Barbie fødselsdag

Barbie fødselsdag

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Hold en ægte Barbie fødselsdag

Når dit barns fødselsdag nærmer sig, så er det tid til at planlægge. Først og fremmest skal I vælge et tema, som skal være årets fødselsdagstema. Dette kan være svært, da dit barn sikkert har mange yndlingsfigurer og serier, som man kan vælge som tema.

Hvis dit barn er vild med Barbie, så er en Barbie fødselsdag oplagt. Vi har nemlig et stort udvalg af pynt til en ægte Barbie fødselsdag, som både dit barn og fødselsdagsgæsterne vil elske.

Du kan pynte stuen op med det flotteste Barbie pynt, og dække bordet med paptallerkner, krus og servietter med Barbie på. Det er klart en fordel at dække bordet med engangsservice, da du så slipper for opvasken bagefter.

Til en Barbie fødselsdag, så skal man udover festligt pynt, selvfølgelig også have slik og kage. Vi har både flotte Barbie slikposer, og kagelys som du kan stikke i kagen. Så får du med sikkerhed et gennemført Barbie fødselsdag.

Det perfekte dækkede bord til Barbie fødselsdag

Til at dække fødselsdagsbordet til Barbie fødselsdag, kan vi både hjælpe med paptallerkner, krus og servietter, selvfølgelig med Barbie på. Vi har endda også en lyserød dug, med Barbie på – så bliver dit fødselsdagsbord med garanti gennemført.

Til at pynte stuen op til Barbie fødselsdag, så har vi både bannere, balloner og meget andet. Det er kun din fantasi der sætter grænser for, hvor meget pynt du vil hænge op i stuen. Vi har både ensfarvet lyserødt pynt, og pynt med Barbie på. Så kan du selv mixe og matche som du vil.

Mad og drikke til Barbie fødselsdag

Når det kommer til mad og drikke til Barbie fødselsdagen, så er mulighederne mange. Barbie er jo typisk meget lyserødt, så du kan bare lyserøde pandekager eller boller.

Mulighederne for en ægte Barbie fødselsdagskage er også mange, vi har nemlig både muffins forme og kageprint i forskellige størrelser, som du kan sætte på kagen eller dine muffins. Så bliver dit tema med sikkerhed gennemført.

Sjove lege til Barbie fødselsdag

Der er mange forskellige lege, som man kan lege til en Barbie fødselsdag. Det er jo oplagt at lade børnene lege med Barbiedukker, hvis I ellers har nok af dette. Ellers kan du printe Barbie tegninger ud, som børnene kan farvelægge, det er altid et hit hos børnene.

J

Johnni

13.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtigt levering fra bestilling til varen er i postkassen. Sangskjuler der skulle bruges to dage efter var som forventet. Kundeservice jeg kontakter beroliger mig, den skal nok nå frem.

Trustpilot
Flemming Werby

Flemming Werby

09.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Google
E

Erik

10.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God og nem hjemmeside, varerne kom hurtigt, god indpakning

Trustpilot
L

Lene

06.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nemt at bestille og hurtig levering

Trustpilot
M

Mette

23.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering, modtog det allerede dagen efter.

Trustpilot
L

Linda

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nem og hurtig service. Bestilte en fredag og allerede lørdag kunne jeg hente min pakke. Det gør jeg gerne igen

Trustpilot
M

Marley

02.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

DEJLIG EN GOD BUTIK, DEJLIG GOD SERVICE, DEJLIGT GODT UDVALG. MEDARBEJDERNE ER SÅ SØDE OG RARE DET BLIVER 5 STJERNER HER FRA Kh. Marley

Trustpilot
I

Ivana

10.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid en fornøjelse at handle hos festkassen, gode priser, hurtig service og søde og imødekommende personale ☺️ det kan helt klart anbefales

Trustpilot
M

Michelle

09.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Ualmindelig hurtig levering! Aflagde min ordre inden kl 13.30 en hverdag, og allerede selvsamme aften var den afsendt. Dagen efter om formiddagen kunne jeg afhente pakken! Et rigtig stort og varieret udvalg..

Trustpilot
T

Tobias

30.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Gode varer og hurtig levering Gode varer og hurtig levering. Mindre udfordring med varen som ikke skyldes festkassen selv men producenten blev løst hurtigt og ordenligt. Tak for god service.

Trustpilot
christian knudsen

christian knudsen

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Stort udvalg og hurtig levering. Kan klart anbefales.

Google
J

Jesper

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Godt udvalg, overskuelig webshop, hurtig levering

Trustpilot
K

Katrine

09.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Virkelig god service Virkelig god service. Lækre varer og lyn hurtig levering.

Trustpilot
H

Henriette

09.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Godt udvalg. Super hurtig pakning og afsendelse, eller man kan selv afhente på adressen.

Trustpilot
O

Orfay

05.09.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget tilfreds Den laver de meste lækkere og perfekte sukkerfri sukkerprint

Trustpilot
© 2024 MJ Handel ApS. All Rights Reserved