PINSE TILBUD! Spar min. 15% på alle varer - Gælder t.o.m. 2. pinsedag (så længe lager haves) - Fri fragt ved køb for 499.-*

Pirat fødselsdag

Pirat fødselsdag

Dæk op til den sejeste piratfest med vores store udvalg af festartikler til fødselsdagen med pirat tema. Vi har alt til borddækningen -Farverige duge, seje paptallerkner, servietter med Små Pirater eller Jolly Roger og meget mere. Festlokalet skal naturligvis også pyntes op med balloner, bannere med mere -Kun fantasien sætter grænser. Skal der arrangeres skattejagt skal der guldmønter til. Eller hvad med et stort piratflag med Jolly Roger til haven. Fyld de seje slikposer med godter og gaver, og brug dem som skatten der skal findes.

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Kom i sørøverstemning til din pirat fødselsdag

Skal fødselsdagen bruges på eventyr og skattejagt med en klap for øjet? Så skal der holdes pirat fødselsdag med alt der skal til.

For at komme i den rigtig gode sørøverstemning skal der stolt hænge piratflag, være guldmønter i skattekisten og dødningehoveder i hjørnet. Hos Festkassen har vi alt der skal til for at gøre det lidt mere stemningsfuldt for både børn og vokse. Med paptallerkner og papkrus slipper du for opvasken og sikre det rigtige tema til festen.

Med pirat slikposer er det nemt at sætte en skattejagt i gang. Du kan sikre den rigtige udklædning ved at putte en pirat øjenklap i hver pose.

Dæk bordet med alt til pirat fødselsdag

Få dækket det perfekte pirat fests bord med alt der hører til. Hos os finder du et stort udvalg af duge i forskellige farver og motiver. Når du har fundet den rigtige dug, kan du finde borddekorationen. Med balloner, guldmønter og serpentiner kan du skabe et overdådigt piratbord til festen.

Til at skabe lidt ekstra sørøverstemning over bordet kan du finde nogle af vores paptallerkner med motiv. Vi har blandt andet med et motiv fra skatteøen.

Efter måltidet kommer fødselsdagskagen. Den kan du også lave piratspas med ved at putte små pirat kagelys i.

Sjove lege til pirat fødselsdagen

Skattejagten er den oplagte leg til en pirat fødselsdag. Det gode ved skattejagt er at legen kan tilpasses aldersgruppen. Til de små børn skal legen være lidt mere simpel og det kan være at der skal findes piratflag rund i huset eller haven. De ældre børn og voksne kan løse opgaver i forskellige sværhedsgrader der til sidst leder dem til skatten. Opgaverne der skal løses, kan være alt fra gåder til puslespil. Andre lege kunne være en fægte konkurrence med en sabel af skum.

N

Nikita

13.05.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Køber hvert år fra festkassen til min søns fødselsdag og er endnu ikke blevet skuffet. Tvært imod! Sidst havde jeg problemer med betalings siden, men Jan var så rolig og flink i tlf og hjalp mig igennem på anden vis, næste dag havde jeg mine varer. Nem og hurtig levering, god service hele vejen

Trustpilot
K

Karen

07.05.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering Og varen(sangskjuler) var rigtig fin. Kan varmt anbefale at handle hos Festkassen.

Trustpilot
J

Johnni

13.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtigt levering fra bestilling til varen er i postkassen. Sangskjuler der skulle bruges to dage efter var som forventet. Kundeservice jeg kontakter beroliger mig, den skal nok nå frem.

Trustpilot
Flemming Werby

Flemming Werby

09.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Google
E

Erik

10.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God og nem hjemmeside, varerne kom hurtigt, god indpakning

Trustpilot
L

Lene

06.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nemt at bestille og hurtig levering

Trustpilot
M

Mette

23.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering, modtog det allerede dagen efter.

Trustpilot
L

Linda

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nem og hurtig service. Bestilte en fredag og allerede lørdag kunne jeg hente min pakke. Det gør jeg gerne igen

Trustpilot
M

Marley

02.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

DEJLIG EN GOD BUTIK, DEJLIG GOD SERVICE, DEJLIGT GODT UDVALG. MEDARBEJDERNE ER SÅ SØDE OG RARE DET BLIVER 5 STJERNER HER FRA Kh. Marley

Trustpilot
I

Ivana

10.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid en fornøjelse at handle hos festkassen, gode priser, hurtig service og søde og imødekommende personale ☺️ det kan helt klart anbefales

Trustpilot
M

Michelle

09.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Ualmindelig hurtig levering! Aflagde min ordre inden kl 13.30 en hverdag, og allerede selvsamme aften var den afsendt. Dagen efter om formiddagen kunne jeg afhente pakken! Et rigtig stort og varieret udvalg..

Trustpilot
T

Tobias

30.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Gode varer og hurtig levering Gode varer og hurtig levering. Mindre udfordring med varen som ikke skyldes festkassen selv men producenten blev løst hurtigt og ordenligt. Tak for god service.

Trustpilot
christian knudsen

christian knudsen

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Stort udvalg og hurtig levering. Kan klart anbefales.

Google
J

Jesper

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Godt udvalg, overskuelig webshop, hurtig levering

Trustpilot
K

Katrine

09.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Virkelig god service Virkelig god service. Lækre varer og lyn hurtig levering.

Trustpilot
© 2024 MJ Handel ApS. All Rights Reserved