Barbie fødselsdag

Barbie fødselsdag

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Hold en ægte Barbie fødselsdag

Når dit barns fødselsdag nærmer sig, så er det tid til at planlægge. Først og fremmest skal I vælge et tema, som skal være årets fødselsdagstema. Dette kan være svært, da dit barn sikkert har mange yndlingsfigurer og serier, som man kan vælge som tema.

Hvis dit barn er vild med Barbie, så er en Barbie fødselsdag oplagt. Vi har nemlig et stort udvalg af pynt til en ægte Barbie fødselsdag, som både dit barn og fødselsdagsgæsterne vil elske.

Du kan pynte stuen op med det flotteste Barbie pynt, og dække bordet med paptallerkner, krus og servietter med Barbie på. Det er klart en fordel at dække bordet med engangsservice, da du så slipper for opvasken bagefter.

Til en Barbie fødselsdag, så skal man udover festligt pynt, selvfølgelig også have slik og kage. Vi har både flotte Barbie slikposer, og kagelys som du kan stikke i kagen. Så får du med sikkerhed et gennemført Barbie fødselsdag.

Det perfekte dækkede bord til Barbie fødselsdag

Til at dække fødselsdagsbordet til Barbie fødselsdag, kan vi både hjælpe med paptallerkner, krus og servietter, selvfølgelig med Barbie på. Vi har endda også en lyserød dug, med Barbie på – så bliver dit fødselsdagsbord med garanti gennemført.

Til at pynte stuen op til Barbie fødselsdag, så har vi både bannere, balloner og meget andet. Det er kun din fantasi der sætter grænser for, hvor meget pynt du vil hænge op i stuen. Vi har både ensfarvet lyserødt pynt, og pynt med Barbie på. Så kan du selv mixe og matche som du vil.

Mad og drikke til Barbie fødselsdag

Når det kommer til mad og drikke til Barbie fødselsdagen, så er mulighederne mange. Barbie er jo typisk meget lyserødt, så du kan bare lyserøde pandekager eller boller.

Mulighederne for en ægte Barbie fødselsdagskage er også mange, vi har nemlig både muffins forme og kageprint i forskellige størrelser, som du kan sætte på kagen eller dine muffins. Så bliver dit tema med sikkerhed gennemført.

Sjove lege til Barbie fødselsdag

Der er mange forskellige lege, som man kan lege til en Barbie fødselsdag. Det er jo oplagt at lade børnene lege med Barbiedukker, hvis I ellers har nok af dette. Ellers kan du printe Barbie tegninger ud, som børnene kan farvelægge, det er altid et hit hos børnene.

© 2023 MJ Handel ApS. All Rights Reserved