Pakkeleg gaver

Pakkeleg gaver

Vær klar til julens pakkeleg med en masse sjove gaver. Her finder du en række sjove gaver som passer perfekt til julefrokosten. 

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Vær klar til julens pakkeleg med en masse sjove gaver. Her finder du en række sjove gaver som passer perfekt til julefrokosten. 

Klar til pakkespil? Køb dine pakkeleg gaver hos Festkassen

Er du ved at gøre klar til årets julefrokost eller julekomsammen med familie og venner, men mangler nogle sjove pakker til pakkespillet? I tvivl om hvad du skal finde på? Bare rolig, Festkassen er specialister i alt til festen – også julefrokosten! Vil du give årets pakkespil en ekstra dimension af sjov og spas, så gå på opdagelse i vores sjove udvalg af idéer til pakkeleg gaver.  

Hos Festkassen finder du alt til et sjovt pakkespil. Vi tilbyder et stort udvalg af sjove pakkeleg gaver, så du har alt samlet i én shop, og undgår at bruge en masse tid i en travl december på at trave byen rundt efter pakkeleg gaver eller at købe online i flere forskellige webshops. Festkassen giver dig et supersjovt udvalg af pakkeleg gaver, som helt sikkert vil vække spas og latter blandt deltagerne i årets pakkespil til f.eks. julefrokosten eller til en hyggelig julekomsammen med vennerne eller veninderne.

Har du svært ved at finde på sjove og skøre pakker til årets pakkespil? I Festkassens webshop finder du masser af inspiration, så du er sikker på at pakkespillet bliver et brag af latter, hygge, terningekast, sjov og ballade.

Hvad med et drikkespil til at sætte yderligere gang i julefrokosten? Vi har bl.a. Drikke Ludo, Drikke Roulette, Drikke kryds og bolle, Shots Pong og Hot Wire drikkespil – sikre hits til julefrokosten! Eller måske en cocktail shaker, så pakkelegen kan skylles ned med en kølig drink? Et komplet tequila serveringssæt er oplagt som pakkelegs gave, og hos Festkassen får du et flot serveringssæt, der indeholder serveringsbakke i træ, 6 shotsglas, saltbøsse og porcelænsskål til citronskiverne. Eller hvad med en lommelærke – den er altid god at have i forbindelse med jul og nytår. Vi har selvfølgelig også en variant til kvinden, der har alt – en lækker lommelærke i flot pink med ”Ladies Night” påtrykt! Så er du klar til fest! Pssst… Fik vi sagt at den leveres i en flot, pink gaveæske?

Der kommer selvfølgelig også en ”dagen derpå”, så måske et af vores retro blikkrus med sjove slogans ville være perfekt til pakkelegen, når kaffen skal indtages i litervis dagen efter.

Lad dig inspirere til et sjovt pakkespil i kategorien ovenfor – vi er altid skarpe på prisen, og du får gratis fragt ved køb for over kr. 450,-. Hurtige leveringstider og 60 dages fuld returret.

Bestil dine gaver til pakkespillet allerede i dag, og slip for at stresse over gaven/gaverne til årets pakkespil i sidste øjeblik. På den måde kan du blot læne dig tilbage, og glæde dig til at Festkassens levering lander på dit dørtrin, og så ellers se frem til at terningerne lander i raflebægeret og stopuret begynder at tælle ned.

© 2023 MJ Handel ApS. All Rights Reserved