+ 45 50 58 54 18
 

Persondatapolitik

Persondatapolitik: 
I henhold til persondataforordningen (GDPR) pr. 25. maj 2018.
Herunder redegøres der for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger som du efterlader dig eller opgiver, når du benytter vores webshop, hjemmeside eller tjenester på festkassen.dk.
 
Hvilke data og oplysninger vi indsamler, og til hvilket formål de benyttes. Dine rettigheder, og klagemuligheder, herunder retten til indsigt, og hvor længe oplysninger gemmes.
Hvordan persondata opbevares, behandles mv.
 
Dataansvarlig: Webshopping Danmark I/S (Festkassen.dk), Svenstrupvang 2, 4622 Havdrup, Tlf: 50585418, Cvr: 34926220
 
Indsamling af personlige oplysninger:
Du vil altid blive informeret forud for indsamlingen af personlige oplysninger om dig. Der vil kun blive registreret personlige oplysninger om dig, hvis du har givet samtykke hertil ved at acceptere vore handelsbetingelser, eller ved accept for modtagelse af nyhedsmail.
De personlige oplysninger vi indsamler, kan f.eks. omfatte: navn, adresse, telefonnummer, e-mail og lignende identifikationsoplysninger. Vi indsamler aldrig personfølsomme oplysninger som f.eks. cpr.nr.
Det er kun indehavere af festkassen.dk som har adgang til dine oplysninger. Oplysninger i forbindelse med køb, bliver løbende slettet efter 5 år, jf. bogføringsloven.
 
Anvendelse af personoplysninger:
Personoplysninger indsamles og anvendes i forbindelse med:
  • Gennemførelse af ordre i vores webshop, herunder fremsendelse af ordrebekræftelse, leveringsinfo og faktura.
  • Oplysningerne benyttes ved returnering og reklamationer.
  • Telefonnummer og e-mail anvendes desuden til track and trace, og notifikation fra fragtselskabet vedrørende levering og afhentning af ordre.
  • Mailadresse benyttes også ved udsendelse af nyhedsmail.

Du vil kun modtage nyhedsmail, hvis der er givet samtykke hertil ved at krydse af i feltet, ”Tilmeld mig nyhedsbrev” under checkout, eller ved aktivt på anden måde at anmode om modtagelse.

Videregivelse af personoplysninger:
De oplysninger du opgiver, betragtes som fortrolige og videregives eller sælges under ingen omstændigheder videre til tredjemand. 
 
Sikkerhed:
Opbevaring af persondata:
Alle oplysninger afgivet på festkassen.dk registreres og opbevares i et sikret miljø.
Oplysninger i papirform, f.eks. pakkesedler og ordresedler destrueres på forsvarlig vis, såfremt de ikke medsendes til køber, eller har noget formål.
 
Betaling:
Kontooplysninger der indtastes ved køb af varer bliver sendt direkte til Nets i krypteret form (SSL). Disse kan kun læses af dig og Nets. Der er derfor ingen andre der kan se eller gemme oplysningerne om dig. 
 
Rettigheder:
Du har til enhver tid ret til at få indsigt i de oplysninger vi har om dig. Du har desuden ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har også ret til at få rettet i dine personlige oplysninger, hvis der er behov herfor. Du har ligeledes ret til at få dine personlige oplysninger slettet. Bemærk dog oplysninger i forbindelse med køb på shoppen skal opbevares i mindst 5 år, i henhold til bogføringsloven. Ønsker du at få slettet dine oplysninger som bruges til udsendelse af nyhedsbreve, kan dette til enhver tid ske ved at klikke på linket nederst i mailen, og dine oplysninger vil herefter være slettet.

Ønsker du at få indsigt, rettet mv. kan du skrive til os på info@festkassen.dk.

Cookies:
På Festkassen.dk anvender vi udelukkende cookies til det formål at optimere websitet og dets funktionalitet.
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Hvordan du sletter cookies afhænger af den browser du anvender.