Frozen fødselsdag - Wind Spirit

Frozen fødselsdag - Wind Spirit

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Frost fødselsdag

Disneys animationfilm Frost (Frozen) havde premiere i 2013, og blev en verdensomspændende succes. Disneys 53. animerede spillefilm har et dansk islæt, i og med at filmen er inspireret af H.C. Andersens eventyr Snedronningen (1845). Frost handler om prinsessen Anna, der begiver sig ud på en rejse sammen med en barsk bjergmand, hans rensdyr og en snemand, for at finde hendes søster, dronning Elsa, hvis iskrystalliserende kræfter har henlagt deres kongerige Arendelle i et evigt vinterlandskab.     

Da Frost gik i biograferne, blev den en prægtig kommerciel succes med en global Box Office indtjening på svimlende 8 mia. kr. (1,28 mia. $). Samtidig vippede Frost Toy Story 3 af førstepladsen, som den højest indtjenende animationsfilm nogensinde. Denne position blev bevaret indtil premieren af remaket af The Lion King i 2019. Frost indtog sågar en 5. plads over de højest indtjenende film nogensinde. I januar 2015 blev Frost den bedst sælgende blu-ray i USA, hvilket resulterede i lanceringen af en stor multimediefranchise.   

Frost modtog desuden 2 Oscars for både bedste animerede film og for bedste originale sang.

Mange børn elsker Frost, den eventyrlige historie og de mange øjeblikke med de elskelige karakterer, hvor man både griner og græder undervejs. Nu kan du skabe din helt egen Frost fødselsdag med et hav af fantastiske ting fra det eventyrlige univers klar til at udsmykke din Frost fødselsdag.

Synes du prinsesse Anna og dronning Elsa er de sejeste Disney-figurer nogensinde? Eller kan du ikke få nok af den fornøjelige snemand Olaf? Så har du nu muligheden for at invitere dem alle sammen med til din Frost fødselsdag!

I kategorierne ovenfor kan du gå på opdagelse i vores store sortiment af fantastiske produkter til en uforglemmelig Frost fødselsdag. I Festkassens shop finder du bl.a. Frost paptallerkener, servietter, plastikdug, slikposer, vimpler og bannere, kagelys, balloner samt eksklusive og spiselige kageprints og kagebilleder.

Festkassen – Gå i gang med at planlægge Frost fødselsdag lige her!

Udover vores mange flotte Frost fødselsdag produkter, har Festkassen altid minimum 80 flotte temaer til børnefødselsdag på lager. Her finder du alt fra superhelte til prinsesser, fra Marvel til Disney. Her er der kort sagt noget for alle drenge og piger, der ønsker sig en fødselsdag i selskab med deres helte og idoler fra fiktionens verden.

Festkassen har alt inden for både borddækning og engangsservice. Faktisk er det ofte de små sjove detaljer, som børnene lægger mærke til, så ud fra den optik behøver indkøb til børnefødselsdag slet ikke at sprænge budgettet. Man kan også spare på engangsservicet ved f.eks. at skrive navn på børnenes krus, så hvert barn kun behøver at bruge ét krus i løbet af børnefødselsdagen.

Kald på dit barn, og gå sammen på opdagelse og bliv inspireret til børnefødselsdagen i Festkassens webshop. Husk at du får gratis fragt på din bestilling ved køb af over kr. 499,-.

© 2023 MJ Handel ApS. All Rights Reserved