Fodbold fødselsdag

Fodbold fødselsdag

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Skal du holde fodbold fødselsdag?

Hvis du har en boldglad dreng eller pige der skal til at holde fødselsdag, er det oplagt med en fodbold fødselsdag. Til fodbold fødselsdagen skal der pyntes op og forbedres. Der skal laves mad, pyntes, planlægges aktiviteter og så skal det hele ryddes op igen når gæsterne er taget hjem. Her har vi det der skal til for en nem, sjov og hyggelig fest.

Med engangsservice er opvasken allerede klaret og med vores sjove paptallerkner er det også et stort hit. Dermed bliver festen også lidt sjovere for de voksne.

Få gang i fodbold fødselsdagen med en fodbold fest

Når du skal have gang i festlighederne, er et godt pyntet rum og bord en god start. Vi har alt det sjove til pynten og lidt ekstra. Vi har et stort udvalg af boldrelaterede festartikler og kan hjælpe dig med at få pyntet flot op.

Til at få pyntet op har vi dørgardiner flotte fodboldfarver til døråbningen der giver en wow-effekt når gæsterne kommer ind ad døren. Til at komme i rigtig fodbold fødselsdagsstemning kan der pyntes med et flot fødselsdagsbanner med bold på. Der kan også pyntes op med balloner i ynglings fodboldholdets farver.

Når bordet skal pyntes op, er dugen det første der skal på. Vi vil gerne foreslå en dug med græsplæne mønster. Den vil nemlig se godt ud med paptallerkener der ligner bolde. Til sidst kan der fordels lidt flag ned på midten af bordet og så er det en rigtig dansk fodboldfest.

Til afslutningen af festen kan børnene få en slikpose med fodboldtema med hjem.

Aktiviteter til fodbold fødselsdagen

Til en fodboldfest er det oplagt at bruge lidt tid udendørs med en bold. Hvis der ikke har foldboldmål i haven kan man nemt sætte to kegler op og bruge dem i stedet. Det er ikke altid at vejret tillader udendørs leg og det kan derfor være sjovere med andre fodboldrelaterede lege.

Hvis man har et bordfoldboldsbord derhjemme, kan der opsættes turneringer. Det kan måske være at der skal sættes en fodboldkamp eller foldboldfilm på imens der spilles bordfoldbold så alle er underholdt.

Mad til fodbold fødselsdagen

Hvis maden også skal have lidt fodbold tema, kan du med fordel selv give dig til at bage med muffins forme med fodbolde på. Hertil vil det helt sikkert også passe med lidt flag i bollerne, hvis de skulle serveres.

M

Mette

23.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering, modtog det allerede dagen efter.

Trustpilot
L

Linda

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nem og hurtig service. Bestilte en fredag og allerede lørdag kunne jeg hente min pakke. Det gør jeg gerne igen

Trustpilot
M

Marley

02.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

DEJLIG EN GOD BUTIK, DEJLIG GOD SERVICE, DEJLIGT GODT UDVALG. MEDARBEJDERNE ER SÅ SØDE OG RARE DET BLIVER 5 STJERNER HER FRA Kh. Marley

Trustpilot
I

Ivana

10.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid en fornøjelse at handle hos festkassen, gode priser, hurtig service og søde og imødekommende personale ☺️ det kan helt klart anbefales

Trustpilot
M

Michelle

09.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Ualmindelig hurtig levering! Aflagde min ordre inden kl 13.30 en hverdag, og allerede selvsamme aften var den afsendt. Dagen efter om formiddagen kunne jeg afhente pakken! Et rigtig stort og varieret udvalg..

Trustpilot
T

Tobias

30.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Gode varer og hurtig levering Gode varer og hurtig levering. Mindre udfordring med varen som ikke skyldes festkassen selv men producenten blev løst hurtigt og ordenligt. Tak for god service.

Trustpilot
christian knudsen

christian knudsen

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Stort udvalg og hurtig levering. Kan klart anbefales.

Google
J

Jesper

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Godt udvalg, overskuelig webshop, hurtig levering

Trustpilot
H

Henriette

09.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Godt udvalg. Super hurtig pakning og afsendelse, eller man kan selv afhente på adressen.

Trustpilot
K

Katrine

09.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Virkelig god service Virkelig god service. Lækre varer og lyn hurtig levering.

Trustpilot
L

Lars

05.09.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nemt og troværdigt. Hurtig ekspedition.

Trustpilot
O

Orfay

05.09.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget tilfreds Den laver de meste lækkere og perfekte sukkerfri sukkerprint

Trustpilot
L

Line

04.09.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super god service !

Trustpilot
S

Stine

02.08.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Største ros herfra! Jeg bestilte igår, og har det i dag. Ekstremt venlig service i telefonen og nem hjemmeside at finde rundt på. Nu vil jeg bare glæde mig til at holde min datters 3 års fødselsdag med alverdens udsmykning fra festkassen.dk

Trustpilot
© 2024 MJ Handel ApS. All Rights Reserved