Pokémon fødselsdag

Pokémon fødselsdag

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Hold en ægte Pokemon fødselsdag

Nærmer dit barns fødselsdag sig? Så er det tid til at vælge hvilket fødselsdagstema der skal være til festen. Du kan med fordel inddrage dit barn, og i fællesskab vælge hvilket tema i skal gå med.

Er dit barn kæmpe Pokemon fan? Så er en ægte Pokemon fødselsdag det oplagte valg! Dit barn og fødselsdagsgæsterne vil helt sikkert elske en Pokemon fødselsdag, hvor alt er pyntet op i ægte Pokemon stil. Pynt op med Pokemon pynt, og dæk bordet med paptallerkner, papkrus og servietter med Pokemon motiver på. Fordelen ved at bruge engangsservice til Pokemon fødselsdagen er, at du slipper for opvasken bagefter.

En ægte Pokemon fødselsdag indeholder både festligt pynt, et ordentligt gennemført Pokemon fødselsdagsbord, men selvfølgelig også en masse slik og kage. Til at lave slikposer til børnene, har vi også Pokemon slikposer.

Blandt vores sortiment til Pokemon fødselsdag, har vi også Pokemon indbydelser – så er dine gæster ikke i tvivl om hvilken fest de kan forvente, hvis de modtager en Pokemon invitation.

Det perfekte dækkede bord til Pokemon fødselsdag

Hos Festkassen har vi alt hvad du skal bruge, til det perfekt dækkede Pokemon fødselsdagsbord. Start med en sej Pokemon dug, derefter paptallerkner, krus og servietter, alt sammen med Pokemon figurer på selvfølgelig. Vi har også konfetti, som du kan drysse rundt på bordet.

Til at pynte stuen op med finder du både flere forskellige Pokemon balloner, hænge dekorationer og meget andet. Hvis du synes det bliver for meget kun med pynt med Pokemon på, så har vi også ensfarvet service og pynt, i Pokemon farver, fx gul og blå.

Mad og drikke til Pokemon fødselsdag

Når du skal holde Pokemon fødselsdag, så er der forskelligt slags mad du kan servere, som passer til temaer. Hvis du er kreativ, så kan du bage en kage, som bliver pyntet i ægte Pokemon stil.

Som drikkevarer kan du servere citron sodavand, som er gul eller grøn sodavand.

Det er kun fantasien der sætter grænser, når du skal forberede mad til Pokemon fødselsdag.

Sjove lege til Pokemon fødselsdag

Der er flere forskellige sjove lege, som man kan lege til Pokemon fødselsdag. For eksempel en pokemon skattejagt. Du kan også printe Pokemon tegninger ud, som børnene kan farvelægge, hvis de trænger til at sidde lige så stille.

Mangler du inspiration til hvad du skal give dit barn i fødselsdagsgave? Vi har forskellige gode gaveidéer, for eksempel Pokemon sengetøj

M

Mette

23.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering, modtog det allerede dagen efter.

Trustpilot
L

Linda

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nem og hurtig service. Bestilte en fredag og allerede lørdag kunne jeg hente min pakke. Det gør jeg gerne igen

Trustpilot
M

Marley

02.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

DEJLIG EN GOD BUTIK, DEJLIG GOD SERVICE, DEJLIGT GODT UDVALG. MEDARBEJDERNE ER SÅ SØDE OG RARE DET BLIVER 5 STJERNER HER FRA Kh. Marley

Trustpilot
I

Ivana

10.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid en fornøjelse at handle hos festkassen, gode priser, hurtig service og søde og imødekommende personale ☺️ det kan helt klart anbefales

Trustpilot
M

Michelle

09.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Ualmindelig hurtig levering! Aflagde min ordre inden kl 13.30 en hverdag, og allerede selvsamme aften var den afsendt. Dagen efter om formiddagen kunne jeg afhente pakken! Et rigtig stort og varieret udvalg..

Trustpilot
T

Tobias

30.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Gode varer og hurtig levering Gode varer og hurtig levering. Mindre udfordring med varen som ikke skyldes festkassen selv men producenten blev løst hurtigt og ordenligt. Tak for god service.

Trustpilot
christian knudsen

christian knudsen

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Stort udvalg og hurtig levering. Kan klart anbefales.

Google
J

Jesper

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Godt udvalg, overskuelig webshop, hurtig levering

Trustpilot
H

Henriette

09.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Godt udvalg. Super hurtig pakning og afsendelse, eller man kan selv afhente på adressen.

Trustpilot
K

Katrine

09.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Virkelig god service Virkelig god service. Lækre varer og lyn hurtig levering.

Trustpilot
L

Lars

05.09.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nemt og troværdigt. Hurtig ekspedition.

Trustpilot
O

Orfay

05.09.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget tilfreds Den laver de meste lækkere og perfekte sukkerfri sukkerprint

Trustpilot
L

Line

04.09.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super god service !

Trustpilot
S

Stine

02.08.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Største ros herfra! Jeg bestilte igår, og har det i dag. Ekstremt venlig service i telefonen og nem hjemmeside at finde rundt på. Nu vil jeg bare glæde mig til at holde min datters 3 års fødselsdag med alverdens udsmykning fra festkassen.dk

Trustpilot
© 2024 MJ Handel ApS. All Rights Reserved