Avengers fødselsdag

Avengers fødselsdag

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Avengers fødselsdag

Har du et barn, der er kæmpefan af Avengers? Så har vi hos Festkassen det helt rigtige tema til den næste fødselsdag: Avengers fødselsdag – et must for enhver fan af det populære superheltehold!

Oprindeligt var Avengers en amerikansk tegneserie skabt af Jack Kirby og Stan Lee og udgivet af Marvel Comics fra 1963. Navnet Superhelte-Alliancen vækker måske ikke den store genklang hos ret mange børn, men hvis de spørger deres far, så er der en god chance for at han vil genkende dette navn. Superhelte-Alliancen var nemlig den danske oversættelse af Avengers tegneserier, hvor der kom en række danske tegneserier fra Forlaget Interpresse i midten af 1980erne.

Avengers har en skiftende besætning af superhelte, men består for det meste af en kerne af Marvels mest kendte superhelte, som f.eks. Captain America og Iron Man.

I dag er Marvel’s Avengers et af de mest populære superheltehold, og er ikke længere kun at finde i tegneserieform, men i et væld af bl.a. spil til Playstation, merchandise og, ikke mindst, fire ekstremt populære action/superheltefilm: The Avengers (2012), Avengers: Age of Ultron (2015), Avengers: Infinity War (2018) og Avengers: Endgame (2019).

En ægte Avengers fødselsdag med superheltekræfter

Slip dine egne superheltekræfter løs med en fantastisk Avengers fødselsdag, som dit barn og alle gæsterne vil elske.

Gå på opdagelse i alt det flotte pynt og tilbehør til Avengers fødselsdag i kategorien ovenfor.

Husk at Festkassen altid præsenterer minimum 50 flotte temaer til børnefødselsdage. Her finder du alt fra superhelte til prinsesser og fra Marvel til Disney. Med andre ord, så finder du i disse spændende kategorier noget for alle drenge og piger, der ønsker sig en fødselsdag i selskab med deres helte og idoler fra fiktionens verden.

Festkassen har alt inden for både borddækning og engangsservice. Faktisk er det ofte de små sjove detaljer, som børnene lægger mærke til, så ud fra den optik behøver indkøb til børnefødselsdag slet ikke at sprænge budgettet. Man kan også spare på engangsservicet ved f.eks. at skrive navn på børnenes krus, så hvert barn kun behøver at bruge ét krus i løbet af børnefødselsdagen.

Kald på dit barn, og gå sammen på opdagelse og bliv inspireret til børnefødselsdagen i Festkassens webshop. Husk at du får gratis fragt på din bestilling ved køb af over kr. 450,-.

© 2023 MJ Handel ApS. All Rights Reserved