My Little Pony fødselsdag

My Little Pony fødselsdag

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Alt til My Little Pony fødselsdag

Hvis dit barn elsker My Little Pony skal fødselsdagen da være med regnbuer og nuttede tegneserie heste over det hele.

Når stuen skal pyntes, kan en folieballon med ponyerne fra My Little Pony vække stor festglæde. Det samme kan et fødselsdagsbanner i samme tema og med alle ponyerne på. Til at skabe lidt ekstra sjov pynt kan der pyntes op med hængespiraler og konfettiballoner. Det vil med sikkerhed skabe et festlig lokale.

Fødselsdagsbordet kan pyntes op med en My Little Pony dug og tilhørende engangsservice. Det vil med sikkerhed skabe stor glæde at have Twilight Sparkle og alle hendes venner med til bors på både paptallerkener og papkrus. Det vil så gøre oprydningen nemmere uden den store opvask. Det giver også de voksne en bedre fest.

Festen kan altid sluttes af med slikposer i det rigtige tema så gæsterne også får lov at få lidt My Little Pony med hjem.

Sjove lege til My Little Pony fødselsdagen

Skal børnene på eventyr ligesom hestene i My Little Pony serien, kan de komme på en skattejagt rundt i hus og have. Opgaverne kan endda laves efter en af fødselsdagsbarnets yndlingsepisoder og på den måde gøre eventyret lidt sjovere.

Hvis du på forhånd bager cupcakes, kan børnene selv pynte med glasur og en masse regnbue krymmel. Disse cupcakes kan med fordel spises til et seriemaraton med Twilight Sparkle og de andre ponyer fra My Little Pony.

Mad og drikke til en My Little Pony fødselsdag

Det perfekte mad og drikke til fødselsdagen vil være enten lyserødt, rødt eller i regnbuefarver. Derfor kan det med fordel være sjovt at servere lyserød lemonade eller rød sodavand. Hvis man i forvejen er i gang med hjemmebaget, kan man give sig i kast med frugtfarver og farve brød eller kage lyserødt.

N

Nikita

13.05.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Køber hvert år fra festkassen til min søns fødselsdag og er endnu ikke blevet skuffet. Tvært imod! Sidst havde jeg problemer med betalings siden, men Jan var så rolig og flink i tlf og hjalp mig igennem på anden vis, næste dag havde jeg mine varer. Nem og hurtig levering, god service hele vejen

Trustpilot
K

Karen

07.05.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering Og varen(sangskjuler) var rigtig fin. Kan varmt anbefale at handle hos Festkassen.

Trustpilot
J

Johnni

13.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtigt levering fra bestilling til varen er i postkassen. Sangskjuler der skulle bruges to dage efter var som forventet. Kundeservice jeg kontakter beroliger mig, den skal nok nå frem.

Trustpilot
Flemming Werby

Flemming Werby

09.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Google
E

Erik

10.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God og nem hjemmeside, varerne kom hurtigt, god indpakning

Trustpilot
L

Lene

06.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nemt at bestille og hurtig levering

Trustpilot
M

Mette

23.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering, modtog det allerede dagen efter.

Trustpilot
L

Linda

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nem og hurtig service. Bestilte en fredag og allerede lørdag kunne jeg hente min pakke. Det gør jeg gerne igen

Trustpilot
M

Marley

02.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

DEJLIG EN GOD BUTIK, DEJLIG GOD SERVICE, DEJLIGT GODT UDVALG. MEDARBEJDERNE ER SÅ SØDE OG RARE DET BLIVER 5 STJERNER HER FRA Kh. Marley

Trustpilot
I

Ivana

10.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid en fornøjelse at handle hos festkassen, gode priser, hurtig service og søde og imødekommende personale ☺️ det kan helt klart anbefales

Trustpilot
M

Michelle

09.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Ualmindelig hurtig levering! Aflagde min ordre inden kl 13.30 en hverdag, og allerede selvsamme aften var den afsendt. Dagen efter om formiddagen kunne jeg afhente pakken! Et rigtig stort og varieret udvalg..

Trustpilot
T

Tobias

30.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Gode varer og hurtig levering Gode varer og hurtig levering. Mindre udfordring med varen som ikke skyldes festkassen selv men producenten blev løst hurtigt og ordenligt. Tak for god service.

Trustpilot
christian knudsen

christian knudsen

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Stort udvalg og hurtig levering. Kan klart anbefales.

Google
J

Jesper

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Godt udvalg, overskuelig webshop, hurtig levering

Trustpilot
K

Katrine

09.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Virkelig god service Virkelig god service. Lækre varer og lyn hurtig levering.

Trustpilot
© 2024 MJ Handel ApS. All Rights Reserved