Gurli Gris fødselsdag

Gurli Gris fødselsdag

Dæk op til temafest med dette skønne fødselsdags tema med Gurli Gris. Start med dug, tallerkener, krus og servietter. Pynt herefter op med balloner, banner og meget andet fra vores store udvalg af festartikler. Gurli Gris er en engelsk animeret tv serie for de mindste. Afsnittene er af fem minutters varighed og handler om Gurli, hendes familie og venner som alle sammen er forskellige arter af pattedyr. Alle har de karakteristiske navne som Karla Kanin, Pedro Pony og Herluf Hund.
Shop efter
Filtrer efter
Pris

Hold den fedeste Gurli Gris Fødselsdag!

Nærmer dit barns fødselsdag sig? Så er det på tide at finde det helt rigtige fødselsdagstema til børnefødselsdagen.

Er dit barn også fuldstændig opslugt af Gurli gris? Så er det oplagt at holde en vaske ægte Gurli Gris fødselsdag, med Gurli Gris pynt. Invitér børnehaven eller familien til en vaske ægte Gurli Gris Fødselsdag – alle vil med sikkerhed elske det. Pynt festligt op med Gurli Gris pynt, og dæk bordet med paptallerkner, papkrus og engangsservietter med Gurli Gris på, så slipper du også for opvasken bagefter.

En vaske ægte Gurli Gris fødselsdag indeholder både festligt pynt, et gennemført Gurli Gris fødselsdagsbord, men også kage og slik. Hos os kan du købe muffinsforme med Gurli Gris på – det er gennemført.

En Gurli Gris fødselsdag indeholder udover en masse festligt pynt, også en masse sjove lege, som børnene kan hygge sig med.

Det perfekt dækkede bord til Gurli Gris fødselsdag

Vi har altid hvad du skal bruge til det perfekte bord, til Gurli Gris fødselsdagen. Først og fremmest skal du bruge en dug, hertil har vi forskellige slags – vi har 2 med de forskellige Gurli Gris karakterer, som begge to har forskelligt andet på også, det ene har is og slikkepinde på, og den anden har konfetti.

Vi har forskellige slags paptallerkner, både kagetallerkner og de lidt større til mad. Der er lidt forskellige farver, som passer til både drenge og piger. Blandt vores udvalg af Gurli Gris fødselsdags papkrus finder du 2 forskellige slags.

Når maden og kagen er blevet spist, så er det tid til slik! Hertil har vi forskellige slags slikposer, som du kan fylde med slik. Det vil børnene med sikkerhed sætte pris på.

Mad og drikke til en Gurli Gris fødselsdag

Når du skal holde en Gurli Gris fødselsdag, så skal der ikke så meget til at få maden til at passe til temaet. Grise spiser alt. Men du kan med fordel udfordre dig selv, bage boller som kan pyntes, så de ligner grise, eller server kakao, som kan ligne muddervand.

Der er mange muligheder for at holde en gennemført Gurli Gris fødselsdag, det er kun din fantasi der sætter grænserne.

Sjove lege til Gurli Gris fødselsdag

Når du har inviteret til Gurli Gris fødselsdag, så er det oplagt at lege ægte Gurli Gris lege. Gurli Gris elsker for eksempel at hoppe i vandpytter eller mudderpøle – så hvis Gurli Gris fødselsdagen holdes på en regnvejrsdag, så er det oplagt at lade børnene slå sig løs udenfor. Gurli Gris kan også godt lide at tegne, så find nogle Gurli Gris tegninger online, print dem ud og læg farveblyanter ud på bordet – dette vil børnene elske, og det vil fuldende din Gurli Gris fødselsdag.

M

Mette

23.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering, modtog det allerede dagen efter.

Trustpilot
L

Linda

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nem og hurtig service. Bestilte en fredag og allerede lørdag kunne jeg hente min pakke. Det gør jeg gerne igen

Trustpilot
M

Marley

02.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

DEJLIG EN GOD BUTIK, DEJLIG GOD SERVICE, DEJLIGT GODT UDVALG. MEDARBEJDERNE ER SÅ SØDE OG RARE DET BLIVER 5 STJERNER HER FRA Kh. Marley

Trustpilot
I

Ivana

10.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid en fornøjelse at handle hos festkassen, gode priser, hurtig service og søde og imødekommende personale ☺️ det kan helt klart anbefales

Trustpilot
M

Michelle

09.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Ualmindelig hurtig levering! Aflagde min ordre inden kl 13.30 en hverdag, og allerede selvsamme aften var den afsendt. Dagen efter om formiddagen kunne jeg afhente pakken! Et rigtig stort og varieret udvalg..

Trustpilot
T

Tobias

30.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Gode varer og hurtig levering Gode varer og hurtig levering. Mindre udfordring med varen som ikke skyldes festkassen selv men producenten blev løst hurtigt og ordenligt. Tak for god service.

Trustpilot
christian knudsen

christian knudsen

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Stort udvalg og hurtig levering. Kan klart anbefales.

Google
J

Jesper

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Godt udvalg, overskuelig webshop, hurtig levering

Trustpilot
H

Henriette

09.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Godt udvalg. Super hurtig pakning og afsendelse, eller man kan selv afhente på adressen.

Trustpilot
K

Katrine

09.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Virkelig god service Virkelig god service. Lækre varer og lyn hurtig levering.

Trustpilot
L

Lars

05.09.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nemt og troværdigt. Hurtig ekspedition.

Trustpilot
O

Orfay

05.09.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget tilfreds Den laver de meste lækkere og perfekte sukkerfri sukkerprint

Trustpilot
L

Line

04.09.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super god service !

Trustpilot
S

Stine

02.08.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Største ros herfra! Jeg bestilte igår, og har det i dag. Ekstremt venlig service i telefonen og nem hjemmeside at finde rundt på. Nu vil jeg bare glæde mig til at holde min datters 3 års fødselsdag med alverdens udsmykning fra festkassen.dk

Trustpilot
© 2024 MJ Handel ApS. All Rights Reserved