Minecraft fødselsdag

Minecraft fødselsdag

TNT Party serien med engangsservice og dekorationer, er perfekt til når der skal fejres fødselsdag med computerspil tema. Designet med store pixler gør det egnet til enhver fan af videogaming. Om det er Minecraft eller andre typer af spil man er tilhænger af, er dette det perfekte valg. Dæk fødselsdags bordet med tallerkner, krus, dug og andet engangsservice. Hæng de dekorative spiraler op i loftet, og pynt op med det kæmpe banner hen over bordet. Kombiner med vores store udvalg af balloner, serpentiner og meget andet i forskellige farver, og skab de flotteste rammer til en vellykket temafest.

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Hold en ægte Minecraft fødselsdag

Er det snart tid til at holde årets børnefødselsdag? Så er det også tid til at vælge årets fødselsdagstema, og det kan være svært – der er nemlig et hav af muligheder. Sæt dig ned og tal med dit barn omkring hvad han/hun helst til have, måske du skal hjælpe lidt, det kan være svært at vælge, hvis man har mange forskellige yndlingsfigurer.

Hvis dit barn er kæmpe Minecraft fan, så er det oplagt at holde en Minecraft fødselsdag, med alt hvad der hører til.

Første step til at holde en Minecraft fødselsdag, er indbydelserne, så gæster ved hvor og hvornår de skal komme. Du kan allerede her starte Minecraft fødselsdagen med Minecraft indbydelser. Så er dine gæster heller ikke i tvivl om hvilken fødselsdag de skal til.

For at holde en gennemført Minecraft fødselsdag, så kan du pynte stuen op og dække bordet i ægte Minecraft stil, med paptallerkner, krus og servietter. Det er klart en fordel at bruge paptallerkner til børnefødselsdage, da du så slipper for alt for meget opvask efterfølgende.

Det perfekte dækkede bord til Minecraft fødselsdag

Når du skal dække dit fødselsdagsbord til Minecraft fødselsdag, så er det oplagt at bruge service med Minecraft på, eller i hvert fald i Minecraft farver. Vi har både duge, paptallerkner, servietter og meget andet, i enten grøn eller med Minecraft print på. Der er nok at vælge imellem, alt efter hvad du er til.

Hvis du er kreativ, så kan du lave bordkort til fødselsdagen, i ægte Minecraft stil, med en pixeleret Minecraft font.

Til at pynte stuen op med, har vi hænge dekorationer, balloner og meget andet, som er prikken over i’et til en Minecraft fødselsdag. Det er kun fantasien der sætter grænserne.

Mad og drikke til Minecraft fødselsdag

Når du skal holde en Minecraft fødselsdag, så kan du servere alt slags mad. Du kan for eksempel lave TNT-æsker med chips eller grøntsagsstave i, lave firkantede burgere eller bage en ægte Minecraft Grass Block kage med grønt kokosdrys.  

Sjove lege til Minecraft fødselsdag

Til en ægte Minecraft fødselsdag, er der et hav af forskellige lege, som man kan lege. Du kan for eksempel købe et hav af perler hjem, i Minecraft farver, så kan børnene lave seje Minecraft perleplader.

Hvis du er i tvivl om hvad du skal købe til dit barn i fødselsdagsgave, så har vi et par Minecraft idéer. Du kan for eksempel købe en Minecraft rygsæk eller en madkasse.

© 2023 MJ Handel ApS. All Rights Reserved