Lego City fødselsdag

Lego City fødselsdag

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Hold LEGO City fødselsdag med flotte artikler fra Festkassen

Er dit barn bidt af en gal LEGO-klods? Så har vi temaet til den næste børnefødselsdag: LEGO City fødselsdag vil helt sikkert vække begejstring hos alle børn, der har brugt mange timer på at bygge med de berømte LEGO-klodser.

Til en rigtig LEGO City fødselsdag skal der selvfølgelig også være det helt rigtige LEGO pynt og tilbehør. Officielt tilbehør til LEGO fødselsdag finder du i Festkassens sortiment. Her finder du bl.a. flotte LEGO City paptallerkener, LEGO City papkrus, LEGO City servietter, LEGO City slikposer samt fantastiske fødselsdagsbannere og festhatte alt sammen med de elskede figurer fra LEGO City!

Den nuværende linje af LEGO City blev introduceret i 2005, og har begejstret legelystne børn over hele verden lige siden. Konceptet omkring LEGO City kan dog spores helt tilbage til 1978 hvor LEGO Town og minifigurerne blev lanceret.

Bag om LEGO

Leg godt. Det legendariske LEGO-navn er en sammensætning af disse to små danske ord. Og man må konkludere at det er lige præcis hvad millioner af børn (og voksne) over hele verden har gjort, når de har haft de berømte LEGO-klodser mellem fingrene.

Det kan være svært at tro, men verdens største legetøjskoncern ligger rent faktisk i Danmark. LEGO har i løbet af virksomhedens snart 90-årige levetid formået at skabe et verdensomspændende brand og legetøj af høj kvalitet, hvor kun de amerikanske legetøjsgiganter Mattel og Hasbro kommer i nærheden, når det handler om omsætning. Men anno 2022 er LEGO altså verdens største legetøjskoncern, så mon ikke der vanker noget af en jubilæumsfest senere på året?  

I 2022 kan LEGO som sagt fejre 90-års jubilæum. Der er sket meget siden Ole Kirk Christiansen tilbage i 1932 byggede de første stykker trælegetøj på et ydmygt snedkerværksted, og fra 1936 anvendte LEGO-navnet, der er en sammensætning af ordene ”Leg godt”. Fra 1949 begyndte LEGO at producere de senere så berømte byggeklodser af plast. I dag er LEGO en global koncern, der går ud fra det danske hovedsæde i Billund, og beskæftiger over 20.000 medarbejdere i over 40 lande på verdensplan. Igennem alle årene har virksomheden været i familien Kirk Christiansens ejerskab.  

Hold en ægte LEGO City fødselsdag for dit barn

Festkassens LEGO-sortiment af pynt giver dig mulighed for at sørge for at pynt og tilbehør er på plads til din LEGO City fødselsdag – samlet i én ordre! Uanset om du ønsker paptallerkener, papkrus, servietter, slikposer, fødselsdagsbannere eller festhatte med LEGO City, så finder du det lige her hos os.

Vi leverer altid inden for 1-2 hverdage, og køber du får over kr. 450,- i webshoppen, så giver vi fragten.

Køb ind til din LEGO City fødselsdag hos Festkassen, og skab rammerne for en fødselsdag som børnene sent vil glemme!  

© 2023 MJ Handel ApS. All Rights Reserved