Brandmand Sam fødselsdag

Brandmand Sam fødselsdag

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Hold en ægte Brandmand Sam fødselsdag

Når dit barns fødselsdag nærmer sig, så er det tid til at vælge hvilket fødselsdagstema i skal gå med i år. Du kan med fordel sætte dig ned og snakke med dig barn omkring hvad han/hun helst vil, eller måske du allerede ved hvad dit barns yndlingsting eller karakter er? Det kan f.eks. være en yndlingstegneserie, tegnefilm, superhelt eller køretøj.

Hvis dit barn er vild med Brandmand Sam, så er en ægte Brandmand Sam fødselsdag det oplagte valg! Du kan nemlig købe en masse pynt og engangsservice med seje og heltemodige Brandmand Sam på. Vores udvalg af pynt til Brandmand Sam fødselsdag er stort.

Du kan pynte stuen op med Brandmand Sam pynt og bordet med paptallerkner, krus og servietter med Brandmand Sam på. Fordelen ved at bruge engangsservice er, at du slipper for opvasken bagefter.

Når man skal holde Brandmand Sam fødselsdag, så skal man både have festligt pynt og en masse slik og kage. Når børnene skal have en slikpose til fødselsdagen, så har vi faktisk også Brandmand Sam slikposer. Så bliver det ikke mere gennemført.

Til at invitere gæsterne til festen, kan du også købe Brandmand Sam indbydelser – så er gæsterne i hvert fald ikke i tvivl om festens tema.

Det perfekte dækkede bord til Brandmand Sam fødselsdag

Til at dække det perfekte bord til Brandmand Sam fødselsdag, så skal du først og fremmest bruge en dug. Vi har en ægte Brandmand Sam dug. Derudover skal du bruge paptallerkner, krus og servietter med Brandmand Sam på. Så har du med sikkerhed et gennemført fødselsdagsbord til Brandmand Sam fødselsdag.

Prikken over i’et er at fylde bordet med Brandmand Sam blowouts, hvis du kan holde larmen ud vel at mærke.

Til oppyntning af stuen til Brandmand Sam fødselsdag, så har vi både balloner i for eksempel gul, blå og rød, som er Brandmand Sams farver. Vi har også hængedekorationer og bannere med Brandmand Sam på.

Mad og drikke til Brandmand Sam fødselsdag

Til Brandmand Sam fødselsdag er der mange forskellige slags retter, som du kan servere. Du kan for eksempel lave en kage med Brandmand Sam på, vi har Brandmand Sam kagelys, som du kan sætte i kagen.

Brandmand Sams farver er blå, rød og gul, så du kan for eksempel servere gul citron sodavand, eller blå og rød sodavand – så får du et gennemført tema.

Sjove lege til Brandmand Sam fødselsdag - "Sam to the Rescue!"

Når man holder Brandmand Sam fødselsdag, så skal man selvfølgelig også lege sjove lege. Brandmand Sam slukker jo ildebrande med vand, så hvis fødselsdagen holdes på en varm sommerdag, så kan I lege vandkamp og lade som om I slukker ildebrande. Hvis ungerne (eller du) trænger til en stille stund, så kan du printe Brandmand Sam tegninger ud, som børnene kan farvelægge.

Hvis dit barn er kæmpestor Brandmand Sam fan, så er det oplagt at købe Brandmand Sam gaver til ham/hende. Hos Festkassen forhandler vi både Brandmand Sam sengetøj, tæppe og madkasse. Find det her

J

Johnni

13.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtigt levering fra bestilling til varen er i postkassen. Sangskjuler der skulle bruges to dage efter var som forventet. Kundeservice jeg kontakter beroliger mig, den skal nok nå frem.

Trustpilot
Flemming Werby

Flemming Werby

09.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Google
E

Erik

10.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God og nem hjemmeside, varerne kom hurtigt, god indpakning

Trustpilot
L

Lene

06.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nemt at bestille og hurtig levering

Trustpilot
M

Mette

23.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering, modtog det allerede dagen efter.

Trustpilot
L

Linda

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nem og hurtig service. Bestilte en fredag og allerede lørdag kunne jeg hente min pakke. Det gør jeg gerne igen

Trustpilot
M

Marley

02.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

DEJLIG EN GOD BUTIK, DEJLIG GOD SERVICE, DEJLIGT GODT UDVALG. MEDARBEJDERNE ER SÅ SØDE OG RARE DET BLIVER 5 STJERNER HER FRA Kh. Marley

Trustpilot
I

Ivana

10.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid en fornøjelse at handle hos festkassen, gode priser, hurtig service og søde og imødekommende personale ☺️ det kan helt klart anbefales

Trustpilot
M

Michelle

09.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Ualmindelig hurtig levering! Aflagde min ordre inden kl 13.30 en hverdag, og allerede selvsamme aften var den afsendt. Dagen efter om formiddagen kunne jeg afhente pakken! Et rigtig stort og varieret udvalg..

Trustpilot
T

Tobias

30.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Gode varer og hurtig levering Gode varer og hurtig levering. Mindre udfordring med varen som ikke skyldes festkassen selv men producenten blev løst hurtigt og ordenligt. Tak for god service.

Trustpilot
christian knudsen

christian knudsen

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Stort udvalg og hurtig levering. Kan klart anbefales.

Google
J

Jesper

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Godt udvalg, overskuelig webshop, hurtig levering

Trustpilot
K

Katrine

09.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Virkelig god service Virkelig god service. Lækre varer og lyn hurtig levering.

Trustpilot
H

Henriette

09.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Godt udvalg. Super hurtig pakning og afsendelse, eller man kan selv afhente på adressen.

Trustpilot
O

Orfay

05.09.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget tilfreds Den laver de meste lækkere og perfekte sukkerfri sukkerprint

Trustpilot
© 2024 MJ Handel ApS. All Rights Reserved