PINSE TILBUD! Spar min. 15% på alle varer - Gælder t.o.m. 2. pinsedag (så længe lager haves) - Fri fragt ved køb for 499.-*

Ballon tema

Ballon tema

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Skab glæde og god stemning med en rigtig ballon fødselsdag

Er du vild med balloner eller vil du blot gøre fødselsdagsfesten ekstra sjov og festlig? Hos Festkassen finder du balloner og tilbehør i alle regnbuens farver, så du nemt kan skabe den helt rigtige stemning, når der skal pyntes op til fødselsdag.

Klassiske balloner, konfettiballoner og tilbehør hos Festkassen

Festkassens store udvalg af balloner og tilbehør gør det nemt for dig at klare indkøb til fødselsdagspynt. Bestil direkte her i webshoppen og få din ordre leveret til døren i løbet af 1-2 hverdage. Husk at du får gratis fragt ved køb over kr. 450,-.

I shoppen finder du klassiske balloner i rød, blå, gul og grøn samt de populære konfettiballoner, der indeholder et festfyrværkeri af konfetti i farvenuancer som f.eks. rose gold, guldmetallic, sølvmetallic, lyserød, lyseblå og multifarvet.

Derudover har vi naturligvis tilbehør, der matcher dit ballon tema helt perfekt. Her kan vi f.eks. nævne paptallerkener, papkrus, servietter, plastikdug og slikposer til børnene – alle med flotte ballonmotiver og i god kvalitet.

Når først du har masser balloner til rådighed til børnefødselsdagen, så er det næsten kun fantasien, der sætter grænser for hvad man kan finde på af kreativ oppyntning og sjove lege. I forbindelse med borddækningen kan du f.eks. anvende balloner fyldt med helium og fødselsdagsgæstens navn, og dernæst hæfte ballonen fast på stolen. Det er helt sikkert noget som børnene vil synes er sjovt!  

Leg og dans med balloner

Til en ballon fødselsdag skal der selvfølgelig også være leg og ballondans. En klassisk leg, der involverer balloner, er den hvor alle børnene får bundet en snor med en ballon i om benet. Herefter gælder det så om at sprænge så mange som muligt af de andres balloner – og undgå at der bliver trampet på ens egen! Den, der har den sidste oppustede ballon om anklen, har selvfølgelig vundet.

Hvis vejret er godt, kan du hæfte oppustede balloner fast til et bræt eller en plade ude i haven. Herefter gælder det om at ramme og sprænge ballonerne ved at skyde til måls med dartpile.

Balloner er også gode til en sjov ballondans, der kun kræver en dansepartner, en ballon og musik. Herefter gælder det om at danse med sin partner, og holde ballonen enten imellem maverne eller panderne, og så undgå at ballonen falder ned på gulvet eller sprænger.   

Vælg et flot farvetema med balloner hos Festkassen

Gå på opdagelse i Festkassens store udvalg af farvetemaer inden for balloner og tilbehør til fødselsdagen. Du kan også kombinere ballon tema med et af vores andre flotte fødselsdagstemaer – vi har altid minimum 50 forskellige temaer til børnefødselsdag i sortimentet.

Festkassen har alt inden for både borddækning og engangsservice.

Skab en sjov og festlig børnefødselsdag med et farverigt ballon tema, som ikke alene skaber stemning og sætter kulør på oppyntningen, men som også inviterer til sjov og leg. Husk at du får gratis fragt på din bestilling ved køb af over kr. 450,-. Hurtig dag-til-dag levering.

N

Nikita

13.05.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Køber hvert år fra festkassen til min søns fødselsdag og er endnu ikke blevet skuffet. Tvært imod! Sidst havde jeg problemer med betalings siden, men Jan var så rolig og flink i tlf og hjalp mig igennem på anden vis, næste dag havde jeg mine varer. Nem og hurtig levering, god service hele vejen

Trustpilot
K

Karen

07.05.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering Og varen(sangskjuler) var rigtig fin. Kan varmt anbefale at handle hos Festkassen.

Trustpilot
J

Johnni

13.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtigt levering fra bestilling til varen er i postkassen. Sangskjuler der skulle bruges to dage efter var som forventet. Kundeservice jeg kontakter beroliger mig, den skal nok nå frem.

Trustpilot
Flemming Werby

Flemming Werby

09.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Google
E

Erik

10.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God og nem hjemmeside, varerne kom hurtigt, god indpakning

Trustpilot
L

Lene

06.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nemt at bestille og hurtig levering

Trustpilot
M

Mette

23.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering, modtog det allerede dagen efter.

Trustpilot
L

Linda

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nem og hurtig service. Bestilte en fredag og allerede lørdag kunne jeg hente min pakke. Det gør jeg gerne igen

Trustpilot
M

Marley

02.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

DEJLIG EN GOD BUTIK, DEJLIG GOD SERVICE, DEJLIGT GODT UDVALG. MEDARBEJDERNE ER SÅ SØDE OG RARE DET BLIVER 5 STJERNER HER FRA Kh. Marley

Trustpilot
I

Ivana

10.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid en fornøjelse at handle hos festkassen, gode priser, hurtig service og søde og imødekommende personale ☺️ det kan helt klart anbefales

Trustpilot
M

Michelle

09.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Ualmindelig hurtig levering! Aflagde min ordre inden kl 13.30 en hverdag, og allerede selvsamme aften var den afsendt. Dagen efter om formiddagen kunne jeg afhente pakken! Et rigtig stort og varieret udvalg..

Trustpilot
T

Tobias

30.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Gode varer og hurtig levering Gode varer og hurtig levering. Mindre udfordring med varen som ikke skyldes festkassen selv men producenten blev løst hurtigt og ordenligt. Tak for god service.

Trustpilot
christian knudsen

christian knudsen

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Stort udvalg og hurtig levering. Kan klart anbefales.

Google
J

Jesper

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Godt udvalg, overskuelig webshop, hurtig levering

Trustpilot
K

Katrine

09.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Virkelig god service Virkelig god service. Lækre varer og lyn hurtig levering.

Trustpilot
© 2024 MJ Handel ApS. All Rights Reserved