Nytårspynt 2022/2023

Find al pynten og borddækningen til nytårsaften 2022/23 her. Nytårsaften er den perfekte lejlighed til at gøre noget ekstra ud af pynt og borddækning. Uanset om du elsker at gøre det helt store ud af det i guld, sølv og glimmer, eller om nytårsfesten i år skal være mere afdæmpet, så kan du finde inspiration til at  gøre lidt ekstra ud af din nytårsfest. Gå på opdagelse i vores store sortiment af nytårspynt, dekorationer og borddækning til en uforglemmelig og festlig aften.

Nytårstema i guld og sølv

Skab den helt rigtige nytårsfeststemning med nytårs dekorationer i guld og sølv. Guldkonfetti, funklende serpentiner, guldbelagte tallerkener, bordbomber og glitrende hatte. Skal temaet holdes i guld og sølv, så har vi alt til at fuldende aftenen.

Borddækning til nytårsaften
Nytårsbordet er samlingspunktet for den store aften. Skab den rette stemning med en flot borddækning. Savner du inspiration, så tag blot et kig i kategorierne nytårspynt og bordpynt samt borddækning til nytår.

Inspiration til at pynte op nytårsaften

Start med at vælge en temafarve, som du kan lade gå igen i eksempelvis dug, serpentiner, dørgardin, bannere og balloner, for at skabe et gennemgående tema. Vil du gøre det nemt, kan du starte med en nytårspakke med pynt og hatte til 4 personer. Du kan for eksempel starte med en nytårspakke i guld eller en nytårspakke i sølv. Herfra kan du vælge pynt og borddækning, der står i kontrast til denne farve, eksempelvis en bordløber, nytårsservietter, balloner og konfetti.

Nytårshatte og tilbehør

Ingen nytårsfest er komplet uden hatte og festligt tilbehør. Køb en nytårspakke med hatte, horn og ryslere. Eller se vores mange dekorative bordbomber, knallerter og party poppers, der hører med på ethvert nytårsbord.


Kom godt ind i det nye år, uanset om du vil gå all out i guld og sølv, eller du foretrækker et andet tema. Lad dig inspirere af vores store udvalg af nytårspynt! Vi ønsker dig en god nytårsfest!

 

© 2023 MJ Handel ApS. All Rights Reserved