Fodbold fødselsdag

Fodbold fødselsdag

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Skal du holde fodbold fødselsdag?

Hvis du har en boldglad dreng eller pige der skal til at holde fødselsdag, er det oplagt med en fodbold fødselsdag. Til fodbold fødselsdagen skal der pyntes op og forbedres. Der skal laves mad, pyntes, planlægges aktiviteter og så skal det hele ryddes op igen når gæsterne er taget hjem. Her har vi det der skal til for en nem, sjov og hyggelig fest.

Med engangsservice er opvasken allerede klaret og med vores sjove paptallerkner er det også et stort hit. Dermed bliver festen også lidt sjovere for de voksne.

Få gang i fodbold fødselsdagen med en fodbold fest

Når du skal have gang i festlighederne, er et godt pyntet rum og bord en god start. Vi har alt det sjove til pynten og lidt ekstra. Vi har et stort udvalg af boldrelaterede festartikler og kan hjælpe dig med at få pyntet flot op.

Til at få pyntet op har vi dørgardiner flotte fodboldfarver til døråbningen der giver en wow-effekt når gæsterne kommer ind ad døren. Til at komme i rigtig fodbold fødselsdagsstemning kan der pyntes med et flot fødselsdagsbanner med bold på. Der kan også pyntes op med balloner i ynglings fodboldholdets farver.

Når bordet skal pyntes op, er dugen det første der skal på. Vi vil gerne foreslå en dug med græsplæne mønster. Den vil nemlig se godt ud med paptallerkener der ligner bolde. Til sidst kan der fordels lidt flag ned på midten af bordet og så er det en rigtig dansk fodboldfest.

Til afslutningen af festen kan børnene få en slikpose med fodboldtema med hjem.

Aktiviteter til fodbold fødselsdagen

Til en fodboldfest er det oplagt at bruge lidt tid udendørs med en bold. Hvis der ikke har foldboldmål i haven kan man nemt sætte to kegler op og bruge dem i stedet. Det er ikke altid at vejret tillader udendørs leg og det kan derfor være sjovere med andre fodboldrelaterede lege.

Hvis man har et bordfoldboldsbord derhjemme, kan der opsættes turneringer. Det kan måske være at der skal sættes en fodboldkamp eller foldboldfilm på imens der spilles bordfoldbold så alle er underholdt.

Mad til fodbold fødselsdagen

Hvis maden også skal have lidt fodbold tema, kan du med fordel selv give dig til at bage med muffins forme med fodbolde på. Hertil vil det helt sikkert også passe med lidt flag i bollerne, hvis de skulle serveres.

N

Nikita

13.05.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Køber hvert år fra festkassen til min søns fødselsdag og er endnu ikke blevet skuffet. Tvært imod! Sidst havde jeg problemer med betalings siden, men Jan var så rolig og flink i tlf og hjalp mig igennem på anden vis, næste dag havde jeg mine varer. Nem og hurtig levering, god service hele vejen

Trustpilot
K

Karen

07.05.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering Og varen(sangskjuler) var rigtig fin. Kan varmt anbefale at handle hos Festkassen.

Trustpilot
J

Johnni

13.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtigt levering fra bestilling til varen er i postkassen. Sangskjuler der skulle bruges to dage efter var som forventet. Kundeservice jeg kontakter beroliger mig, den skal nok nå frem.

Trustpilot
Flemming Werby

Flemming Werby

09.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Google
E

Erik

10.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God og nem hjemmeside, varerne kom hurtigt, god indpakning

Trustpilot
L

Lene

06.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nemt at bestille og hurtig levering

Trustpilot
M

Mette

23.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering, modtog det allerede dagen efter.

Trustpilot
L

Linda

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nem og hurtig service. Bestilte en fredag og allerede lørdag kunne jeg hente min pakke. Det gør jeg gerne igen

Trustpilot
M

Marley

02.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

DEJLIG EN GOD BUTIK, DEJLIG GOD SERVICE, DEJLIGT GODT UDVALG. MEDARBEJDERNE ER SÅ SØDE OG RARE DET BLIVER 5 STJERNER HER FRA Kh. Marley

Trustpilot
I

Ivana

10.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid en fornøjelse at handle hos festkassen, gode priser, hurtig service og søde og imødekommende personale ☺️ det kan helt klart anbefales

Trustpilot
M

Michelle

09.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Ualmindelig hurtig levering! Aflagde min ordre inden kl 13.30 en hverdag, og allerede selvsamme aften var den afsendt. Dagen efter om formiddagen kunne jeg afhente pakken! Et rigtig stort og varieret udvalg..

Trustpilot
T

Tobias

30.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Gode varer og hurtig levering Gode varer og hurtig levering. Mindre udfordring med varen som ikke skyldes festkassen selv men producenten blev løst hurtigt og ordenligt. Tak for god service.

Trustpilot
christian knudsen

christian knudsen

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Stort udvalg og hurtig levering. Kan klart anbefales.

Google
J

Jesper

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Godt udvalg, overskuelig webshop, hurtig levering

Trustpilot
K

Katrine

09.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Virkelig god service Virkelig god service. Lækre varer og lyn hurtig levering.

Trustpilot
© 2024 MJ Handel ApS. All Rights Reserved