Pokémon fødselsdag

Pokémon fødselsdag

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Hold en ægte Pokemon fødselsdag

Nærmer dit barns fødselsdag sig? Så er det tid til at vælge hvilket fødselsdagstema der skal være til festen. Du kan med fordel inddrage dit barn, og i fællesskab vælge hvilket tema i skal gå med.

Er dit barn kæmpe Pokemon fan? Så er en ægte Pokemon fødselsdag det oplagte valg! Dit barn og fødselsdagsgæsterne vil helt sikkert elske en Pokemon fødselsdag, hvor alt er pyntet op i ægte Pokemon stil. Pynt op med Pokemon pynt, og dæk bordet med paptallerkner, papkrus og servietter med Pokemon motiver på. Fordelen ved at bruge engangsservice til Pokemon fødselsdagen er, at du slipper for opvasken bagefter.

En ægte Pokemon fødselsdag indeholder både festligt pynt, et ordentligt gennemført Pokemon fødselsdagsbord, men selvfølgelig også en masse slik og kage. Til at lave slikposer til børnene, har vi også Pokemon slikposer.

Blandt vores sortiment til Pokemon fødselsdag, har vi også Pokemon indbydelser – så er dine gæster ikke i tvivl om hvilken fest de kan forvente, hvis de modtager en Pokemon invitation.

Det perfekte dækkede bord til Pokemon fødselsdag

Hos Festkassen har vi alt hvad du skal bruge, til det perfekt dækkede Pokemon fødselsdagsbord. Start med en sej Pokemon dug, derefter paptallerkner, krus og servietter, alt sammen med Pokemon figurer på selvfølgelig. Vi har også konfetti, som du kan drysse rundt på bordet.

Til at pynte stuen op med finder du både flere forskellige Pokemon balloner, hænge dekorationer og meget andet. Hvis du synes det bliver for meget kun med pynt med Pokemon på, så har vi også ensfarvet service og pynt, i Pokemon farver, fx gul og blå.

Mad og drikke til Pokemon fødselsdag

Når du skal holde Pokemon fødselsdag, så er der forskelligt slags mad du kan servere, som passer til temaer. Hvis du er kreativ, så kan du bage en kage, som bliver pyntet i ægte Pokemon stil.

Som drikkevarer kan du servere citron sodavand, som er gul eller grøn sodavand.

Det er kun fantasien der sætter grænser, når du skal forberede mad til Pokemon fødselsdag.

Sjove lege til Pokemon fødselsdag

Der er flere forskellige sjove lege, som man kan lege til Pokemon fødselsdag. For eksempel en pokemon skattejagt. Du kan også printe Pokemon tegninger ud, som børnene kan farvelægge, hvis de trænger til at sidde lige så stille.

Mangler du inspiration til hvad du skal give dit barn i fødselsdagsgave? Vi har forskellige gode gaveidéer, for eksempel Pokemon sengetøj

N

Nikita

13.05.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Køber hvert år fra festkassen til min søns fødselsdag og er endnu ikke blevet skuffet. Tvært imod! Sidst havde jeg problemer med betalings siden, men Jan var så rolig og flink i tlf og hjalp mig igennem på anden vis, næste dag havde jeg mine varer. Nem og hurtig levering, god service hele vejen

Trustpilot
K

Karen

07.05.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering Og varen(sangskjuler) var rigtig fin. Kan varmt anbefale at handle hos Festkassen.

Trustpilot
J

Johnni

13.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtigt levering fra bestilling til varen er i postkassen. Sangskjuler der skulle bruges to dage efter var som forventet. Kundeservice jeg kontakter beroliger mig, den skal nok nå frem.

Trustpilot
Flemming Werby

Flemming Werby

09.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Google
E

Erik

10.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God og nem hjemmeside, varerne kom hurtigt, god indpakning

Trustpilot
L

Lene

06.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nemt at bestille og hurtig levering

Trustpilot
M

Mette

23.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering, modtog det allerede dagen efter.

Trustpilot
L

Linda

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nem og hurtig service. Bestilte en fredag og allerede lørdag kunne jeg hente min pakke. Det gør jeg gerne igen

Trustpilot
M

Marley

02.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

DEJLIG EN GOD BUTIK, DEJLIG GOD SERVICE, DEJLIGT GODT UDVALG. MEDARBEJDERNE ER SÅ SØDE OG RARE DET BLIVER 5 STJERNER HER FRA Kh. Marley

Trustpilot
I

Ivana

10.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid en fornøjelse at handle hos festkassen, gode priser, hurtig service og søde og imødekommende personale ☺️ det kan helt klart anbefales

Trustpilot
M

Michelle

09.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Ualmindelig hurtig levering! Aflagde min ordre inden kl 13.30 en hverdag, og allerede selvsamme aften var den afsendt. Dagen efter om formiddagen kunne jeg afhente pakken! Et rigtig stort og varieret udvalg..

Trustpilot
T

Tobias

30.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Gode varer og hurtig levering Gode varer og hurtig levering. Mindre udfordring med varen som ikke skyldes festkassen selv men producenten blev løst hurtigt og ordenligt. Tak for god service.

Trustpilot
christian knudsen

christian knudsen

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Stort udvalg og hurtig levering. Kan klart anbefales.

Google
J

Jesper

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Godt udvalg, overskuelig webshop, hurtig levering

Trustpilot
K

Katrine

09.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Virkelig god service Virkelig god service. Lækre varer og lyn hurtig levering.

Trustpilot
© 2024 MJ Handel ApS. All Rights Reserved