Mickey Mouse fødselsdag

Mickey Mouse fødselsdag

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Mickey Mouse fødselsdag

Inviter til en fantastisk fødselsdagsfest i Mickey Mouse tema med alt der skal til. Hos os finder du et stort udvalg af festartikler til en rigtig Mickey Mouse fest. Vil du holde en fødselsdagsfest med både Minnie Mouse og Mickey Mouse kan du også finde en masse fine festartikler til en Minnie Mouse fødselsdagsfest hos os.

Den perfekte pynt til en Mickey Mouse fødselsdag

Rød, gul og blå er Mickey Mouse farver. Derfor vil det være nemt at skabe fest og farver med balloner i de tre farver rundt i festlokalet. Med vores helium ballongas kan du lave flotte svævende balloner, der kan bindes op og bruges til pynt eller leg til børnene.

Skal gæsterne komme i feststemning når de træder ind ad døren? Så kan du opsætte vores flotte farverige dørgardiner. De giver en festlig entre og så ser de rigtig godt ud i døråbningen. Du kan også pynte festlokalet flot op med bannere. Så kan du sige stort tillykke med Mickey Mouse.

Til bordet er det altid et hit med en flot dug i det rigtige tema. Derfor har vi fundet en flot Mickey Mouse plastikdug der også beskytter bordet imod uheld. På bordet kan du med fordel dække op med paptallerkener, papkrus og servietter med Mickey Mouse. Skal bordet være lidt festligere kan du med serpentiner i de rigtige Mickey Mouse farver skabe et rigtig festligt bord.

Sjove lege til en Mickey Mouse fødselsdag

Til en Mickey Mouse fødselsdag kan du lave et klubhus. Børnene kan måske selv lave klubhuset ved at lave et pude- og tæppefort i stuen eller på værelset. Dette kan også være et godt sted at starte en skattejagt. Mickey Mouse er nemlig også kendt for at løse gåder og problemer med sine venner – og det er lige sådan et eventyr man kan få med en skattejagt.

Når du skal sammensætte skatten, kan det nemt gøres i ægte Mickey Mouse stil med slikposer i det rigtige tema. Skal skatten være lidt sjov og anderledes kan du sammen med slikposen give børnene en Mickey Mouse festhat til at lege med og feste i.

Mad og drikke til en Mickey Mouse fødselsdag

Til maden er det også nemt at få temaet med ind over. Med et Mickey Mouse kageprint kan du nemt lave en flot temakage der rammer plet. Du kan også bruge Mickey Mouse kagelys eller lave cupcakes i Mickey Mouse forme.

Gaver med Mickey Mouse

Skal du til en Mickey Mouse fødselsdag, har vi flotte gaver til fødselsdagsbarnet. Til skolen kan du give en skoletaske, en drikkedunk eller madkasse med Mickey Mouse på. Du kan også give Mickey Mouse solbriller eller et badehåndklæde med samme motiv.

M

Mette

23.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering, modtog det allerede dagen efter.

Trustpilot
L

Linda

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nem og hurtig service. Bestilte en fredag og allerede lørdag kunne jeg hente min pakke. Det gør jeg gerne igen

Trustpilot
M

Marley

02.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

DEJLIG EN GOD BUTIK, DEJLIG GOD SERVICE, DEJLIGT GODT UDVALG. MEDARBEJDERNE ER SÅ SØDE OG RARE DET BLIVER 5 STJERNER HER FRA Kh. Marley

Trustpilot
I

Ivana

10.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid en fornøjelse at handle hos festkassen, gode priser, hurtig service og søde og imødekommende personale ☺️ det kan helt klart anbefales

Trustpilot
M

Michelle

09.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Ualmindelig hurtig levering! Aflagde min ordre inden kl 13.30 en hverdag, og allerede selvsamme aften var den afsendt. Dagen efter om formiddagen kunne jeg afhente pakken! Et rigtig stort og varieret udvalg..

Trustpilot
T

Tobias

30.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Gode varer og hurtig levering Gode varer og hurtig levering. Mindre udfordring med varen som ikke skyldes festkassen selv men producenten blev løst hurtigt og ordenligt. Tak for god service.

Trustpilot
christian knudsen

christian knudsen

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Stort udvalg og hurtig levering. Kan klart anbefales.

Google
J

Jesper

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Godt udvalg, overskuelig webshop, hurtig levering

Trustpilot
H

Henriette

09.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Godt udvalg. Super hurtig pakning og afsendelse, eller man kan selv afhente på adressen.

Trustpilot
K

Katrine

09.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Virkelig god service Virkelig god service. Lækre varer og lyn hurtig levering.

Trustpilot
L

Lars

05.09.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nemt og troværdigt. Hurtig ekspedition.

Trustpilot
O

Orfay

05.09.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget tilfreds Den laver de meste lækkere og perfekte sukkerfri sukkerprint

Trustpilot
L

Line

04.09.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super god service !

Trustpilot
S

Stine

02.08.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Største ros herfra! Jeg bestilte igår, og har det i dag. Ekstremt venlig service i telefonen og nem hjemmeside at finde rundt på. Nu vil jeg bare glæde mig til at holde min datters 3 års fødselsdag med alverdens udsmykning fra festkassen.dk

Trustpilot
© 2024 MJ Handel ApS. All Rights Reserved