Bondegårds fødselsdag

Bondegårds fødselsdag

Filter
Shop efter

Invitér bondegårdens dyr med til fødselsdag med Festkassens bondegårdstema

Jens Hansen ha’d’ en bondegård – lirum, larum lej. Alle børn kender den elskede sang om Jens Hansens bondegård, men nu kan du skabe ekstra glæde og henrykkelse ved børnefødselsdagen med Festkassens bondegårdstema.

Fascinationen for bondegården og de mange dyr på gården vil altid være fremherskende hos børnene, så hvorfor ikke etablere alle bondegårdens elementer som tema til den næste børnefødselsdag? I forlængelse af bondegårdstema til børnefødselsdagen kan du også inkludere sjove lege, der har relation til bondegårdens dyr. En sjov gætteleg vedrørende bondegårdens dyr vil helt sikkert være et hit hos fødselsdagsgæsterne eller hvad med en Skattejagt, der foregår på bondegården, og hvor man løse en lille gåde ved hver enkelt dyr for at nå frem til skatten?

Mulighederne er mange, og du kan helt sikkert selv komme på flere idéer til sjove fødselsdagslege, der involverer bondegården og dyrene på gården.

I det store sortiment med bondegårdstema finder du bl.a.:

  • Papkrus med flere af bondegårdens dyr
  • Flotte servietter med en kylling og en gris – klædt på til festen med fødselsdagshatte
  • Forrygende plastikdug til festbordet med bl.a. heste, grise, køer og høns
  • Dekorativ folieballon med stald, traktor, gris og ko
  • Kagelys udformet som bondegårdsstalden, hest, gris og ko
  • Hængedekorationer med heste, grise, køer, høns og bondegårdsstald
  • Jumbobanner med Happy Birthday Lil’ Farmer og bondegårdens dyr

Derudover har vi bl.a. også balloner, dørgardiner, vimpelbannere og hængespiraler i alle mulige farver, der matcher bondegårdstemaet.   

Fødselsdagsfest med bondegårdstema – køb pynt hos Festkassen

Køb alt du har behov for til en sjov børnefødselsdag med bondegårdstema i Festkassens webshop. Så behøver du kun at shoppe pynt til børnefødselsdagen et sted!

Vi leverer altid inden for 1-2 hverdage, og køber du får over kr. 450,- i webshoppen, så giver vi fragten.

Gå på indkøb til børnefødselsdagen med bondegårdstema hos Festkassen, og skab rammerne for en sjov og festlig fødselsdag som børnene sent vil glemme! 

© 2023 MJ Handel ApS. All Rights Reserved