Star Wars fødselsdag

Star Wars fødselsdag

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Star Wars fødselsdag med Festkassen i den ægte Jedi-ånd 

Er dit barn bidt af en gal Storm Trooper, Luke Skywalker, Chewbacca eller Darth Vader? Hvis ja, jamen, så er temaet for børnefødselsdagen oplagt.

Lige siden den første Star Wars-film havde premiere i 1977, er hele universet ekspanderet til et verdensomspændende fænomen, der stadig henrykker børn – og voksne – i alle aldre. En storslået rumopera i en galakse langt, langt borte, der skulle vise sig at appellere til generation efter generation af både filmelskere, science fiction-nørder og børn, der skabte deres eget Star Wars univers via spændende kollektioner af legetøj og merchandise. De elskede og kendte karakterer som f.eks. Luke Skywalker, Prinsesse Leia, Han Solo, Chewbacca, R2-D2, C-3PO, Obi-Wan Kenobi, Yoda og Darth Vader er alle popkulturelle ikoner, der, udover det hvide lærred, har præget alt fra actionfigurer, krus, håndklæder til t-shirts, lamper, tæpper og ure.

Har du et barn, der elsker Star Wars, og vil du skabe en fødselsdag, der sent vil blive glemt? Så er du kommet til det rette sted, for Festkassens shop har et helt tema dedikeret til Star Wars fødselsdag.

Vil du skabe rammer, der emmer af Star Wars til børnefødselsdagen, så tag et kig i vores Star Wars tema ovenfor. Her finder du officielle Star Wars produkter af høj kvalitet, som dit barn og gæsterne til fødselsdagen vil elske. Hvad med at sætte det hele i gang med en flot indbydelse, der har en Storm Trooper påtrykt?

I shoppen finder du bl.a. også:

  • Star Wars kagetallerkener i pap
  • Star Wars paptallerkener
  • Star Wars plastikdug
  • Star Wars servietter
  • Star Wars slikposer
  • Star Wars balloner
  • Flot Star Wars: The Force Awakens kageprint til en sej fødselsdagskage

Festkassen – ”May the force be with you”

Udover Star Wars har Festkassen altid over 50 flotte og superseje temaer til børnefødselsdag med alt fra superhelte til prinsesser, fra Marvel til Disney, fra Star Wars til dinosaurer.

Festkassen har alt inden for både borddækning og engangsservice. Tit er det de små sjove detaljer, som børnene lægger mest mærke til, så på den baggrund behøver indkøb til børnefødselsdag slet ikke at sprænge budgettet. Man kan også spare på engangsservicet ved f.eks. at skrive navn på børnenes krus, så hvert barn kun behøver at bruge ét krus i løbet af børnefødselsdagen.

Kald på dit barn, og gå sammen på opdagelse og bliv inspireret til børnefødselsdagen i Festkassens webshop. Husk at du får gratis fragt på din bestilling ved køb af over kr. 450,-.

Priserne på vores tilbehør til Star Wars fødselsdag er skruet helt i bund, så du kan skabe en Star Wars fødselsdag helt uden at bekymre dig om et budget, der stikker af. ”May the force be with you!”  

© 2023 MJ Handel ApS. All Rights Reserved