Minecraft fødselsdag

Minecraft fødselsdag

Minecraft fødselsdags serien med engangsservice og dekorationer, er perfekt til når der skal fejres fødselsdag med computerspil tema. Designet med store pixler gør det egnet til enhver fan af videogaming. Om det er Minecraft eller andre typer af spil man er tilhænger af, er dette det perfekte valg. Dæk fødselsdags bordet med tallerkner, krus, dug og andet engangsservice. Hæng de dekorative spiraler op i loftet, og pynt op med det kæmpe banner hen over bordet. Kombiner med vores store udvalg af balloner, serpentiner og meget andet i forskellige farver, og skab de flotteste rammer til en vellykket temafest.

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Hold en ægte Minecraft fødselsdag

Er det snart tid til at holde årets børnefødselsdag? Så er det også tid til at vælge årets fødselsdagstema, og det kan være svært – der er nemlig et hav af muligheder. Sæt dig ned og tal med dit barn omkring hvad han/hun helst til have, måske du skal hjælpe lidt, det kan være svært at vælge, hvis man har mange forskellige yndlingsfigurer.

Hvis dit barn er kæmpe Minecraft fan, så er det oplagt at holde en Minecraft fødselsdag, med alt hvad der hører til.

Første step til at holde en Minecraft fødselsdag, er indbydelserne, så gæster ved hvor og hvornår de skal komme. Du kan allerede her starte Minecraft fødselsdagen med Minecraft indbydelser. Så er dine gæster heller ikke i tvivl om hvilken fødselsdag de skal til.

For at holde en gennemført Minecraft fødselsdag, så kan du pynte stuen op og dække bordet i ægte Minecraft stil, med paptallerkner, krus og servietter. Det er klart en fordel at bruge paptallerkner til børnefødselsdage, da du så slipper for alt for meget opvask efterfølgende.

Det perfekte dækkede bord til Minecraft fødselsdag

Når du skal dække dit fødselsdagsbord til Minecraft fødselsdag, så er det oplagt at bruge service med Minecraft på, eller i hvert fald i Minecraft farver. Vi har både duge, paptallerkner, servietter og meget andet, i enten grøn eller med Minecraft print på. Der er nok at vælge imellem, alt efter hvad du er til.

Hvis du er kreativ, så kan du lave bordkort til fødselsdagen, i ægte Minecraft stil, med en pixeleret Minecraft font.

Til at pynte stuen op med, har vi hænge dekorationer, balloner og meget andet, som er prikken over i’et til en Minecraft fødselsdag. Det er kun fantasien der sætter grænserne.

Mad og drikke til Minecraft fødselsdag

Når du skal holde en Minecraft fødselsdag, så kan du servere alt slags mad. Du kan for eksempel lave TNT-æsker med chips eller grøntsagsstave i, lave firkantede burgere eller bage en ægte Minecraft Grass Block kage med grønt kokosdrys.  

Sjove lege til Minecraft fødselsdag

Til en ægte Minecraft fødselsdag, er der et hav af forskellige lege, som man kan lege. Du kan for eksempel købe et hav af perler hjem, i Minecraft farver, så kan børnene lave seje Minecraft perleplader.

Hvis du er i tvivl om hvad du skal købe til dit barn i fødselsdagsgave, så har vi et par Minecraft idéer. Du kan for eksempel købe en Minecraft rygsæk eller en madkasse.

N

Nikita

13.05.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Køber hvert år fra festkassen til min søns fødselsdag og er endnu ikke blevet skuffet. Tvært imod! Sidst havde jeg problemer med betalings siden, men Jan var så rolig og flink i tlf og hjalp mig igennem på anden vis, næste dag havde jeg mine varer. Nem og hurtig levering, god service hele vejen

Trustpilot
K

Karen

07.05.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering Og varen(sangskjuler) var rigtig fin. Kan varmt anbefale at handle hos Festkassen.

Trustpilot
J

Johnni

13.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtigt levering fra bestilling til varen er i postkassen. Sangskjuler der skulle bruges to dage efter var som forventet. Kundeservice jeg kontakter beroliger mig, den skal nok nå frem.

Trustpilot
Flemming Werby

Flemming Werby

09.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Google
E

Erik

10.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God og nem hjemmeside, varerne kom hurtigt, god indpakning

Trustpilot
L

Lene

06.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nemt at bestille og hurtig levering

Trustpilot
M

Mette

23.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering, modtog det allerede dagen efter.

Trustpilot
L

Linda

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nem og hurtig service. Bestilte en fredag og allerede lørdag kunne jeg hente min pakke. Det gør jeg gerne igen

Trustpilot
M

Marley

02.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

DEJLIG EN GOD BUTIK, DEJLIG GOD SERVICE, DEJLIGT GODT UDVALG. MEDARBEJDERNE ER SÅ SØDE OG RARE DET BLIVER 5 STJERNER HER FRA Kh. Marley

Trustpilot
I

Ivana

10.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid en fornøjelse at handle hos festkassen, gode priser, hurtig service og søde og imødekommende personale ☺️ det kan helt klart anbefales

Trustpilot
M

Michelle

09.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Ualmindelig hurtig levering! Aflagde min ordre inden kl 13.30 en hverdag, og allerede selvsamme aften var den afsendt. Dagen efter om formiddagen kunne jeg afhente pakken! Et rigtig stort og varieret udvalg..

Trustpilot
T

Tobias

30.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Gode varer og hurtig levering Gode varer og hurtig levering. Mindre udfordring med varen som ikke skyldes festkassen selv men producenten blev løst hurtigt og ordenligt. Tak for god service.

Trustpilot
christian knudsen

christian knudsen

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Stort udvalg og hurtig levering. Kan klart anbefales.

Google
J

Jesper

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Godt udvalg, overskuelig webshop, hurtig levering

Trustpilot
K

Katrine

09.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Virkelig god service Virkelig god service. Lækre varer og lyn hurtig levering.

Trustpilot
© 2024 MJ Handel ApS. All Rights Reserved