Pirat fødselsdag

Pirat fødselsdag

Dæk op til den sejeste piratfest med vores store udvalg af festartikler til fødselsdagen med pirat tema. Vi har alt til borddækningen -Farverige duge, seje paptallerkner, servietter med Små Pirater eller Jolly Roger og meget mere. Festlokalet skal naturligvis også pyntes op med balloner, bannere med mere -Kun fantasien sætter grænser. Skal der arrangeres skattejagt skal der guldmønter til. Eller hvad med et stort piratflag med Jolly Roger til haven. Fyld de seje slikposer med godter og gaver, og brug dem som skatten der skal findes.

Filter
Shop efter

Kom i sørøverstemning til din pirat fødselsdag

Skal fødselsdagen bruges på eventyr og skattejagt med en klap for øjet? Så skal der holdes pirat fødselsdag med alt der skal til.

For at komme i den rigtig gode sørøverstemning skal der stolt hænge piratflag, være guldmønter i skattekisten og dødningehoveder i hjørnet. Hos Festkassen har vi alt der skal til for at gøre det lidt mere stemningsfuldt for både børn og vokse. Med paptallerkner og papkrus slipper du for opvasken og sikre det rigtige tema til festen.

Med pirat slikposer er det nemt at sætte en skattejagt i gang. Du kan sikre den rigtige udklædning ved at putte en pirat øjenklap i hver pose.

Dæk bordet med alt til pirat fødselsdag

Få dækket det perfekte pirat fests bord med alt der hører til. Hos os finder du et stort udvalg af duge i forskellige farver og motiver. Når du har fundet den rigtige dug, kan du finde borddekorationen. Med balloner, guldmønter og serpentiner kan du skabe et overdådigt piratbord til festen.

Til at skabe lidt ekstra sørøverstemning over bordet kan du finde nogle af vores paptallerkner med motiv. Vi har blandt andet med et motiv fra skatteøen.

Efter måltidet kommer fødselsdagskagen. Den kan du også lave piratspas med ved at putte små pirat kagelys i.

Sjove lege til pirat fødselsdagen

Skattejagten er den oplagte leg til en pirat fødselsdag. Det gode ved skattejagt er at legen kan tilpasses aldersgruppen. Til de små børn skal legen være lidt mere simpel og det kan være at der skal findes piratflag rund i huset eller haven. De ældre børn og voksne kan løse opgaver i forskellige sværhedsgrader der til sidst leder dem til skatten. Opgaverne der skal løses, kan være alt fra gåder til puslespil. Andre lege kunne være en fægte konkurrence med en sabel af skum.

© 2023 MJ Handel ApS. All Rights Reserved