Mickey Mouse fødselsdag

Mickey Mouse fødselsdag

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Mickey Mouse fødselsdag

Inviter til en fantastisk fødselsdagsfest i Mickey Mouse tema med alt der skal til. Hos os finder du et stort udvalg af festartikler til en rigtig Mickey Mouse fest. Vil du holde en fødselsdagsfest med både Minnie Mouse og Mickey Mouse kan du også finde en masse fine festartikler til en Minnie Mouse fødselsdagsfest hos os.

Den perfekte pynt til en Mickey Mouse fødselsdag

Rød, gul og blå er Mickey Mouse farver. Derfor vil det være nemt at skabe fest og farver med balloner i de tre farver rundt i festlokalet. Med vores helium ballongas kan du lave flotte svævende balloner, der kan bindes op og bruges til pynt eller leg til børnene.

Skal gæsterne komme i feststemning når de træder ind ad døren? Så kan du opsætte vores flotte farverige dørgardiner. De giver en festlig entre og så ser de rigtig godt ud i døråbningen. Du kan også pynte festlokalet flot op med bannere. Så kan du sige stort tillykke med Mickey Mouse.

Til bordet er det altid et hit med en flot dug i det rigtige tema. Derfor har vi fundet en flot Mickey Mouse plastikdug der også beskytter bordet imod uheld. På bordet kan du med fordel dække op med paptallerkener, papkrus og servietter med Mickey Mouse. Skal bordet være lidt festligere kan du med serpentiner i de rigtige Mickey Mouse farver skabe et rigtig festligt bord.

Sjove lege til en Mickey Mouse fødselsdag

Til en Mickey Mouse fødselsdag kan du lave et klubhus. Børnene kan måske selv lave klubhuset ved at lave et pude- og tæppefort i stuen eller på værelset. Dette kan også være et godt sted at starte en skattejagt. Mickey Mouse er nemlig også kendt for at løse gåder og problemer med sine venner – og det er lige sådan et eventyr man kan få med en skattejagt.

Når du skal sammensætte skatten, kan det nemt gøres i ægte Mickey Mouse stil med slikposer i det rigtige tema. Skal skatten være lidt sjov og anderledes kan du sammen med slikposen give børnene en Mickey Mouse festhat til at lege med og feste i.

Mad og drikke til en Mickey Mouse fødselsdag

Til maden er det også nemt at få temaet med ind over. Med et Mickey Mouse kageprint kan du nemt lave en flot temakage der rammer plet. Du kan også bruge Mickey Mouse kagelys eller lave cupcakes i Mickey Mouse forme.

Gaver med Mickey Mouse

Skal du til en Mickey Mouse fødselsdag, har vi flotte gaver til fødselsdagsbarnet. Til skolen kan du give en skoletaske, en drikkedunk eller madkasse med Mickey Mouse på. Du kan også give Mickey Mouse solbriller eller et badehåndklæde med samme motiv.

© 2023 MJ Handel ApS. All Rights Reserved