Student 2023

Student 2023

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Studentergilde 2023

 

Pynt til studentergilde – Sådan gør du til HTX, HHX, STX eller HF

Pynt op til studenterfesten så den passer til huen. De forskellige studenter har hver deres farve på studenterhuerne, og det skal selvfølgelig passe til festen. Derfor finder du nemt røde, blå og lyseblå farver i denne kategori. Find hurtig oversigten over hvilken farve du skal bruge her:

  • HTX – Marineblå
  • HHX – Kongeblå
  • STX – Bordeauxrød
  • HF – Lyseblå

Er din studenterhue en anden farve, kan du finde alt i en særlig farve her.

Når farven er valgt, kan der pyntes op med et udvalg af pynt. Skal rummets vægge have lidt ekstra, kan de pyntes op med glimmerforhæng der skaber en festlig baggrund. På bordene kan der pyntes op med små studenterhuer og serpentiner med studenterhuer. Begge findes i røde og blå farver.

I et festlokale hører der balloner til. Det skaber en festlig stemning, og med helium ballongas er det noget helt særligt. Lad balloner svæve i hjørnerne eller byg en ballonbue – Så er festen startet!

Sæt gang i studenterfesten

Til studenterfesten er det ikke nok kun med pynt. Der skal også være elementer der sætter gang i festen og skaber minder, der kan huskes mange år frem i tiden. Det kan man implementere ved at have interaktive elementer som en Photo Booth. Et billede siger mere end tusind ord, og med en student Photo Booth kan du fortælle lige hvem du var i gymnasietiden.

Når de voksne er gået

Så starter den rigtige fest! Når der skal værre lidt mere gang i den kan man prøve de rigtig sjove festlege: Drikkespillene. Hos Festkassen finder du alt fra Roulette til kryds og bolle med alkohol. Vi har selvfølgelig også klassikeren beer bong. Se alle vores drikkespil her.

Det fede studentergilde med den nemme oprydning

Tag rigtige festglas med til festen og i studentervognen. Du kan finde flotte engangsglas der giver det helt rigtige udtryk her. Med Duni engangsglas får du følelsen af krystalglas, men uden at skulle bruge tid på rengøring. Vælg også flot engangsservice i de rigtige studenterfarver og slip helt for den store opvask.

© 2023 MJ Handel ApS. All Rights Reserved