Spiderman fødselsdag

Spiderman fødselsdag

Shop efter
Filtrer efter
Pris

En ægte Spiderman fødselsdag

Elsker dit barn superhelte, i særdeleshed Spiderman? Så er det oplagt at holde en vaske ægte Spiderman Fødselsdag! Du kan både invitere børnehaven, skoleklassen eller familien til Spiderman fødselsdag.

For at holde en ægte Spiderman fødselsdag, så skal du både have hængt pynt op – og have pyntet bordet flot op. Alt dette kan vores store sortiment at pynt til Spiderman fødselsdag hjælpe med, der er nok til at du kan omdanne stuen til et Spiderman univers.

Man kan pynte op til en Spiderman fødselsdag på mange forskellige måder, det kan enten være med de røde og blå farver, som kendetegner Spiderman – eller gå all in og dække op med Spiderman motiver. Vi har begge dele til din Spiderman fødselsdag.

Pynt bordet op til Spiderman fødselsdag

Blandt vores sortiment at bordpynt til Spiderman fødselsdag, finder du både paptallerkner, plastikkrus, servietter og plastikdug med Spiderman på. Du finder også alt ovenstående service i rød eller blå, hvis du mere er til bare at pynte op med Spidermans farver, fremfor Spiderman figuren.

Forbered også slikposer til børnene, som de kan få med hjem eller spise til Spiderman fødselsdag – hertil har vi seje slikposer med Spiderman motiv på.

Pynt stuen op med pynt til Spiderman fødselsdag

Vi har et stort udvalg af forskelligt pynt, som kan forvandle din stue til et vaske ægte Spiderman univers. Vi har både Spiderman vimpler, balloner, banner og meget andet. Du finder også enten røde eller blå dørgardiner, som vil fuldende Spiderman oplevelsen. Det er kun din fantasi der sætter grænser for, hvordan jeres Spiderman fødselsdag skal være.

Hvilket mad serverer man til Spiderman fødselsdag?

Der findes et hav af forskellige madvarer og drikkevarer, som passer til en vaske ægte Spiderman fødselsdag. Du kan for eksempel servere røde pølser, dette vil børnene med sikkerhed elske.

Det er også muligt at være kreativ med kagen til Spiderman fødselsdag, du kan for eksempel bage muffins i vores muffins forme med vores spiselige Spiderman kagebilleder på, eller lave en stor kage med vores Spiderman sukkerprint på. Mulighederne er mange.

I forhold til drikkevarer, så kan du for eksempel servere rød eller blå sodavand, som jo er Spidermans farver.

Lege til Spiderman fødselsdag

Til en Spiderman fødselsdag er der et hav af lege, som man kan lege. Du kan for eksempel printe Spiderman tegninger ud, som børnene kan farvelægge, hvis de trænger til at sidde stille og hygge sig. Du kan også sætte dem til at lave deres egne Spiderman masker.

Hvis det skal være mere aktivt, så kan du for eksempel lave en Spiderman skattejagt eller en sanse leg, det er jo vigtigt for en superhelt at have sanserne i orden.  

© 2023 MJ Handel ApS. All Rights Reserved