Nytårspynt 

Find al pynten og borddækningen til nytårsaften her. Nytårsaften er den perfekte lejlighed til at gøre noget ekstra ud af pynt og borddækning. Uanset om du elsker at gøre det helt store ud af det i guld, sølv og glimmer, eller om nytårsfesten i år skal være mere afdæmpet, så kan du finde inspiration til at  gøre lidt ekstra ud af din nytårsfest. Gå på opdagelse i vores store sortiment af nytårspynt, dekorationer og borddækning til en uforglemmelig og festlig aften.

Nytårstema i guld og sølv

Skab den helt rigtige nytårsfeststemning med nytårs dekorationer i guld og sølv. Guldkonfetti, funklende serpentiner, guldbelagte tallerkener, bordbomber og glitrende hatte. Skal temaet holdes i guld og sølv, så har vi alt til at fuldende aftenen.

Borddækning til nytårsaften
Nytårsbordet er samlingspunktet for den store aften. Skab den rette stemning med en flot borddækning. Savner du inspiration, så tag blot et kig i kategorierne nytårspynt og bordpynt samt borddækning til nytår.

Inspiration til at pynte op nytårsaften

Start med at vælge en temafarve, som du kan lade gå igen i eksempelvis dug, serpentiner, dørgardin, bannere og balloner, for at skabe et gennemgående tema. Vil du gøre det nemt, kan du starte med en nytårspakke med pynt og hatte til 4 personer. Du kan for eksempel starte med en nytårspakke i guld eller en nytårspakke i sølv. Herfra kan du vælge pynt og borddækning, der står i kontrast til denne farve, eksempelvis en bordløber, nytårsservietter, balloner og konfetti.

Nytårshatte og tilbehør

Ingen nytårsfest er komplet uden hatte og festligt tilbehør. Køb en nytårspakke med hatte, horn og ryslere. Eller se vores mange dekorative bordbomber, knallerter og party poppers, der hører med på ethvert nytårsbord.


Kom godt ind i det nye år, uanset om du vil gå all out i guld og sølv, eller du foretrækker et andet tema. Lad dig inspirere af vores store udvalg af nytårspynt! Vi ønsker dig en god nytårsfest!

 

N

Nikita

13.05.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Køber hvert år fra festkassen til min søns fødselsdag og er endnu ikke blevet skuffet. Tvært imod! Sidst havde jeg problemer med betalings siden, men Jan var så rolig og flink i tlf og hjalp mig igennem på anden vis, næste dag havde jeg mine varer. Nem og hurtig levering, god service hele vejen

Trustpilot
K

Karen

07.05.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering Og varen(sangskjuler) var rigtig fin. Kan varmt anbefale at handle hos Festkassen.

Trustpilot
J

Johnni

13.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtigt levering fra bestilling til varen er i postkassen. Sangskjuler der skulle bruges to dage efter var som forventet. Kundeservice jeg kontakter beroliger mig, den skal nok nå frem.

Trustpilot
Flemming Werby

Flemming Werby

09.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Google
E

Erik

10.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God og nem hjemmeside, varerne kom hurtigt, god indpakning

Trustpilot
L

Lene

06.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nemt at bestille og hurtig levering

Trustpilot
M

Mette

23.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering, modtog det allerede dagen efter.

Trustpilot
L

Linda

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nem og hurtig service. Bestilte en fredag og allerede lørdag kunne jeg hente min pakke. Det gør jeg gerne igen

Trustpilot
M

Marley

02.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

DEJLIG EN GOD BUTIK, DEJLIG GOD SERVICE, DEJLIGT GODT UDVALG. MEDARBEJDERNE ER SÅ SØDE OG RARE DET BLIVER 5 STJERNER HER FRA Kh. Marley

Trustpilot
I

Ivana

10.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid en fornøjelse at handle hos festkassen, gode priser, hurtig service og søde og imødekommende personale ☺️ det kan helt klart anbefales

Trustpilot
M

Michelle

09.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Ualmindelig hurtig levering! Aflagde min ordre inden kl 13.30 en hverdag, og allerede selvsamme aften var den afsendt. Dagen efter om formiddagen kunne jeg afhente pakken! Et rigtig stort og varieret udvalg..

Trustpilot
T

Tobias

30.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Gode varer og hurtig levering Gode varer og hurtig levering. Mindre udfordring med varen som ikke skyldes festkassen selv men producenten blev løst hurtigt og ordenligt. Tak for god service.

Trustpilot
christian knudsen

christian knudsen

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Stort udvalg og hurtig levering. Kan klart anbefales.

Google
J

Jesper

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Godt udvalg, overskuelig webshop, hurtig levering

Trustpilot
K

Katrine

09.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Virkelig god service Virkelig god service. Lækre varer og lyn hurtig levering.

Trustpilot
© 2024 MJ Handel ApS. All Rights Reserved