+ 45 50 58 54 18
 

Baby Shower

Baby Shower

Hvad er et Baby shower?

Konceptet baby shower har været en tradition i den vestlige verden siden 1800-tallet. Dengang var ideen at hjælpe den kommende mor med de ting hun manglede til barnet. I dag er det mere en komsammen hvor den kommende mor forkæles, og det ufødte barn fejres. Et "shower" for den kommende moder er meget udbredt i Europa, og er et kæmpe hit i USA.

Hvordan afholdes et Baby shower?

Arrangementet kan afholdes som surprice party eller aftales med den gravide selv, hvor de kvinder der er tæt på hende inviteres. Det afholdes som regel 1-2 måneder før termin. Det er mest almindeligt at det er en god veninde der arrangerer festen og samler ind til gaver til det ufødte barn.

Pynt og udsmykning til festen

Til festen pyntes bordet op med lyserødt eller lyseblåt. Hvis barnets køn ikke kendes har vi også neutralt pynt og engangsservice. Rummet kan dekoreres med fx. guirlander og balloner. Bordet prydes med eksempelvis festlige pyntesutter og rangler samt lyserødt eller lyseblåt service. Se hele vores fine udvalg her på siden.

Blekagen

Som en flot dekoration der vil pryde bordet, er der den berømte Diaper Cake/ blelagkage. Dekorations kittet til denne kan selvfølgelig købes hos os. Blekagesættet indeholder base, banner og sløjfe i satin samt en flot topdekoration. Kagen opbygges med små bleer og fx. sutteflaske som midte til at stabilsere kagen. Den er nem at lave og meget dekorativ til denne anledning.

Baby shower kage og mad

Den spiselige baby shower-kage er ligeså vigtig. Der findes et hav af opskrifter samt inspiration på nettet. Server kagen på flotte paptallerkner der passer til anledningen - lyserøde, lyseblå eller neutrale - både med motiver og ensfarvede. Udover kagen vil der typisk blive serveret lidt mad fx i form af brunch.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

OK