Enhjørning - Unicorn

Enhjørning - Unicorn

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Hold en ægte Enhjørning fødselsdag

Når dit barns fødselsdag nærmer sig, så er det tid til at vælge fødselsdagstema! Det kan være en god idé at sætte dig ned, sammen med dit barn, og tale om hvilke forskellige temaer der findes.

Er dit barn helt vild med enhjørninger? Så hold en ægte enhjørning fødselsdag. Det vil blive et sikkert hit.

Når du skal holde en ægte enhjørning fødselsdag, så pynt stuen eller køkkenet op med fødselsdagspynt med enhjørninger på. Pynt bordet op med paptallerkner, krus og servietter med enhjørninger på. Brug altid paptallerkner, så slipper du for opvasken bagefter.

Når man skal holde en vaske ægte enhjørning fødselsdag, så skal der både festligt pynt samt en masse slik og kage til. Vi har selvfølgelig også slikposer med enhjørninger på, så din enhjørning fødselsdag bliver helt gennemført.

Det dækkede bord til en ægte enhjørning fødselsdag

Til at dække det perfekte bord til en enhjørning fødselsdag, skal du først og fremmest bruge en dug. Selvfølgelig en enhjørning på. Derudover skal du bruge engangsservice og servietter. Hvis du har alt dette, så er du godt i gang med den perfekte enhjørning fødselsdag. For at pynte ekstra op på bordet, så kan du købe konfetti med enhjørninger på.

Til at pynte rummet op med, finder du både balloner, banner og guirlander med enhjørninger på. Dette er prikken over i’et til en enhjørning fødselsdag.

Den perfekte kage til enhjørning fødselsdag

Der skal selvfølgelig kage til, når man holder en enhjørning fødselsdag. Hertil har vi både muffinsforme, men også kageprint med enhjørning på. Til at putte ovenpå dine muffins eller cupcakes har vi spiselige kagebilleder, med enhjørninger eller regnbuer på.

Hvis du vil udstikke din kage til små kager, så har vi enhjørning udstikkere, som du kan bruge.

Som prikket over i’et har vi en sej kagespade, som kan spille musik. Børnene bliver ellevilde.

Gaven til fødselsdagsbarnet

Hvis dit barn er så vild med enhjørninger, hvorfor så ikke give gaver med enhjørninger på, når nu det er en enhjørning fødselsdag? Vi har både badehåndklæder, gymnastikposer, penalhus og meget andet, som er den perfekte gave.

 

© 2023 MJ Handel ApS. All Rights Reserved