Batman fødselsdag

Batman fødselsdag

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Batman fødselsdag

Byd din børnefødselsdag til fest med Batman i Gotham city og brug dagen med at lege og bekæmpe forbrydere. For at skabe den rigtige Batcave stemning, skal festlokalerne pyntes op og det kan vi hjælpe med.

Dekoration til en Batman fødselsdag

En Batcave skal være mystisk og spændende at træde ind i. Derfor anbefaler vi at starte festen ud med sorte dørgardiner der både er festlige, sjove og passer til en rigtig Batcave. I festlokalet kan der pyntes op med sorte balloner, hængespiraler og flagermus.

Bordet kan pyntes op med en Batman plastikdug der beskytter bordet mod uheld og farlige forbrydere. Dertil hører det også at der skal være smarte sorte sugerør i drikken. Sort er Batmans farve og derfor hører det også til en batmanfest.

Gaver til en Batman fødselsdag

Skal du til en Batman fødselsdag har vi en masse gode gaveideer. Du kan hos os finde Batman drikke dunk, madkasse og penalhus. Vi har også gaver til at bruge derhjemme som Batman sengetøj og Batman badehåndklæde.

Mad og drikke til en Batman fødselsdag

Hvis du selv bager, kan du med fordel bage småkager i flagermus form eller tegne flagermus til bollerne med en tusch med frugtfarve. Selv de små detaljer har betydning når det kommer til maden og kan gøre en børnefødselsdag meget sjovere.

© 2023 MJ Handel ApS. All Rights Reserved