SOMMERTILBUD!!! - Spar min. 15% på alle varer - Gælder t.o.m. d. 4 aug. - Fri fragt ved kr. 499.-*

Student 2024

Student 2024

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Studentergilde 2024

 

Pynt til studentergilde – Sådan gør du til HTX, HHX, STX eller HF

Pynt op til studenterfesten så den passer til huen. De forskellige studenter har hver deres farve på studenterhuerne, og det skal selvfølgelig passe til festen. Derfor finder du nemt røde, blå og lyseblå farver i denne kategori. Find hurtig oversigten over hvilken farve du skal bruge her:

  • HTX – Marineblå
  • HHX – Kongeblå
  • STX – Bordeauxrød
  • HF – Lyseblå

Er din studenterhue en anden farve, kan du finde alt i en særlig farve her.

Når farven er valgt, kan der pyntes op med et udvalg af pynt. Skal rummets vægge have lidt ekstra, kan de pyntes op med glimmerforhæng der skaber en festlig baggrund. På bordene kan der pyntes op med små studenterhuer og serpentiner med studenterhuer. Begge findes i røde og blå farver.

I et festlokale hører der balloner til. Det skaber en festlig stemning, og med helium ballongas er det noget helt særligt. Lad balloner svæve i hjørnerne eller byg en ballonbue – Så er festen startet!

Sæt gang i studenterfesten

Til studenterfesten er det ikke nok kun med pynt. Der skal også være elementer der sætter gang i festen og skaber minder, der kan huskes mange år frem i tiden. Det kan man implementere ved at have interaktive elementer som en Photo Booth. Et billede siger mere end tusind ord, og med en student Photo Booth kan du fortælle lige hvem du var i gymnasietiden.

Når de voksne er gået

Så starter den rigtige fest! Når der skal værre lidt mere gang i den kan man prøve de rigtig sjove festlege: Drikkespillene. Hos Festkassen finder du alt fra Roulette til kryds og bolle med alkohol. Vi har selvfølgelig også klassikeren beer bong. Se alle vores drikkespil her.

Det fede studentergilde med den nemme oprydning

Tag rigtige festglas med til festen og i studentervognen. Du kan finde flotte engangsglas der giver det helt rigtige udtryk her. Med Duni engangsglas får du følelsen af krystalglas, men uden at skulle bruge tid på rengøring. Vælg også flot engangsservice i de rigtige studenterfarver og slip helt for den store opvask.

A

AnonyM

19.06.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Mega hurtig levering ! Jeg faldt tilfældigt over Festkassen men det bliver ikke sidste gang jeg handler her! Fine produkter til rimelige priser og mega hurtig levering

Trustpilot
N

Nikita

13.05.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Køber hvert år fra festkassen til min søns fødselsdag og er endnu ikke blevet skuffet. Tvært imod! Sidst havde jeg problemer med betalings siden, men Jan var så rolig og flink i tlf og hjalp mig igennem på anden vis, næste dag havde jeg mine varer. Nem og hurtig levering, god service hele vejen

Trustpilot
K

Karen

07.05.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering Og varen(sangskjuler) var rigtig fin. Kan varmt anbefale at handle hos Festkassen.

Trustpilot
J

Johnni

13.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtigt levering fra bestilling til varen er i postkassen. Sangskjuler der skulle bruges to dage efter var som forventet. Kundeservice jeg kontakter beroliger mig, den skal nok nå frem.

Trustpilot
Flemming Werby

Flemming Werby

09.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Google
E

Erik

10.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God og nem hjemmeside, varerne kom hurtigt, god indpakning

Trustpilot
L

Lene

06.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nemt at bestille og hurtig levering

Trustpilot
M

Mette

23.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering, modtog det allerede dagen efter.

Trustpilot
L

Linda

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nem og hurtig service. Bestilte en fredag og allerede lørdag kunne jeg hente min pakke. Det gør jeg gerne igen

Trustpilot
M

Marley

02.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

DEJLIG EN GOD BUTIK, DEJLIG GOD SERVICE, DEJLIGT GODT UDVALG. MEDARBEJDERNE ER SÅ SØDE OG RARE DET BLIVER 5 STJERNER HER FRA Kh. Marley

Trustpilot
I

Ivana

10.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid en fornøjelse at handle hos festkassen, gode priser, hurtig service og søde og imødekommende personale ☺️ det kan helt klart anbefales

Trustpilot
M

Michelle

09.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Ualmindelig hurtig levering! Aflagde min ordre inden kl 13.30 en hverdag, og allerede selvsamme aften var den afsendt. Dagen efter om formiddagen kunne jeg afhente pakken! Et rigtig stort og varieret udvalg..

Trustpilot
T

Tobias

30.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Gode varer og hurtig levering Gode varer og hurtig levering. Mindre udfordring med varen som ikke skyldes festkassen selv men producenten blev løst hurtigt og ordenligt. Tak for god service.

Trustpilot
christian knudsen

christian knudsen

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Stort udvalg og hurtig levering. Kan klart anbefales.

Google
J

Jesper

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Godt udvalg, overskuelig webshop, hurtig levering

Trustpilot
© 2024 MJ Handel ApS. All Rights Reserved