Minnie Mouse fødselsdag

Minnie Mouse fødselsdag

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Minnie Mouse fødselsdag

Hvis Minnie Mouse er et hit derhjemme, vil en Minnie Mouse fødselsdagsfest være et endnu større hit. Det vil med sikkerhed være en stor oplevelse at være til fest med Minnie Mouse i form af pynt og bordpynt. Vi har et stort udvalg af Minnie Mouse festartikler og kan sikre dig en festlig dag, i det helt rigtige tema. Vil du holde en fest med både Mickey Mouse og Minnie Mouse? Vi har også alt til en Mickey Mouse fødselsdagsfest så du kan have dem begge med.

Pynt op til en Minnie Mouse fødselsdag

Med et dørgardin starter festen allerede inden gæsterne kommer ind ad døren. Det er en sikker måde få dine gæster i festhumør og med vores flotte lyserøde dørgardin passer det også perfekt til en Minnie Mouse fødselsdag.

Minnie Mouses farver er gul og lyserød. Ved at bruge disse farver kan du nemt pynte op i det rigtige tema ved at bruge balloner, serpentiner og andet festligt. Du kan også pynte festlokalet op med flotte Minnie Mouse bannere der siger ”Happy Birthday”.

Når bordet skal pyntes op, kan du bruge en Minnie Mouse plastikdug der både er festlig og beskytter dit bord imod uheld. På bordet kan du gøre brug af paptallerkener og plastikkrus med flotte Minnie Mouse motiver på. Du kan også pynte bordet med Minnie Mouse servietter og små konfettihjerter.

Mad og drikke til en Minnie Mouse fødselsdag

Når du skal finde på mad til en Minnie Mouse fødselsdag, kan du altid vælge et lyserødt tema hvor bollerne får lidt frugtfarve og der serveres rød sodavand eller rød saftevand.

Til kagen har vi et flot Minnie Mouse kageprint der er lige til at putte på kagen og dekorere den. Med kageprintet får du et flot Minnie Mouse motiv uden selv at skulle forsøge at tegne på kagen.

Sjove aktiviteter til Minnie Mouse fødselsdagen

Til en Minnie Mouse fødselsdag kan der tegnes, farvelægges og laves sløjfer. Minnie Mouse er lige som Mickey Mouse en eventyrlysten mus. Derfor er det oplagt at sende børnene ud på en eventyrs skattejagt med flotte Minnie Mouse slikposer.

Gaver til en Minnie Mouse fødselsdag

Skal du til en Minnie Mouse fødselsdag kan du også finde gaver i det rigtige tema hos os. Du kan fx give fødselaren et Minnie Mouse forklæde med en rigtig kokkehat. Du kan også give et par seje solbriller, en skoletaske eller en madkasse.

© 2023 MJ Handel ApS. All Rights Reserved