SOMMERTILBUD!!! - Spar min. 15% på alle varer - Gælder t.o.m. d. 4 aug. - Fri fragt ved kr. 499.-*

Frozen fødselsdag - Wind Spirit

Frozen fødselsdag - Wind Spirit

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Frost fødselsdag

Disneys animationfilm Frost (Frozen) havde premiere i 2013, og blev en verdensomspændende succes. Disneys 53. animerede spillefilm har et dansk islæt, i og med at filmen er inspireret af H.C. Andersens eventyr Snedronningen (1845). Frost handler om prinsessen Anna, der begiver sig ud på en rejse sammen med en barsk bjergmand, hans rensdyr og en snemand, for at finde hendes søster, dronning Elsa, hvis iskrystalliserende kræfter har henlagt deres kongerige Arendelle i et evigt vinterlandskab.     

Da Frost gik i biograferne, blev den en prægtig kommerciel succes med en global Box Office indtjening på svimlende 8 mia. kr. (1,28 mia. $). Samtidig vippede Frost Toy Story 3 af førstepladsen, som den højest indtjenende animationsfilm nogensinde. Denne position blev bevaret indtil premieren af remaket af The Lion King i 2019. Frost indtog sågar en 5. plads over de højest indtjenende film nogensinde. I januar 2015 blev Frost den bedst sælgende blu-ray i USA, hvilket resulterede i lanceringen af en stor multimediefranchise.   

Frost modtog desuden 2 Oscars for både bedste animerede film og for bedste originale sang.

Mange børn elsker Frost, den eventyrlige historie og de mange øjeblikke med de elskelige karakterer, hvor man både griner og græder undervejs. Nu kan du skabe din helt egen Frost fødselsdag med et hav af fantastiske ting fra det eventyrlige univers klar til at udsmykke din Frost fødselsdag.

Synes du prinsesse Anna og dronning Elsa er de sejeste Disney-figurer nogensinde? Eller kan du ikke få nok af den fornøjelige snemand Olaf? Så har du nu muligheden for at invitere dem alle sammen med til din Frost fødselsdag!

I kategorierne ovenfor kan du gå på opdagelse i vores store sortiment af fantastiske produkter til en uforglemmelig Frost fødselsdag. I Festkassens shop finder du bl.a. Frost paptallerkener, servietter, plastikdug, slikposer, vimpler og bannere, kagelys, balloner samt eksklusive og spiselige kageprints og kagebilleder.

Festkassen – Gå i gang med at planlægge Frost fødselsdag lige her!

Udover vores mange flotte Frost fødselsdag produkter, har Festkassen altid minimum 80 flotte temaer til børnefødselsdag på lager. Her finder du alt fra superhelte til prinsesser, fra Marvel til Disney. Her er der kort sagt noget for alle drenge og piger, der ønsker sig en fødselsdag i selskab med deres helte og idoler fra fiktionens verden.

Festkassen har alt inden for både borddækning og engangsservice. Faktisk er det ofte de små sjove detaljer, som børnene lægger mærke til, så ud fra den optik behøver indkøb til børnefødselsdag slet ikke at sprænge budgettet. Man kan også spare på engangsservicet ved f.eks. at skrive navn på børnenes krus, så hvert barn kun behøver at bruge ét krus i løbet af børnefødselsdagen.

Kald på dit barn, og gå sammen på opdagelse og bliv inspireret til børnefødselsdagen i Festkassens webshop. Husk at du får gratis fragt på din bestilling ved køb af over kr. 499,-.

A

AnonyM

19.06.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Mega hurtig levering ! Jeg faldt tilfældigt over Festkassen men det bliver ikke sidste gang jeg handler her! Fine produkter til rimelige priser og mega hurtig levering

Trustpilot
N

Nikita

13.05.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Køber hvert år fra festkassen til min søns fødselsdag og er endnu ikke blevet skuffet. Tvært imod! Sidst havde jeg problemer med betalings siden, men Jan var så rolig og flink i tlf og hjalp mig igennem på anden vis, næste dag havde jeg mine varer. Nem og hurtig levering, god service hele vejen

Trustpilot
K

Karen

07.05.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering Og varen(sangskjuler) var rigtig fin. Kan varmt anbefale at handle hos Festkassen.

Trustpilot
J

Johnni

13.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtigt levering fra bestilling til varen er i postkassen. Sangskjuler der skulle bruges to dage efter var som forventet. Kundeservice jeg kontakter beroliger mig, den skal nok nå frem.

Trustpilot
Flemming Werby

Flemming Werby

09.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Google
E

Erik

10.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God og nem hjemmeside, varerne kom hurtigt, god indpakning

Trustpilot
L

Lene

06.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nemt at bestille og hurtig levering

Trustpilot
M

Mette

23.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering, modtog det allerede dagen efter.

Trustpilot
L

Linda

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nem og hurtig service. Bestilte en fredag og allerede lørdag kunne jeg hente min pakke. Det gør jeg gerne igen

Trustpilot
M

Marley

02.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

DEJLIG EN GOD BUTIK, DEJLIG GOD SERVICE, DEJLIGT GODT UDVALG. MEDARBEJDERNE ER SÅ SØDE OG RARE DET BLIVER 5 STJERNER HER FRA Kh. Marley

Trustpilot
I

Ivana

10.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid en fornøjelse at handle hos festkassen, gode priser, hurtig service og søde og imødekommende personale ☺️ det kan helt klart anbefales

Trustpilot
M

Michelle

09.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Ualmindelig hurtig levering! Aflagde min ordre inden kl 13.30 en hverdag, og allerede selvsamme aften var den afsendt. Dagen efter om formiddagen kunne jeg afhente pakken! Et rigtig stort og varieret udvalg..

Trustpilot
T

Tobias

30.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Gode varer og hurtig levering Gode varer og hurtig levering. Mindre udfordring med varen som ikke skyldes festkassen selv men producenten blev løst hurtigt og ordenligt. Tak for god service.

Trustpilot
christian knudsen

christian knudsen

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Stort udvalg og hurtig levering. Kan klart anbefales.

Google
J

Jesper

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Godt udvalg, overskuelig webshop, hurtig levering

Trustpilot
© 2024 MJ Handel ApS. All Rights Reserved