Fodbold fødselsdag

Fodbold fødselsdag

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Skal du holde fodbold fødselsdag?

Hvis du har en boldglad dreng eller pige der skal til at holde fødselsdag, er det oplagt med en fodbold fødselsdag. Til fodbold fødselsdagen skal der pyntes op og forbedres. Der skal laves mad, pyntes, planlægges aktiviteter og så skal det hele ryddes op igen når gæsterne er taget hjem. Her har vi det der skal til for en nem, sjov og hyggelig fest.

Med engangsservice er opvasken allerede klaret og med vores sjove paptallerkner er det også et stort hit. Dermed bliver festen også lidt sjovere for de voksne.

Få gang i fodbold fødselsdagen med en fodbold fest

Når du skal have gang i festlighederne, er et godt pyntet rum og bord en god start. Vi har alt det sjove til pynten og lidt ekstra. Vi har et stort udvalg af boldrelaterede festartikler og kan hjælpe dig med at få pyntet flot op.

Til at få pyntet op har vi dørgardiner flotte fodboldfarver til døråbningen der giver en wow-effekt når gæsterne kommer ind ad døren. Til at komme i rigtig fodbold fødselsdagsstemning kan der pyntes med et flot fødselsdagsbanner med bold på. Der kan også pyntes op med balloner i ynglings fodboldholdets farver.

Når bordet skal pyntes op, er dugen det første der skal på. Vi vil gerne foreslå en dug med græsplæne mønster. Den vil nemlig se godt ud med paptallerkener der ligner bolde. Til sidst kan der fordels lidt flag ned på midten af bordet og så er det en rigtig dansk fodboldfest.

Til afslutningen af festen kan børnene få en slikpose med fodboldtema med hjem.

Aktiviteter til fodbold fødselsdagen

Til en fodboldfest er det oplagt at bruge lidt tid udendørs med en bold. Hvis der ikke har foldboldmål i haven kan man nemt sætte to kegler op og bruge dem i stedet. Det er ikke altid at vejret tillader udendørs leg og det kan derfor være sjovere med andre fodboldrelaterede lege.

Hvis man har et bordfoldboldsbord derhjemme, kan der opsættes turneringer. Det kan måske være at der skal sættes en fodboldkamp eller foldboldfilm på imens der spilles bordfoldbold så alle er underholdt.

Mad til fodbold fødselsdagen

Hvis maden også skal have lidt fodbold tema, kan du med fordel selv give dig til at bage med muffins forme med fodbolde på. Hertil vil det helt sikkert også passe med lidt flag i bollerne, hvis de skulle serveres.

© 2023 MJ Handel ApS. All Rights Reserved