SOMMERTILBUD!!! - Spar min. 15% på alle varer - Gælder t.o.m. d. 4 aug. - Fri fragt ved kr. 499.-*

Fortnite fødselsdag

Fortnite fødselsdag

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Hold en ægte Fortnite fødselsdag

Hvis dit barns fødselsdag nærmer sig, så er det tid til at begynde at planlægge! Første step til at holde den perfekte børnefødselsdag er, at vælge et tema – det er et must til en børnefødselsdag. Der er mange forskellige muligheder, når man skal vælge et tema. Det er oplagt at vælge dit barns yndlingsserie, figur eller computerspil.

Er dit barn besat af at spille Fortnite? Så er det selvfølgelig en Fortnite fødselsdag I skal holde.

Det første step, når man skal holde en Fortnite fødselsdag er at sende indbydelser ud, og hvorfor ikke starte Fortnite temaet allerede der? Vi har nemlig Fortnite indbydelser – så er gæsterne ikke i tvivl om at de skal til en vaske ægte Fortnite fødselsdag.

For at holde en gennemført Fortnite fødselsdag, så er det vigtigt at pynten er helt i top. Pynt stuen op med Fortnite pynt og dæk bordet med Fortnite paptallerkner, krus og servietter. Brug altid paptallerkner til børnefødselsdage, det sparer dig for en masse opvask bagefter.

Dæk bordet i ægte Fortnite stil til Fortnite fødselsdag

Når du skal dække fødselsdagsbordet til Fortnite fødselsdag, så er det oplagt at bruge service med Fortnite på, eller i Fortnite farver. På Festkassen forhandler vi både paptallerkner, krus, duge og servietter med Fortnite på. Hvis du synes det bliver for meget med Fortnite print over det hele, så har vi også engangsservice i Fortnites farver, blå, lilla og grøn.

Pynt stuen op med balloner, hænge dekorationer og meget andet. Også hertil har vi med Fortnite print, eller i Fortnites fødselsdag. Til at hænge på døren ind til rummet, har vi et dørgardin – så fuldender du børnenes oplevelse, når de træder ind i et Fortnite univers, til Fortnite fødselsdag.

Mad og drikke til Fortnite fødselsdag

Du kan servere alt slags mad og drikke til en Fortnite fødselsdag. Køb fx blå sodavand eller saftevand, og bag en kage pyntet i ægte Fortnite stil.

Sjove lege til Fortnite fødselsdag

Til en ægte Fortnite fødselsdag, så er der et hav af forskellige lege man kan lege. Hvis dit barn har en masse Fortnite figurer, så kan de lege med det. Ellers kan du printe Fortnite tegninger ud, som børnene kan farvelægge – hvis de ikke er for gamle til det.

Er du i tvivl om hvad dit barn skal have i fødselsdagsgave? Vi har forskellige Fortnite gaveartikler, for eksempel sengetøj og håndklæder. Så fuldender du med sikkerhed dit barns Fortnite fødselsdag.

A

AnonyM

19.06.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Mega hurtig levering ! Jeg faldt tilfældigt over Festkassen men det bliver ikke sidste gang jeg handler her! Fine produkter til rimelige priser og mega hurtig levering

Trustpilot
N

Nikita

13.05.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Køber hvert år fra festkassen til min søns fødselsdag og er endnu ikke blevet skuffet. Tvært imod! Sidst havde jeg problemer med betalings siden, men Jan var så rolig og flink i tlf og hjalp mig igennem på anden vis, næste dag havde jeg mine varer. Nem og hurtig levering, god service hele vejen

Trustpilot
K

Karen

07.05.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering Og varen(sangskjuler) var rigtig fin. Kan varmt anbefale at handle hos Festkassen.

Trustpilot
J

Johnni

13.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtigt levering fra bestilling til varen er i postkassen. Sangskjuler der skulle bruges to dage efter var som forventet. Kundeservice jeg kontakter beroliger mig, den skal nok nå frem.

Trustpilot
Flemming Werby

Flemming Werby

09.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Google
E

Erik

10.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God og nem hjemmeside, varerne kom hurtigt, god indpakning

Trustpilot
L

Lene

06.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nemt at bestille og hurtig levering

Trustpilot
M

Mette

23.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering, modtog det allerede dagen efter.

Trustpilot
L

Linda

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nem og hurtig service. Bestilte en fredag og allerede lørdag kunne jeg hente min pakke. Det gør jeg gerne igen

Trustpilot
M

Marley

02.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

DEJLIG EN GOD BUTIK, DEJLIG GOD SERVICE, DEJLIGT GODT UDVALG. MEDARBEJDERNE ER SÅ SØDE OG RARE DET BLIVER 5 STJERNER HER FRA Kh. Marley

Trustpilot
I

Ivana

10.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid en fornøjelse at handle hos festkassen, gode priser, hurtig service og søde og imødekommende personale ☺️ det kan helt klart anbefales

Trustpilot
M

Michelle

09.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Ualmindelig hurtig levering! Aflagde min ordre inden kl 13.30 en hverdag, og allerede selvsamme aften var den afsendt. Dagen efter om formiddagen kunne jeg afhente pakken! Et rigtig stort og varieret udvalg..

Trustpilot
T

Tobias

30.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Gode varer og hurtig levering Gode varer og hurtig levering. Mindre udfordring med varen som ikke skyldes festkassen selv men producenten blev løst hurtigt og ordenligt. Tak for god service.

Trustpilot
christian knudsen

christian knudsen

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Stort udvalg og hurtig levering. Kan klart anbefales.

Google
J

Jesper

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Godt udvalg, overskuelig webshop, hurtig levering

Trustpilot
© 2024 MJ Handel ApS. All Rights Reserved