeg gerne igen

Trustpilot
M

Marley

02.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

DEJLIG EN GOD BUTIK, DEJLIG GOD SERVICE, DEJLIGT GODT UDVALG. MEDARBEJDERNE ER SÅ SØDE OG RARE DET BLIVER 5 STJERNER HER FRA Kh. Marley

Trustpilot
I

Ivana

10.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid en fornøjelse at handle hos festkassen, gode priser, hurtig service og søde og imødekommende personale ☺️ det kan helt klart anbefales

Trustpilot
M

Michelle

09.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Ualmindelig hurtig levering! Aflagde min ordre inden kl 13.30 en hverdag, og allerede selvsamme aften var den afsendt. Dagen efter om formiddagen kunne jeg afhente pakken! Et rigtig stort og varieret udvalg..

Trustpilot
T

Tobias

30.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Gode varer og hurtig levering Gode varer og hurtig levering. Mindre udfordring med varen som ikke skyldes festkassen selv men producenten blev løst hurtigt og ordenligt. Tak for god service.

Trustpilot
christian knudsen

christian knudsen

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Stort udvalg og hurtig levering. Kan klart anbefales.

Google
J

Jesper

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Godt udvalg, overskuelig webshop, hurtig levering

Trustpilot
K

Katrine

09.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Virkelig god service Virkelig god service. Lækre varer og lyn hurtig levering.

Trustpilot
© 2024 MJ Handel ApS. All Rights Reserved