Brandmand Sam fødselsdag

Brandmand Sam fødselsdag

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Hold en ægte Brandmand Sam fødselsdag

Når dit barns fødselsdag nærmer sig, så er det tid til at vælge hvilket fødselsdagstema i skal gå med i år. Du kan med fordel sætte dig ned og snakke med dig barn omkring hvad han/hun helst vil, eller måske du allerede ved hvad dit barns yndlingsting eller karakter er? Det kan f.eks. være en yndlingstegneserie, tegnefilm, superhelt eller køretøj.

Hvis dit barn er vild med Brandmand Sam, så er en ægte Brandmand Sam fødselsdag det oplagte valg! Du kan nemlig købe en masse pynt og engangsservice med seje og heltemodige Brandmand Sam på. Vores udvalg af pynt til Brandmand Sam fødselsdag er stort.

Du kan pynte stuen op med Brandmand Sam pynt og bordet med paptallerkner, krus og servietter med Brandmand Sam på. Fordelen ved at bruge engangsservice er, at du slipper for opvasken bagefter.

Når man skal holde Brandmand Sam fødselsdag, så skal man både have festligt pynt og en masse slik og kage. Når børnene skal have en slikpose til fødselsdagen, så har vi faktisk også Brandmand Sam slikposer. Så bliver det ikke mere gennemført.

Til at invitere gæsterne til festen, kan du også købe Brandmand Sam indbydelser – så er gæsterne i hvert fald ikke i tvivl om festens tema.

Det perfekte dækkede bord til Brandmand Sam fødselsdag

Til at dække det perfekte bord til Brandmand Sam fødselsdag, så skal du først og fremmest bruge en dug. Vi har en ægte Brandmand Sam dug. Derudover skal du bruge paptallerkner, krus og servietter med Brandmand Sam på. Så har du med sikkerhed et gennemført fødselsdagsbord til Brandmand Sam fødselsdag.

Prikken over i’et er at fylde bordet med Brandmand Sam blowouts, hvis du kan holde larmen ud vel at mærke.

Til oppyntning af stuen til Brandmand Sam fødselsdag, så har vi både balloner i for eksempel gul, blå og rød, som er Brandmand Sams farver. Vi har også hængedekorationer og bannere med Brandmand Sam på.

Mad og drikke til Brandmand Sam fødselsdag

Til Brandmand Sam fødselsdag er der mange forskellige slags retter, som du kan servere. Du kan for eksempel lave en kage med Brandmand Sam på, vi har Brandmand Sam kagelys, som du kan sætte i kagen.

Brandmand Sams farver er blå, rød og gul, så du kan for eksempel servere gul citron sodavand, eller blå og rød sodavand – så får du et gennemført tema.

Sjove lege til Brandmand Sam fødselsdag - "Sam to the Rescue!"

Når man holder Brandmand Sam fødselsdag, så skal man selvfølgelig også lege sjove lege. Brandmand Sam slukker jo ildebrande med vand, så hvis fødselsdagen holdes på en varm sommerdag, så kan I lege vandkamp og lade som om I slukker ildebrande. Hvis ungerne (eller du) trænger til en stille stund, så kan du printe Brandmand Sam tegninger ud, som børnene kan farvelægge.

Hvis dit barn er kæmpestor Brandmand Sam fan, så er det oplagt at købe Brandmand Sam gaver til ham/hende. Hos Festkassen forhandler vi både Brandmand Sam sengetøj, tæppe og madkasse. Find det her

© 2023 MJ Handel ApS. All Rights Reserved