SOMMERTILBUD!!! - Spar min. 15% på alle varer - Gælder t.o.m. d. 4 aug. - Fri fragt ved kr. 499.-*

Star Wars fødselsdag

Star Wars fødselsdag

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Star Wars fødselsdag med Festkassen i den ægte Jedi-ånd 

Er dit barn bidt af en gal Storm Trooper, Luke Skywalker, Chewbacca eller Darth Vader? Hvis ja, jamen, så er temaet for børnefødselsdagen oplagt.

Lige siden den første Star Wars-film havde premiere i 1977, er hele universet ekspanderet til et verdensomspændende fænomen, der stadig henrykker børn – og voksne – i alle aldre. En storslået rumopera i en galakse langt, langt borte, der skulle vise sig at appellere til generation efter generation af både filmelskere, science fiction-nørder og børn, der skabte deres eget Star Wars univers via spændende kollektioner af legetøj og merchandise. De elskede og kendte karakterer som f.eks. Luke Skywalker, Prinsesse Leia, Han Solo, Chewbacca, R2-D2, C-3PO, Obi-Wan Kenobi, Yoda og Darth Vader er alle popkulturelle ikoner, der, udover det hvide lærred, har præget alt fra actionfigurer, krus, håndklæder til t-shirts, lamper, tæpper og ure.

Har du et barn, der elsker Star Wars, og vil du skabe en fødselsdag, der sent vil blive glemt? Så er du kommet til det rette sted, for Festkassens shop har et helt tema dedikeret til Star Wars fødselsdag.

Vil du skabe rammer, der emmer af Star Wars til børnefødselsdagen, så tag et kig i vores Star Wars tema ovenfor. Her finder du officielle Star Wars produkter af høj kvalitet, som dit barn og gæsterne til fødselsdagen vil elske. Hvad med at sætte det hele i gang med en flot indbydelse, der har en Storm Trooper påtrykt?

I shoppen finder du bl.a. også:

  • Star Wars kagetallerkener i pap
  • Star Wars paptallerkener
  • Star Wars plastikdug
  • Star Wars servietter
  • Star Wars slikposer
  • Star Wars balloner
  • Flot Star Wars: The Force Awakens kageprint til en sej fødselsdagskage

Festkassen – ”May the force be with you”

Udover Star Wars har Festkassen altid over 50 flotte og superseje temaer til børnefødselsdag med alt fra superhelte til prinsesser, fra Marvel til Disney, fra Star Wars til dinosaurer.

Festkassen har alt inden for både borddækning og engangsservice. Tit er det de små sjove detaljer, som børnene lægger mest mærke til, så på den baggrund behøver indkøb til børnefødselsdag slet ikke at sprænge budgettet. Man kan også spare på engangsservicet ved f.eks. at skrive navn på børnenes krus, så hvert barn kun behøver at bruge ét krus i løbet af børnefødselsdagen.

Kald på dit barn, og gå sammen på opdagelse og bliv inspireret til børnefødselsdagen i Festkassens webshop. Husk at du får gratis fragt på din bestilling ved køb af over kr. 450,-.

Priserne på vores tilbehør til Star Wars fødselsdag er skruet helt i bund, så du kan skabe en Star Wars fødselsdag helt uden at bekymre dig om et budget, der stikker af. ”May the force be with you!”  

A

AnonyM

19.06.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Mega hurtig levering ! Jeg faldt tilfældigt over Festkassen men det bliver ikke sidste gang jeg handler her! Fine produkter til rimelige priser og mega hurtig levering

Trustpilot
N

Nikita

13.05.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Køber hvert år fra festkassen til min søns fødselsdag og er endnu ikke blevet skuffet. Tvært imod! Sidst havde jeg problemer med betalings siden, men Jan var så rolig og flink i tlf og hjalp mig igennem på anden vis, næste dag havde jeg mine varer. Nem og hurtig levering, god service hele vejen

Trustpilot
K

Karen

07.05.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering Og varen(sangskjuler) var rigtig fin. Kan varmt anbefale at handle hos Festkassen.

Trustpilot
J

Johnni

13.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtigt levering fra bestilling til varen er i postkassen. Sangskjuler der skulle bruges to dage efter var som forventet. Kundeservice jeg kontakter beroliger mig, den skal nok nå frem.

Trustpilot
Flemming Werby

Flemming Werby

09.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Google
E

Erik

10.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God og nem hjemmeside, varerne kom hurtigt, god indpakning

Trustpilot
L

Lene

06.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nemt at bestille og hurtig levering

Trustpilot
M

Mette

23.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering, modtog det allerede dagen efter.

Trustpilot
L

Linda

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nem og hurtig service. Bestilte en fredag og allerede lørdag kunne jeg hente min pakke. Det gør jeg gerne igen

Trustpilot
M

Marley

02.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

DEJLIG EN GOD BUTIK, DEJLIG GOD SERVICE, DEJLIGT GODT UDVALG. MEDARBEJDERNE ER SÅ SØDE OG RARE DET BLIVER 5 STJERNER HER FRA Kh. Marley

Trustpilot
I

Ivana

10.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid en fornøjelse at handle hos festkassen, gode priser, hurtig service og søde og imødekommende personale ☺️ det kan helt klart anbefales

Trustpilot
M

Michelle

09.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Ualmindelig hurtig levering! Aflagde min ordre inden kl 13.30 en hverdag, og allerede selvsamme aften var den afsendt. Dagen efter om formiddagen kunne jeg afhente pakken! Et rigtig stort og varieret udvalg..

Trustpilot
T

Tobias

30.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Gode varer og hurtig levering Gode varer og hurtig levering. Mindre udfordring med varen som ikke skyldes festkassen selv men producenten blev løst hurtigt og ordenligt. Tak for god service.

Trustpilot
christian knudsen

christian knudsen

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Stort udvalg og hurtig levering. Kan klart anbefales.

Google
J

Jesper

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Godt udvalg, overskuelig webshop, hurtig levering

Trustpilot
© 2024 MJ Handel ApS. All Rights Reserved