Avengers fødselsdag

Avengers fødselsdag

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Avengers fødselsdag

Har du et barn, der er kæmpefan af Avengers? Så har vi hos Festkassen det helt rigtige tema til den næste fødselsdag: Avengers fødselsdag – et must for enhver fan af det populære superheltehold!

Oprindeligt var Avengers en amerikansk tegneserie skabt af Jack Kirby og Stan Lee og udgivet af Marvel Comics fra 1963. Navnet Superhelte-Alliancen vækker måske ikke den store genklang hos ret mange børn, men hvis de spørger deres far, så er der en god chance for at han vil genkende dette navn. Superhelte-Alliancen var nemlig den danske oversættelse af Avengers tegneserier, hvor der kom en række danske tegneserier fra Forlaget Interpresse i midten af 1980erne.

Avengers har en skiftende besætning af superhelte, men består for det meste af en kerne af Marvels mest kendte superhelte, som f.eks. Captain America og Iron Man.

I dag er Marvel’s Avengers et af de mest populære superheltehold, og er ikke længere kun at finde i tegneserieform, men i et væld af bl.a. spil til Playstation, merchandise og, ikke mindst, fire ekstremt populære action/superheltefilm: The Avengers (2012), Avengers: Age of Ultron (2015), Avengers: Infinity War (2018) og Avengers: Endgame (2019).

En ægte Avengers fødselsdag med superheltekræfter

Slip dine egne superheltekræfter løs med en fantastisk Avengers fødselsdag, som dit barn og alle gæsterne vil elske.

Gå på opdagelse i alt det flotte pynt og tilbehør til Avengers fødselsdag i kategorien ovenfor.

Husk at Festkassen altid præsenterer minimum 50 flotte temaer til børnefødselsdage. Her finder du alt fra superhelte til prinsesser og fra Marvel til Disney. Med andre ord, så finder du i disse spændende kategorier noget for alle drenge og piger, der ønsker sig en fødselsdag i selskab med deres helte og idoler fra fiktionens verden.

Festkassen har alt inden for både borddækning og engangsservice. Faktisk er det ofte de små sjove detaljer, som børnene lægger mærke til, så ud fra den optik behøver indkøb til børnefødselsdag slet ikke at sprænge budgettet. Man kan også spare på engangsservicet ved f.eks. at skrive navn på børnenes krus, så hvert barn kun behøver at bruge ét krus i løbet af børnefødselsdagen.

Kald på dit barn, og gå sammen på opdagelse og bliv inspireret til børnefødselsdagen i Festkassens webshop. Husk at du får gratis fragt på din bestilling ved køb af over kr. 450,-.

M

Mette

23.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering, modtog det allerede dagen efter.

Trustpilot
L

Linda

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nem og hurtig service. Bestilte en fredag og allerede lørdag kunne jeg hente min pakke. Det gør jeg gerne igen

Trustpilot
M

Marley

02.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

DEJLIG EN GOD BUTIK, DEJLIG GOD SERVICE, DEJLIGT GODT UDVALG. MEDARBEJDERNE ER SÅ SØDE OG RARE DET BLIVER 5 STJERNER HER FRA Kh. Marley

Trustpilot
I

Ivana

10.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid en fornøjelse at handle hos festkassen, gode priser, hurtig service og søde og imødekommende personale ☺️ det kan helt klart anbefales

Trustpilot
M

Michelle

09.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Ualmindelig hurtig levering! Aflagde min ordre inden kl 13.30 en hverdag, og allerede selvsamme aften var den afsendt. Dagen efter om formiddagen kunne jeg afhente pakken! Et rigtig stort og varieret udvalg..

Trustpilot
T

Tobias

30.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Gode varer og hurtig levering Gode varer og hurtig levering. Mindre udfordring med varen som ikke skyldes festkassen selv men producenten blev løst hurtigt og ordenligt. Tak for god service.

Trustpilot
christian knudsen

christian knudsen

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Stort udvalg og hurtig levering. Kan klart anbefales.

Google
J

Jesper

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Godt udvalg, overskuelig webshop, hurtig levering

Trustpilot
H

Henriette

09.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Godt udvalg. Super hurtig pakning og afsendelse, eller man kan selv afhente på adressen.

Trustpilot
K

Katrine

09.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Virkelig god service Virkelig god service. Lækre varer og lyn hurtig levering.

Trustpilot
L

Lars

05.09.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nemt og troværdigt. Hurtig ekspedition.

Trustpilot
O

Orfay

05.09.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget tilfreds Den laver de meste lækkere og perfekte sukkerfri sukkerprint

Trustpilot
L

Line

04.09.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super god service !

Trustpilot
S

Stine

02.08.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Største ros herfra! Jeg bestilte igår, og har det i dag. Ekstremt venlig service i telefonen og nem hjemmeside at finde rundt på. Nu vil jeg bare glæde mig til at holde min datters 3 års fødselsdag med alverdens udsmykning fra festkassen.dk

Trustpilot
© 2024 MJ Handel ApS. All Rights Reserved