PINSE TILBUD! Spar min. 15% på alle varer - Gælder t.o.m. 2. pinsedag (så længe lager haves) - Fri fragt ved køb for 499.-*

Pride

Pride

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Fejr Mangfoldigheden med Pride Temafest

Ønsker du at omfavne mangfoldighed og fejre kærligheden med en Pride temafest? Hos Festkassen.dk har vi alt, hvad du skal bruge for at skabe en mindeværdig og farverig begivenhed, der hylder LGBTQ+-samfundet. Fra Pride pynt og borddækning til flag og udklædning tilbyder vi et bredt udvalg af festartikler, der vil gøre din Pride fest til noget helt særligt.

Pynt i Regnbuens Farver

Ingen Pride festival er komplet uden den ikoniske regnbuepynt. Her finder du et stort udvalg af pynt til Pride. Regnbueflag, guirlander, balloner og meget mere. Skab en festlig atmosfære ved at hænge regnbuefarvet pynt op rundt omkring i lokalet og sprede glæde og farverigdom.

Borddækning med Stil

Gør din borddækning til et festligt centrum ved at tilføje detaljer i regnbuens farver. Vores udvalg af Pride temafestartikler inkluderer alt fra regnbuefarvede tallerkener, kopper og servietter til borduge og konfetti. Lad bordet være et spejlbillede af den festlige stemning og den mangfoldighed, som Pride festivalen repræsenterer.

Regnbueflag og Symboler

Vis din støtte til LGBTQ+-samfundet ved at hejse regnbueflaget. Hos Festkassen.dk kan du finde flag i flere størrelser, så du kan vise din støtte uanset om det er på din terrasse eller ved festlokalet. Udover flag tilbyder vi også en række andre symboler og accessoires, der kan være med til at sætte prikken over i'et til din Pride fest.

Pride udklædning til Alle

Ingen fest er fuldendt uden en fantastisk udklædning. Gør din Pride fest endnu mere mindeværdig ved at opfordre dine gæster til at klæde sig ud i farverige og festlige kostumer. Fra regnbuefarvede parykker til glitrende smykker og sjove tilbehør har vi alt, hvad du skal bruge for at skabe en fantastisk udklædningsfest.

Skab Minder for Livet

Med vores brede udvalg af Pride festartikler og tematiske produkter kan du skabe en festlig begivenhed, som dine gæster sent vil glemme. Lad Festkassen.dk være din partner i at skabe minder for livet og fejre mangfoldigheden med stil. Her kan du finde alt, hvad du skal bruge til din næste Pride temafest!

N

Nikita

13.05.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Køber hvert år fra festkassen til min søns fødselsdag og er endnu ikke blevet skuffet. Tvært imod! Sidst havde jeg problemer med betalings siden, men Jan var så rolig og flink i tlf og hjalp mig igennem på anden vis, næste dag havde jeg mine varer. Nem og hurtig levering, god service hele vejen

Trustpilot
K

Karen

07.05.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering Og varen(sangskjuler) var rigtig fin. Kan varmt anbefale at handle hos Festkassen.

Trustpilot
J

Johnni

13.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtigt levering fra bestilling til varen er i postkassen. Sangskjuler der skulle bruges to dage efter var som forventet. Kundeservice jeg kontakter beroliger mig, den skal nok nå frem.

Trustpilot
Flemming Werby

Flemming Werby

09.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Google
E

Erik

10.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God og nem hjemmeside, varerne kom hurtigt, god indpakning

Trustpilot
L

Lene

06.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nemt at bestille og hurtig levering

Trustpilot
M

Mette

23.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering, modtog det allerede dagen efter.

Trustpilot
L

Linda

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nem og hurtig service. Bestilte en fredag og allerede lørdag kunne jeg hente min pakke. Det gør jeg gerne igen

Trustpilot
M

Marley

02.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

DEJLIG EN GOD BUTIK, DEJLIG GOD SERVICE, DEJLIGT GODT UDVALG. MEDARBEJDERNE ER SÅ SØDE OG RARE DET BLIVER 5 STJERNER HER FRA Kh. Marley

Trustpilot
I

Ivana

10.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid en fornøjelse at handle hos festkassen, gode priser, hurtig service og søde og imødekommende personale ☺️ det kan helt klart anbefales

Trustpilot
M

Michelle

09.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Ualmindelig hurtig levering! Aflagde min ordre inden kl 13.30 en hverdag, og allerede selvsamme aften var den afsendt. Dagen efter om formiddagen kunne jeg afhente pakken! Et rigtig stort og varieret udvalg..

Trustpilot
T

Tobias

30.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Gode varer og hurtig levering Gode varer og hurtig levering. Mindre udfordring med varen som ikke skyldes festkassen selv men producenten blev løst hurtigt og ordenligt. Tak for god service.

Trustpilot
christian knudsen

christian knudsen

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Stort udvalg og hurtig levering. Kan klart anbefales.

Google
J

Jesper

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Godt udvalg, overskuelig webshop, hurtig levering

Trustpilot
K

Katrine

09.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Virkelig god service Virkelig god service. Lækre varer og lyn hurtig levering.

Trustpilot
© 2024 MJ Handel ApS. All Rights Reserved