Gurli Gris fødselsdag

Gurli Gris fødselsdag

Dæk op til temafest med dette skønne fødselsdags tema med Gurli Gris. Start med dug, tallerkener, krus og servietter. Pynt herefter op med balloner, banner og meget andet fra vores store udvalg af festartikler. Gurli Gris er en engelsk animeret tv serie for de mindste. Afsnittene er af fem minutters varighed og handler om Gurli, hendes familie og venner som alle sammen er forskellige arter af pattedyr. Alle har de karakteristiske navne som Karla Kanin, Pedro Pony og Herluf Hund.
Shop efter
Filtrer efter
Pris

Hold den fedeste Gurli Gris Fødselsdag!

Nærmer dit barns fødselsdag sig? Så er det på tide at finde det helt rigtige fødselsdagstema til børnefødselsdagen.

Er dit barn også fuldstændig opslugt af Gurli gris? Så er det oplagt at holde en vaske ægte Gurli Gris fødselsdag, med Gurli Gris pynt. Invitér børnehaven eller familien til en vaske ægte Gurli Gris Fødselsdag – alle vil med sikkerhed elske det. Pynt festligt op med Gurli Gris pynt, og dæk bordet med paptallerkner, papkrus og engangsservietter med Gurli Gris på, så slipper du også for opvasken bagefter.

En vaske ægte Gurli Gris fødselsdag indeholder både festligt pynt, et gennemført Gurli Gris fødselsdagsbord, men også kage og slik. Hos os kan du købe muffinsforme med Gurli Gris på – det er gennemført.

En Gurli Gris fødselsdag indeholder udover en masse festligt pynt, også en masse sjove lege, som børnene kan hygge sig med.

Det perfekt dækkede bord til Gurli Gris fødselsdag

Vi har altid hvad du skal bruge til det perfekte bord, til Gurli Gris fødselsdagen. Først og fremmest skal du bruge en dug, hertil har vi forskellige slags – vi har 2 med de forskellige Gurli Gris karakterer, som begge to har forskelligt andet på også, det ene har is og slikkepinde på, og den anden har konfetti.

Vi har forskellige slags paptallerkner, både kagetallerkner og de lidt større til mad. Der er lidt forskellige farver, som passer til både drenge og piger. Blandt vores udvalg af Gurli Gris fødselsdags papkrus finder du 2 forskellige slags.

Når maden og kagen er blevet spist, så er det tid til slik! Hertil har vi forskellige slags slikposer, som du kan fylde med slik. Det vil børnene med sikkerhed sætte pris på.

Mad og drikke til en Gurli Gris fødselsdag

Når du skal holde en Gurli Gris fødselsdag, så skal der ikke så meget til at få maden til at passe til temaet. Grise spiser alt. Men du kan med fordel udfordre dig selv, bage boller som kan pyntes, så de ligner grise, eller server kakao, som kan ligne muddervand.

Der er mange muligheder for at holde en gennemført Gurli Gris fødselsdag, det er kun din fantasi der sætter grænserne.

Sjove lege til Gurli Gris fødselsdag

Når du har inviteret til Gurli Gris fødselsdag, så er det oplagt at lege ægte Gurli Gris lege. Gurli Gris elsker for eksempel at hoppe i vandpytter eller mudderpøle – så hvis Gurli Gris fødselsdagen holdes på en regnvejrsdag, så er det oplagt at lade børnene slå sig løs udenfor. Gurli Gris kan også godt lide at tegne, så find nogle Gurli Gris tegninger online, print dem ud og læg farveblyanter ud på bordet – dette vil børnene elske, og det vil fuldende din Gurli Gris fødselsdag.

© 2023 MJ Handel ApS. All Rights Reserved