Disney Prinsesser fødselsdag

Disney Prinsesser fødselsdag

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Disney fødselsdag med alle dine helte og heltinder fra Disneys magiske univers

Disney prinsesserne er en populær medie- og legetøjsfranchise ejet af Walt Disney. Franchisen blev skabt I midten af 1990erne og består af fiktive kvindelige heltinder fra forskellige Disney animationsfilm.

Disney prinsesse franchisen refererer ikke til samtlige kvindelige karakterer fra alle Disney-baserede produkter og film, men er snarere et udvalgt antal af karakterer fra visse film. På nuværende tidspunkt består franchisen af fjorten medlemmer: Snow White (Snehvide), Cinderella (Askepot), Aurora, Ariel, Belle, Jasmine, Pocahontas, Mulan, Tiana, Rapunzel, Merida, Anna, Elsa og Moana. Det nuværende Live-Action Disney prinsesse lineup består af: Aurora (2014), Cinderella (2015), Belle (2017), Jasmine (2019) og Mulan (2020). Kriterierne og kravene for at blive en del af franchisen varierer, og der findes ligeledes flere ”uofficielle” prinsesser, der kun associeres med de anerkendte, udvalgte fjorten.

I den elskede Disney prinsesse franchise findes et stort udvalg af bl.a. dukker, skønhedsprodukter, boligindretning, tøj, accessories og mange andre produkter med Disney prinsesserne.

Disney fødselsdag med Disney prinsesserne

Har du en datter, der elsker Disney prinsesserne? Så kan du gøre hendes fødselsdag helt speciel ved at lade Festkassens spændende udvalg af produkter til Disney fødselsdag danne rammen om en fantastisk børnefødselsdag.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af pynt og tilbehør med Disney prinsesser i alle afskygninger, og skab en fødselsdag som en ”Disney-pige” sent vil glemme!

Festkassen – Vi har alt til en festlig Disney fødselsdag

Foruden vores Disney fødselsdag prinsesse produkter, har Festkassen altid minimum 50 flotte og spændende temaer til børnefødselsdag på lager. Her finder du alt fra superhelte til prinsesser, fra Marvel til Disney. Fejr din fødselsdag med dine venner, og naturligvis alle dine helte og heltinder fra fantasiens fortryllende verden.

Festkassen har alt inden for både borddækning og engangsservice. Faktisk er det ofte de små sjove detaljer, som børnene lægger mærke til, så ud fra den optik behøver indkøb til børnefødselsdag slet ikke at sprænge budgettet. Man kan også spare på engangsservicet ved f.eks. at skrive navn på børnenes krus, så hvert barn kun behøver at bruge ét krus i løbet af børnefødselsdagen.

Kald på dit barn, og gå sammen på opdagelse og bliv inspireret til børnefødselsdagen i Festkassens webshop. Husk at du får gratis fragt på din bestilling ved køb af over kr. 450,-. Hurtig dag-til-dag levering.

© 2023 MJ Handel ApS. All Rights Reserved