Disney Prinsesser fødselsdag

Disney Prinsesser fødselsdag

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Disney fødselsdag med alle dine helte og heltinder fra Disneys magiske univers

Disney prinsesserne er en populær medie- og legetøjsfranchise ejet af Walt Disney. Franchisen blev skabt I midten af 1990erne og består af fiktive kvindelige heltinder fra forskellige Disney animationsfilm.

Disney prinsesse franchisen refererer ikke til samtlige kvindelige karakterer fra alle Disney-baserede produkter og film, men er snarere et udvalgt antal af karakterer fra visse film. På nuværende tidspunkt består franchisen af fjorten medlemmer: Snow White (Snehvide), Cinderella (Askepot), Aurora, Ariel, Belle, Jasmine, Pocahontas, Mulan, Tiana, Rapunzel, Merida, Anna, Elsa og Moana. Det nuværende Live-Action Disney prinsesse lineup består af: Aurora (2014), Cinderella (2015), Belle (2017), Jasmine (2019) og Mulan (2020). Kriterierne og kravene for at blive en del af franchisen varierer, og der findes ligeledes flere ”uofficielle” prinsesser, der kun associeres med de anerkendte, udvalgte fjorten.

I den elskede Disney prinsesse franchise findes et stort udvalg af bl.a. dukker, skønhedsprodukter, boligindretning, tøj, accessories og mange andre produkter med Disney prinsesserne.

Disney fødselsdag med Disney prinsesserne

Har du en datter, der elsker Disney prinsesserne? Så kan du gøre hendes fødselsdag helt speciel ved at lade Festkassens spændende udvalg af produkter til Disney fødselsdag danne rammen om en fantastisk børnefødselsdag.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af pynt og tilbehør med Disney prinsesser i alle afskygninger, og skab en fødselsdag som en ”Disney-pige” sent vil glemme!

Festkassen – Vi har alt til en festlig Disney fødselsdag

Foruden vores Disney fødselsdag prinsesse produkter, har Festkassen altid minimum 50 flotte og spændende temaer til børnefødselsdag på lager. Her finder du alt fra superhelte til prinsesser, fra Marvel til Disney. Fejr din fødselsdag med dine venner, og naturligvis alle dine helte og heltinder fra fantasiens fortryllende verden.

Festkassen har alt inden for både borddækning og engangsservice. Faktisk er det ofte de små sjove detaljer, som børnene lægger mærke til, så ud fra den optik behøver indkøb til børnefødselsdag slet ikke at sprænge budgettet. Man kan også spare på engangsservicet ved f.eks. at skrive navn på børnenes krus, så hvert barn kun behøver at bruge ét krus i løbet af børnefødselsdagen.

Kald på dit barn, og gå sammen på opdagelse og bliv inspireret til børnefødselsdagen i Festkassens webshop. Husk at du får gratis fragt på din bestilling ved køb af over kr. 450,-. Hurtig dag-til-dag levering.

N

Nikita

13.05.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Køber hvert år fra festkassen til min søns fødselsdag og er endnu ikke blevet skuffet. Tvært imod! Sidst havde jeg problemer med betalings siden, men Jan var så rolig og flink i tlf og hjalp mig igennem på anden vis, næste dag havde jeg mine varer. Nem og hurtig levering, god service hele vejen

Trustpilot
K

Karen

07.05.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering Og varen(sangskjuler) var rigtig fin. Kan varmt anbefale at handle hos Festkassen.

Trustpilot
J

Johnni

13.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtigt levering fra bestilling til varen er i postkassen. Sangskjuler der skulle bruges to dage efter var som forventet. Kundeservice jeg kontakter beroliger mig, den skal nok nå frem.

Trustpilot
Flemming Werby

Flemming Werby

09.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Google
E

Erik

10.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God og nem hjemmeside, varerne kom hurtigt, god indpakning

Trustpilot
L

Lene

06.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nemt at bestille og hurtig levering

Trustpilot
M

Mette

23.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering, modtog det allerede dagen efter.

Trustpilot
L

Linda

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nem og hurtig service. Bestilte en fredag og allerede lørdag kunne jeg hente min pakke. Det gør jeg gerne igen

Trustpilot
M

Marley

02.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

DEJLIG EN GOD BUTIK, DEJLIG GOD SERVICE, DEJLIGT GODT UDVALG. MEDARBEJDERNE ER SÅ SØDE OG RARE DET BLIVER 5 STJERNER HER FRA Kh. Marley

Trustpilot
I

Ivana

10.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid en fornøjelse at handle hos festkassen, gode priser, hurtig service og søde og imødekommende personale ☺️ det kan helt klart anbefales

Trustpilot
M

Michelle

09.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Ualmindelig hurtig levering! Aflagde min ordre inden kl 13.30 en hverdag, og allerede selvsamme aften var den afsendt. Dagen efter om formiddagen kunne jeg afhente pakken! Et rigtig stort og varieret udvalg..

Trustpilot
T

Tobias

30.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Gode varer og hurtig levering Gode varer og hurtig levering. Mindre udfordring med varen som ikke skyldes festkassen selv men producenten blev løst hurtigt og ordenligt. Tak for god service.

Trustpilot
christian knudsen

christian knudsen

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Stort udvalg og hurtig levering. Kan klart anbefales.

Google
J

Jesper

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Godt udvalg, overskuelig webshop, hurtig levering

Trustpilot
K

Katrine

09.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Virkelig god service Virkelig god service. Lækre varer og lyn hurtig levering.

Trustpilot
© 2024 MJ Handel ApS. All Rights Reserved