Cars fødselsdag

Cars fødselsdag

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Cars fødselsdag

I 2017 kom den tredje og foreløbigt sidste film i den populære filmserie Cars (I de danske biografer fik filmene de lige så mundrette titler Biler). De computeranimerede film er produceret i et samarbejde mellem Pixar Animation Studios og Walt Disney Pictures, og har siden den første films premiere i 2006 udviklet sig til en verdensomspændende multimediefranchise. Cars-universets popularitet har ramt det brede familiesegment og tryllebundet børn og unge verden over. Publikum faldt for ”Lightning” McQueen og alle hans ”bilvenner”, der via menneskelige problemer, udfordringer og adfærdsmønstre, såsom kærlighed, venskab, vrede og kampen mod uretfærdighed, talte til publikums hjerter.  

Eventyret med Cars begyndte i 2006, da den første film fik premiere. Filmen blev en overvældende succes, og modtog stor ros for de overvældende CGI-effekter, der bl.a. kastede en Oscar-nominering for Bedste animationsfilm af sig ved årets Oscaruddeling i Hollywood.

I 2011 kom den længe ventede efterfølger: Cars 2, hvor racerbilen ”Lightning” McQueen og hans kammerat Mater drager af sted for at deltage i det store World Grand Prix race. Men turen kommer ikke til at forløbe helt som planlagt…

Den foreløbigt sidste film i Cars-franchisen, Cars 3, fik premiere i 2017, og her møder den legendariske racerbil ”Lightning” McQueen for alvor modstand fra en ny generation af lynhurtige racerbiler. Men passionen og ambitionen om fortsat at være verdens hurtigste racerbil gløder i vores firhjulede helt.  

På et samlet produktionsbudget for de tre Cars-film på 3,1 milliarder kroner (495 mio. $), har filmene sammenlagt via global Box Office-indtjening genereret hele 8,8 milliarder kroner (1,4 mia. $). Dertil kommer så den lange række af tilhørende merchandise, legetøj, mv., der er fuldt i slipstrømmen, eller skulle vi måske sige bremsesporet, på filmenes popularitet.

Der går rygter om en fjerde film i fortællingen om Cars, og fans over hele verden venter utvivlsomt i spænding på nyt fra Pixar og Disney på denne front.

Er dit barn, eller måske dig selv, fan af Cars universet? Hos Festkassen har vi et stort udvalg til en festlig Cars fødselsdag.

I kategorierne ovenfor kan du se vores udvalg af sjove produkter til Cars fødselsdag og andet merchandise til børneværelset, som f.eks. sengetøj, fleecetæppe, badehåndklæde, tusser, penalhus og forklæde og kokkehue – alt sammen med flot Cars-tema.

Til den helt rigtige Cars fødselsdag skal man selvfølgelig have masser af ting med Cars-tema. I vores webshop finder du bl.a. Cars paptallerkener, plastikkrus, papkrus, servietter, plastikdug, slikposer, sugerør, balloner og, naturligvis, et flot Cars Happy Birthday banner! 

Festkassen – Stedet hvor Cars fødselsdag starter

Udover Cars har Festkassen altid minimum 80 flotte temaer til børnefødselsdag med alt superhelte til prinsesser, fra Marvel til Disney. Her er der kort sagt noget for alle drenge og piger, der ønsker sig en fødselsdag i selskab med deres helte og idoler fra fiktionens verden.

Festkassen har alt inden for både borddækning og engangsservice. Faktisk er det ofte de små sjove detaljer, som børnene lægger mærke til, så ud fra den optik behøver indkøb til børnefødselsdag slet ikke at sprænge budgettet. Man kan også spare på engangsservicet ved f.eks. at skrive navn på børnenes krus, så hvert barn kun behøver at bruge ét krus i løbet af børnefødselsdagen.

Kald på dit barn, og gå sammen på opdagelse og bliv inspireret til børnefødselsdagen i Festkassens webshop. Husk at du får gratis fragt på din bestilling ved køb af over kr. 450,-.

M

Mette

23.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering, modtog det allerede dagen efter.

Trustpilot
L

Linda

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nem og hurtig service. Bestilte en fredag og allerede lørdag kunne jeg hente min pakke. Det gør jeg gerne igen

Trustpilot
M

Marley

02.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

DEJLIG EN GOD BUTIK, DEJLIG GOD SERVICE, DEJLIGT GODT UDVALG. MEDARBEJDERNE ER SÅ SØDE OG RARE DET BLIVER 5 STJERNER HER FRA Kh. Marley

Trustpilot
I

Ivana

10.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid en fornøjelse at handle hos festkassen, gode priser, hurtig service og søde og imødekommende personale ☺️ det kan helt klart anbefales

Trustpilot
M

Michelle

09.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Ualmindelig hurtig levering! Aflagde min ordre inden kl 13.30 en hverdag, og allerede selvsamme aften var den afsendt. Dagen efter om formiddagen kunne jeg afhente pakken! Et rigtig stort og varieret udvalg..

Trustpilot
T

Tobias

30.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Gode varer og hurtig levering Gode varer og hurtig levering. Mindre udfordring med varen som ikke skyldes festkassen selv men producenten blev løst hurtigt og ordenligt. Tak for god service.

Trustpilot
christian knudsen

christian knudsen

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Stort udvalg og hurtig levering. Kan klart anbefales.

Google
J

Jesper

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Godt udvalg, overskuelig webshop, hurtig levering

Trustpilot
H

Henriette

09.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Godt udvalg. Super hurtig pakning og afsendelse, eller man kan selv afhente på adressen.

Trustpilot
K

Katrine

09.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Virkelig god service Virkelig god service. Lækre varer og lyn hurtig levering.

Trustpilot
L

Lars

05.09.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nemt og troværdigt. Hurtig ekspedition.

Trustpilot
O

Orfay

05.09.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget tilfreds Den laver de meste lækkere og perfekte sukkerfri sukkerprint

Trustpilot
L

Line

04.09.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super god service !

Trustpilot
S

Stine

02.08.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Største ros herfra! Jeg bestilte igår, og har det i dag. Ekstremt venlig service i telefonen og nem hjemmeside at finde rundt på. Nu vil jeg bare glæde mig til at holde min datters 3 års fødselsdag med alverdens udsmykning fra festkassen.dk

Trustpilot
© 2024 MJ Handel ApS. All Rights Reserved