My Little Pony fødselsdag

My Little Pony fødselsdag

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Alt til My Little Pony fødselsdag

Hvis dit barn elsker My Little Pony skal fødselsdagen da være med regnbuer og nuttede tegneserie heste over det hele.

Når stuen skal pyntes, kan en folieballon med ponyerne fra My Little Pony vække stor festglæde. Det samme kan et fødselsdagsbanner i samme tema og med alle ponyerne på. Til at skabe lidt ekstra sjov pynt kan der pyntes op med hængespiraler og konfettiballoner. Det vil med sikkerhed skabe et festlig lokale.

Fødselsdagsbordet kan pyntes op med en My Little Pony dug og tilhørende engangsservice. Det vil med sikkerhed skabe stor glæde at have Twilight Sparkle og alle hendes venner med til bors på både paptallerkener og papkrus. Det vil så gøre oprydningen nemmere uden den store opvask. Det giver også de voksne en bedre fest.

Festen kan altid sluttes af med slikposer i det rigtige tema så gæsterne også får lov at få lidt My Little Pony med hjem.

Sjove lege til My Little Pony fødselsdagen

Skal børnene på eventyr ligesom hestene i My Little Pony serien, kan de komme på en skattejagt rundt i hus og have. Opgaverne kan endda laves efter en af fødselsdagsbarnets yndlingsepisoder og på den måde gøre eventyret lidt sjovere.

Hvis du på forhånd bager cupcakes, kan børnene selv pynte med glasur og en masse regnbue krymmel. Disse cupcakes kan med fordel spises til et seriemaraton med Twilight Sparkle og de andre ponyer fra My Little Pony.

Mad og drikke til en My Little Pony fødselsdag

Det perfekte mad og drikke til fødselsdagen vil være enten lyserødt, rødt eller i regnbuefarver. Derfor kan det med fordel være sjovt at servere lyserød lemonade eller rød sodavand. Hvis man i forvejen er i gang med hjemmebaget, kan man give sig i kast med frugtfarver og farve brød eller kage lyserødt.

© 2023 MJ Handel ApS. All Rights Reserved